Üst giyim kısmını hallettiyseniz, kafayı korumak en önemlisi insan vücut ısısının büyük kısmını kafa bölgesinden kaybeder mutlaka kask altına özellikle kulakları kapatacak bir şey giymek şart.Malum havalar eskisi gibi değil. Öyle önceki senelerdeki gibi bir kış olmasa da. Bu süreçte nasıl giyiniyorsun geçenlerde fırsat bulup 4-5 km çıktım, boğazları üşüttüm hala geçmek bilmedi. üst konusundan sıkıntım yok forma, shoft shell yağmurluk falan hepsi on numara, asıl kısım alt ve kafa kısmı için biraz boşluktayım. Malum bib short veya uzun alt forma giysek de malum altında bir şey olmayınca soğuktan etkilenmemek elde değil. Boğaz için buff kullanıyorum, bu sefer anlım açıkta kalınca güzelce soğu yedim. Sen bu antrenman süreçlerinde yada organizasyona hazırlanan kişiler neler yapıyor nelere dikkat ediyor.
Takip aracını ariycan sana yakınsa gelip yardım edecek, olmadı yani araç çok uzaktaysa self supported durumu. Seni yolda bırakacak ariza, zincir kopması veya kadro kulağı kırılmasıdır. Yanında zincir tamir aparatı varsa iki sorunu da halledersin
Tabii bu son şekil. Bu ancak jant ya da maşa kırılması durumunda olabilecek bir şey. Diğer durumda her türlü tamir malzemeniz yanınızda olunca daha güvenli olur. Bir de şöyle düşünmek lazım : Gecenin köründe bir dağ başında oluşabilecek bir arıza bisikletçiyi üzebilir. Onun içindir ki, katılım şartlarının 13. maddesinde , yarışmacı bisikletinin gerekli olan tamiratını yapabilecek yeterlilikte olmalıdır, maddesi var...Bisiklet bozuldu ve tamir edemedik.Takip aracı uzakta.Biz de yükledik bir araca gittik bisikletçiye.Tamir ettirdik.Tekrar bisikletin bozulduğu ilk yere geldik ve yarışa kaldığımız yerden devam ettik.Bu şekilde de olur değil mi?Böyle olabiliyorsa teknik sorun korkuları olan arkadaşların bir kaygısı daha çözülmüş olur.
(link)@Süper Dede Mümtaz Ağabey,
Ben bu sene zincir sökme aparatı alacağım.Ama iş gören bir şey almak istiyorum.Aynı zamanda hem 10 hem de 11 vitesli zincirlere uygun olmalı.Tavsiyelerinizi bekliyorum.
@hamlet2006 (link)
Ben bundan almayi dusunuyorum

Mümtaz abi bizim için her halükarda çok kıymetli. Yarış olmuş olmamış çok önemli değil. Mümtaz abiyi bu radde üzenlerin tekerine taş deysin...Bugüne ''Kara Cuma'' diyorlardı değil mi?
Her şeyin hayırlısı olsun.
Ben yarışın olmayacağına değil, katılımcı arkadaşlarımla yarışın öncesinde oturup muhabbet edemeyeceğime üzgünüm.Gökay,Berkay,Serhat ve diğer değerli dostlarımla iki lafın belini kıramayacağım için üzgünüm.
Ben yarışın olmayacağına değil,şu konuda gırgır yapamayacağımıza üzgünüm.
Ben en çok da Mümtaz Ağabeyimin üzgün olduğunu bildiğim için üzgünüm.
215161 dosyayı görüntüle