HakanAydn
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 6.162
- İsim
- Hakan
- Başlangıç
- 2019—20
- Bisiklet
- Specialized
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
@Süper Dede Hayırlı olsun ağabey...Tamamına erelim inşallah..
Mutlaka önceden uygulanmış bir formata uyulması gerekiyor mu? Yani kafadan ankara-antalya-muğla-ankara (mesela) denilse olamaz mı..Bir noktada başlayıp bir noktada bitmeli mi? Başlıkta Trans Continental geçmeyiverse olmaz mı..Hep Avrupa ve Amerika'daki oturmuş, talep gören, öncü yarışları örnek veriyorsun ama burası Türkiye.Oralarda bisiklet kültürü var, bisiklet yarış kültürü var, zaman var,huzur var.Var da var.
Mutlaka önceden uygulanmış bir formata uyulması gerekiyor mu? Yani kafadan ankara-antalya-muğla-ankara (mesela) denilse olamaz mı..Bir noktada başlayıp bir noktada bitmeli mi? Başlıkta Trans Continental geçmeyiverse olmaz mı..
Hep söylüyorum, yarışlarla ilgili tamamen cahilim, ama hani bazen "kral çıplak" gibi bir etkisi olabileceğini bildiğim için sallıyorum tabiri caizse..
deyince Türkiyedeki tek diyebileceğimiz bisikletforum' u kastederek, bu konuda da siz taşın altına elinizi sokarsınız o profesyonel yardım da siteden gelir demeye çalışmıştım...Belki bu "ağanın eline vurulmaz" çokmu içanadoluya has bir deyim, üzüldüm şimdi..😐Ama yarışın kurumsal kimliği konusunda ciddiyim, mümkünse bu konuda profesyonel destek şart.
Yok abi deyimlerin tutmadığı bir çağda yaşıyoruz. " No country for oldman".@Anonim Hocam yanlış anladınız, bu bir deyimdir bilirsiniz, siz
deyince Türkiyedeki tek diyebileceğimiz bisikletforum' u kastederek, bu konuda da siz taşın altına elinizi sokarsınız o profesyonel yardım da siteden gelir demeye çalışmıştım...Belki bu "ağanın eline vurulmaz" çokmu içanadoluya has bir deyim, üzüldüm şimdi..😐