Scudo Sports

Türkiye coğrafyası bisikletli macera yarışı

Aslında sayın @Süper Dede bu ad konusu benimde kafama takılıyor. Benim aklıma macerası (bilinmezliği çok severim ?) falan değil, çok uzun olması takılıyor. Acaba bir beyin tufanı (?) falan yapıp yeni arayışa mı girsek belirginleşmeden?

• Beğen
Tepkiler: Özcan
Scudo
Aslında sayın @Süper Dede bu ad konusu benimde kafama takılıyor. Benim aklıma macerası (bilinmezliği çok severim ?) falan değil, çok uzun olması takılıyor. Acaba bir beyin tufanı (?) falan yapıp yeni arayışa mı girsek belirginleşmeden?
İsim konusu hep sıkıntılı olmuştur. Ben pek takıntılı değilim ama herkesin katılımıyla ve herkesin hoşuna giden bir isim bulunabilir. Daha kısa ve daha çarpıcı bir şeyler çıkabilir. Soralım isterseniz foruma...mesela Extrem Bike Race olabilir mi...ya da Ultra Bike Race...

Şekilci biri değilim aslında ama muhabbet içinde böyle bir yapımdan söz ederken karşımızdakini sıkmayalım diye düşünmüştüm. Türkçe olması öncelik olmalı bence. İnanın hiçbir şey aklıma gelmiyor.

"Türkiye Ultra Maraton Bisiklet Yarışı" olabilir mi?

Daha da sadelestirip " Trans Türkiye " mi desek...
bu kadar kısa olursa yanlış manalara çekenler olmasın. Trans-porter, trans-fer kelimesini söylerken bile insanlar sadece algılamak istediklerini söyleyeceğimizi düşünüyorlar. Aslında ilk başlıktaki isim iyi ama 2 kelimesini çıkarsak. "Türkiye Coğrafyası Yarışı" denilse olabilir ama bu seferde insanların aklında "yarış ama ne yarışı bu ?" sorusu gelebilir. Araştırmaya, üretmeye devam

Biraz çocukça görülür belki ama "Uzun Türkiye Coğrafyası Yarışı" nasıl olur? Daha uzunu var mı bilmiyorum?

• Beğen
Tepkiler: Bixekolik
Yarış zaten Türkiye sınırlarında düzenleneceği için, ilaveten Türkiye diye belirtmeye bence gerek yok. Basit ve sade olarak ; Uzun Yol Bisiklet Yarışı denilebilir.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
Hızlı ve öfkeli olabilir. Yarışçılar fazlasıyla hızlı ve yeterince öfkeli olacaklar. Artık kimeyse.

Hızlı ve öfkeli olabilir. Yarışçılar fazlasıyla hızlı ve yeterince öfkeli olacaklar. Artık kimeyse.
Ama bizim yarışımızda hız yok, sakin ve devamlı bir sürüş var. Öfke hiç yok, çünkü herkes kendiyle yarışıyor. İsme pek takılmamak lazım. Katılmak önemli. Geçtiğimiz yarışa 156 kişi katılırım dedi ve biz 27 kişiyle start aldık. İsim ne olursa olsun katılabilecek samimiyet olsun... :harika: :)sonuçta herkes sağ olsun bir şeyler söylüyor. Öyle olsun böyle olsun, şu da olsun, bu da olsun vs...vs. Ama bize icraat lazım. Katılım ne kadar çok olursa tanınması da o kadar fazla olur. Samimiyetimle bir şey söylemek istiyorum. Katılım 40 kişinin altında olursa bu iş zora girer. Masrafı karşılamaz. Sponsor zaten çok zor. Kendi yağımızla kavrulabiliyorsak ne ala yoksa mualla olur...:)

Kendi adıma arkadaşın bu önerisini çok başarılı ve yaratıcı buldum. Kısa, net ve kulağa hoş geliyor. Ultranadolu da kendimce önerimdir.
"UltrAnadolu" kulağa daha hoş geliyor. Daha fazla Türkçe var.

Kendi adıma arkadaşın bu önerisini çok başarılı ve yaratıcı buldum. Kısa, net ve kulağa hoş geliyor. Ultranadolu da kendimce önerimdir.
Ultranadolu güzel ancak bir gün rotayı Edirne'ye uzatırsak trollemesinler bizi... :D Zaten bazı yorumcularımız var, Allah esirgesin...:koptum:Evet yorumları alalım bakalım ne çıkacak...Bu arada siteye girip bakıyor musunuz...? o kadar emek verdik yani... :D
(link)

Geri