Scudo Sports

Türkiye coğrafyası bisikletli macera yarışı

@Süper Dede
Mümtaz abi, atışmaya veya kızmaya gerek yok. Soğukkanlılığımızı koruyalım. Benim malım bu diyeceksin. Alıcı beğenmediyse diğer tezgahlara bakacak. Her zaman aksi görüşlü birileri çıkacaktır.

Scudo
@Özcan
Haklısın ama eleştirmenin de bir adabı vardır, öyle dalga geçer gibi elestirirsen ne yazık ki oturturlar adamı. Sana sonsuz hak veriyorum. Ben bisiklete gönül veren kardeşlerimi bir araya toplamaya çalışıyorum. Üstelik bir kuruş bile menfaat düşünmeden. Sevgiler ve saygılar gönderiyorum...

@Gökay Akçay

Gökay vallahi güceniyorum artık.
Hani boşladın beni bir defa gelip sürmedin ok bununla yaşabiliyorum ama yarış için benden iyi eküri mi olur?!

@Pawcraft
Emre, son iki, üç aydır büyük bir koşturma içerisindeyim, yaz dönemini bisiklete binemeden kapadım, yurt dışı işlerimi sonuçlandırıp Türkiye’ye dönüş yapıyorum. Yeni iş yeni ev derken seni ihmal ettim ne desen haklısın. Ama güzel haber: Küçükyalı sahile taşınıyorum, 15 Eylül’den itibaren antremanlar başlasın ?‍♀️

@Gökay Akçay

çok iyi bir gün 5:30'da nero'dan hareket etmeli kaynarca, bir gün de fenerbahçeden 5.15 hareketle üsküdar kadıköy rıhtım moda gezmeli Kartal vapuru kaldırıyorum. Araya da Başıbüyük atarız. Haftasonu hepten çılgınlık.

Yalnız bisikleti 12 kiloya (?!?!?) düşürdüm, acımıyorum artık.

Son düzenleme:
  • Hahaha
Tepkiler: Gökay Akçay
@Pawcraft
Benim fuji 14 kg bence fazla uğraşma ? sonuçta takım olacaksak en yavaşın kadar hızlısın. Bu sene TCR’de 4. olan şu abiden gaza geldim:
59222D05-01E8-4448-8F10-92AA9B76005D.jpeg

@Gökay Akçay

ben jantları değişip lastikleri de 38c'den 25c'ye (28mm) indirdim ve (hazır mısın?!) 2 kilo attım bisikletten. Tekerden 2 kilo atmak gibisi yoktur, yaşayan bilir. Ben ben değilim artık, baya karbonlu çocuklarla sahilcilik oynuyorum!
OH YEAH!

2 yıl önce trans troy race katılan ve bitiren yarışmacılardan biri olarak yarışla ilgili eleştiri yapan arkadaşa kısmen katılıyorum. Amatör bir organizasyon olsa bile ciddiye alınması gereken noktalar var, bilgi birikim ve sponsor gerekli.o kadar basit değil bu işler. Ama malesef bizim insanımız böyledir. Ben duayenim, bu işi benden iyi bilemezsiniz derseniz zaten yapmayın bu işi. Lütfen yapıcı bir eleştiri olarak algılayınız. Saygılar.

@Denizci33
Kim olduğunuzu merak ettim, trans troy da ben de vardım, o yüzden yani...ikincisi bu işi benden iyi bilemezsiniz iddiası nerede var. O kadar basit denmedi zaten. Bu sene ttubr yi yaptık niye katılmadiniz, memnun olurduk...Yapmayın bu işi derken biraz haddinizi asmiyor musunuz...

sırf cevap yazmak hatta cevap yazmak da dememek lazım trollemek için üye olanları ciddiye almamak ve cevap vermemek gerek bence. Birinin ilk mesajı diğerinin ise sayılı mesajı var ve pek dişe dokunur şeyler de yok. Yani en basitinden "dont feed trolls" deyimini uygulamaiı ve cevap vermemeli :)

Birçok kişi tarafından bisikletin bir yaşam tarzı olarak görüldüğü,bisiklet kültürünün oturduğu,bisiklet yarışlarının her türlüsünün bisiklet severler tarafından özümsendiği ,bisiklet severlerin önemli bir kısmının fondo gibi organizasyonlarla yarışma heyecanına bizzat ortak olduğu, bisikletçilerin gelir seviyesinin çok yüksek olduğu,bir sürü epik bahar klasiğine, bir sürü özel tura sahip ülkemizdeki bu organizasyonun; bisikletin ve bisikletçinin hiç önemsenmediği hatta küçümsendiği aynı zamanda gelir seviyesinin de kötü olduğu Avrupa'da düzenlenen Transcontinental'den bile daha sofistike ve daha rafine olması gerekmez miydi?:ckskc:

Biz emeklemeden koşmayı, boş dururken de türkü çığırmayı severiz.
Eleştiri tabii ki olsun, hatta düzelmesini istediğiniz -başta buna da karar vermelisiniz amacınız mevcut durumun düzelmesini daha iyiye gitmesini gerçekten istiyor musunuz- durum için dozajı biraz da sert ve acıtıcı bile olsun ama ne olursa olsun eleştiri yapıcı olsun.

Mümtaz Ağabey burada herhangi bir maddi çıkar beklemeden bilgi birikimini biz bisikletseverlere sunmaya çalışan bunun için de fedakarlıklar gösteren bir lider konumunda.Bunu bilerek Mümtaz Ağabey'e elimizden gelen desteği sağlarsak çok daha güzel bir organizasyonun ortaya çıkacağından hiçbir şüphem yok.Bu yarış hepimizin yarışı.

Son düzenleme:
@Süper Dede mümtaz abim yani o kadar sıradan bir iş yapıyorsunki gözünün üstünde kaş olduğu için katılmaktan vazgeçtim,(ironidir lütfen alınmayın)
Benim eleştiri anlayışım @Ziya On Road gibi bir yandan bilgilendirici yada bir başka açıdan yapıcı eleştiri yapılması, ama bunu yapmak varken diğer yandan kırıcı küçümseyici tavırlar ile öldürmek niye... Şahsen kendi adıma konuşursam ((bakın kendi adıma konuşursam diyorum))Sponsorluk, profosyenel organizatörlük vb konular tartışmaya her ne kadar açık olsada daha önemlisi Güzergah, emniyet, teknik destek vb gibi konular benim açımdan eleştiriye her daim aç ve paylaşıma gerek duyulan konular... Ayrıca ortada ne olursa olsun bir emek var ve düzenleyeni ile gönüllüleri ile katılımcıları ile kısaca ortada her kimin ne emeği varsa saygıyı hakkediyor....
İnşallah aksilik olmaz aranızda olurum...

site çalışmaları devam ediyor...Bu siteyi tamamen kendim yaptım... :D biraz daha düzelecek. Kayıt butonuna basınca benim gmail E-posta adresim açılıyor. Ön kayıt yaptırabilirsiniz. Biraz uğraşıp kayıt formu oluşturacağım, orada kayıt ücreti ve kesin kayıt formu olacak...Dün panik ataktan acile kaldırdılar. İğneler serumlar kendime geldim. Don't Worry be happy yani...:(

(link)

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
"Kayıt ol " butonuna basınca kayıt formu açılsın istiyorum. Durdu anasını satayım, conta mı yaktık nedir... :koptum: :koptum: :koptum:

@Burak byrm

Yarış gibi görmeyin bence de. Bunu bir grup gönüllünün birlikte düzenlediği amatör bir tur olarak görün. Profesyonel destek veya yardım olmayacak.
O tip desteklerin olduğu fondo organizasyonları da mevcut. Masaj bile yapıyorlar. Beklentilerinize göre, onları tercih edebilirsiniz.
Ben bu organizasyona yarış demeseniz yarış hırsı insanı yorar gibi masumane bir önerimden sonra cok ciddi linç edildim. Ogün bugün korkarım muhatabımız biraz agresif.

• Beğen
Tepkiler: Özcan
"Kayıt ol " butonuna basınca kayıt formu açılsın istiyorum. Durdu anasını satayım, conta mı yaktık nedir... :koptum: :koptum: :koptum:
Google Drive üzerinden bir form oluşturmanız işinize yarayabilir.

• Beğen
Tepkiler: Özcan
E-posta üzerinden kayıt olacak. "Ön Kayıt" yazısına tıkladığınızda açılan sayfada sizden istenen bilgileri girip gönder tuşuna bastığınızda işlem tamamdır... :kötü: :)Sonrasında size bir mesajla kesin kayıt için ne yapmanız gerektiği söylenecek... :kötü: :kötü: :)

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Süper Dede
O kadar zaman ayırıyorsunuz, çaba sarf ediyorsunuz; kolay işler değil kesinlikle,şimdiden emeklerinize sağlık. Bu sefer start alanında olmayı hedefliyorum.
Eğer yapabileceğim bir şey var ise ( elimden geldiğince ) emir ve görüşlerinize hazırım. ?Saygılarımı sunuyorum Mümtaz Ağabey.

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Geri