Pawcraft
Daimi Üye
- Tepki
- 510
Sen bize lazımsın air ersin. İkinci bir emre kadar sana bisiklet binmeyi yasaklıyorum.Süper Dede
O kadar zaman ayırıyorsunuz, çaba sarf ediyorsunuz; kolay işler değil kesinlikle,şimdiden emeklerinize sağlık. Bu sefer start alanında olmayı hedefliyorum.
Eğer yapabileceğim bir şey var ise ( elimden geldiğince ) emir ve görüşlerinize hazırım. ?Saygılarımı sunuyorum Mümtaz Ağabey.
Estağfurullah kardeşim ne demek, Sevgilerimle...Süper Dede
O kadar zaman ayırıyorsunuz, çaba sarf ediyorsunuz; kolay işler değil kesinlikle,şimdiden emeklerinize sağlık. Bu sefer start alanında olmayı hedefliyorum.
Eğer yapabileceğim bir şey var ise ( elimden geldiğince ) emir ve görüşlerinize hazırım. ?Saygılarımı sunuyorum Mümtaz Ağabey.
Güzel kardeşim ; biz yollarımızı ayırdık. Ben bireysel olarak Türkiye Coğrafyası Bisikletli Macera Yarışı adıyla ultra mesafe yarışı organize ediyorum inşaallah. Bu da birincisi olacak inşaallah...bu geçen seneki yarışın devamı değil mi yani bu? İsmi değişti, bir de "1" tanıtıyorsunuz?
Ne kaçırdım ben!?
Teşekkür ederim. Hemen bakıyorum...Mavi fontlu yazılar okunmuyor Mümtaz abi
Yarışın start tarihi ile ilgili ankete katılım pek ilgi görmedi gibi. Her ne kadar 27 haziran olarak açıklasam da anket sonucuna göre bu tarih değişebilir. Daha çok zaman var. Ve lütfen katılmayı düşünen arkadaşlar ankete oy kullansınlar...
(link)
Süleyman kardeşim onun için anket açtım zaten. Katılımcıların yönlendirmesi etkili olsun istedim. Tcr de kimseye sorulmuyor, tarih budur deniliyor ve uygulanıyor. Daha biz bize ve samimi bir ortam oluşturmak adına bir takım şirinlikler yapıyorum ama erken olduğundan mıdır nedir henüz 25 kişi ankete katılım sağlamış...Bence üniversiteli kardeşlerimizin final,sınav vb tarihlerini de hesaba katsak daha iyi olmaz mıydı? 27 haziran biraz erken olabilir.11 temmuz da yarışın 12 günde biteceğini düşündüğümüzde geç olabilir diye düşünüyorum.