Scudo Sports

Türkiye coğrafyası bisikletli macera yarışı

Scudo
Mehmet Sunu'nun mesajında adı geçen Prof. Orhan Aldıkaçtı 1982 Anayasası'nı hazırlayan ekibin başkanıdır.
Süper Dede de bu yarışın anayasasını hazırlayan bir abimizdir.
Şakayı şimdi anladım. Mazur görün, yaşım ve kültürüm yetmiyor.

Sevgili arkadaşlar : site çalışmasının büyük bir bölümü bitti. "Bana ulaşın" bölümüne bu yarışa katılmak istediğinizi belirten bir mail atarak en azından fikir sahibi olmamızı sağlayabilirsiniz. Yarışın startı en erken okulların kapanmasından bir hafta sonraya olabilir. Daha önce olması katılımda eksikler olabileceğinden düşüncemiz o yönde...Katılım ücretinin de en fazla üç yüz tl civarında olabileceği ipucunu verebilirim. Katılmayı ciddi olarak düşünen arkadaşlarımın bana ulaşarak kayıtlarını yaptırmalarını istirham ediyorum. Bu tür bir gizliliği de olur olmaz yorumları önlemek adına yaptığımı belirtmek isterim..
sitemizin adresi : (link)

Yarışın başlangıcının Çanakkale olmasının İzmirli, Manisalı katılımcılar için ekstra birkaç avantajı bulunuyor.
-İsteyen yarışa otobüse binmeden bisikleti ile geze geze gidebilir.
-Otobüs yolculuğu için oldukça kısa olması yorucu olmayacaktır. Bu otobüs avantajı İstanbul ve Bursa gibi bisikletçilerin yoğun olduğu şehirler için de geçerli.
-Yarış Çanakkaleden başlayıp Çanakkalede biteceğinden ben arabam ile gideceğim.

Eğer İzmir'den katılmak isteyen arkadaşlar var ise arabamda iki kişiye yer olacaktır. Ücret talep etmiyorum. Tek şartım bir tane bisiklet taşıyıcısı olması.
Bana yoldaşlık etmek isteyen bu organizasyona katılmak isteyen İzmirli hemşehriler bana ulaşabilir.

Sayın @Süper Dede ya sitede ya da bende sorun var sanırım. Birinci kuralın yarısından sonrası görünmüyor bende.

• Beğen
Tepkiler: HakanAydn
@Süper Dede Mümtaz Ağabey,
Geçen sene başının etini yemiştim hatırlarsın :ssrtcbya: . İzin alması zor olmayan, maximum bir haftalık yarış ayarlarsan iki elim kanda bile olsa bir şekilde katılırım demiştim.
Bundan dolayı organizasyona ilk kaydını yaptıranlardan olmak isterim

Yani 1 ay sonra gibi olacak değil mi, bu seneden bahsediyoruz..?

@Süper Dede Evet ağabey, çözüm için "masaüstü sitesi" ni işaretlemek gerekiyor tarayıcıda, öyle olunca zoomlayarak bakarız..Ya da biraz üzerinde durup telefona adapte et?

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
böyle bir işin büyük bir sermaye gerekir sponsor vs bulunması lazım

@Süper Dede Mümtaz Ağabey,
Organizasyonun olmazsa olmazlarından bir tanesi tracker cihazları. Ölçümlemek, kayıt altına almak en değerli şey.
İlk hedefin bu tracker cihazlarının temini olmalı. Bunu sağlandığında önemli bir dönüm olacak.

Ben de onun için uğraşıyorum. Zaten başka da zor bir işimiz yok.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Tcbmy ile ilgili bir kaç veri paylaşayım :
rota uzunluğu : 1264-1350 km
Kazanım : 21.031 m
Max irtifa : 1.739 m
Min irtifa : 0 m
ort irtifa : 196 m
max eğim : %16.7
ort eğim : %1.7

Geri