Yeşil Mavi
Doğa ve İki Teker Aşığı
- Tepki
- 140
- İsim
- Hakan
- Başlangıç
- 1996—97
- Bisiklet
- b'Twin
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
@Ali Kılıç 35.5 ben bu başlığı nasıl kaçırdım yahu, özlü sözlü samimi muhabbetler olmuş, acaba fixieci olduğun ve senden kıl kaptığım için olabilir mi, yada yaz sezonu barajlarda ırmaklarda balık kovaladığım için olabilir mi.
Sebebini bilmiyorum, ilk defa gördüm bu başlığı. Belki de Game of thrones şoku yaşıyordum, malûm son sezon berbatti. Galiba sebebini buldum beynimin milli mekanizması hacklan mis , görmüyor böyle paylaşımları.
Çok söze gerek kalmadı, yukarıdaki yazmış olduğum 2 paragrafta milli olmayan o kadar kelime varkı,.........
Ali kılıç eline emeğine sağlık harika düşüncelerin var. 6 yaşında oğlum zorluyor, baba bisiklet sürdür diye, kirmayım çocuğu sanırım olay bu , yeni nesilleri yetiştirmek , bizim nesil teslim olmuş bizden bu kadar diye.![]()
Güzel başlık ve tesbitlere katılıyorum.
Aynen elektrikli oto da olduğu elektrikli bisiklette de treni kaçırmamalıyız.
Kastım ucuz marketlerde satılan değil.
Avrupa standardında gerçek bisiklet özelliğinde ve sadece elektrik desteği olanlar.
İleride de almayı düşünüyorum.![]()
@mariokaldato
@Ali Kılıç 35.5
@Atasoy
Şimdi bu başlığı okuyunca içim cız etti.
Geçen sene Buraya da yazmışım Ve şimdi Bu başlığı görünce “Vayyy beee” ben zamanında kararımı vermişim dedim.
Yerli ve Bursa üretimi Avrupa standartlarında elektrikli bisikletimi Bu yıl martta aldım.![]()
Güle güle kullanın. Kazasız belasız turlar diliyorum.
Tekstil üreticisi bile iç piyasayı sallamazken bisiklet üretenlerin "iç piyasaya bisiklet satayım" diye bir derdi yok gibi gözüküyor hocam.Haydi bakalım.
Bu yazının üzerinden iki yıl bile geçmeden yazıdaki bütün tezlerin kanıtlanmış olmasına ne diyorsunuz?
Bunlar bunlar yapılmalı diye madde madde yazdık.
Yapmadılar. Şimdi iç piyasaya bisiklet süremiyorlar.
2021'de alabilecek bisiklet bile bulamıyorsunuz.
Yüksek fiyatlar yüzünden bisiklet alamama olayını bir kenara koyalım piyasada bisiklet yok bisiklet!!!
Neymiş?
Diğer bisiklet bloggerları bu günü yazar, Ali Kılıç geleceği yazar....
Bizi izlemeye devam ediniz.
o zaman biz de şıpeşilayzd alırız, tırrek alırız, sıkaaut alırız. biz de onları sallamayız.Tekstil üreticisi bile iç piyasayı sallamazken bisiklet üretenlerin "iç piyasaya bisiklet satayım" diye bir derdi yok gibi gözüküyor hocam.
Tekstil üreticisi bile iç piyasayı sallamazken bisiklet üretenlerin "iç piyasaya bisiklet satayım" diye bir derdi yok gibi gözüküyor hocam.
o zaman biz de şıpeşilayzd alırız, tırrek alırız, sıkaaut alırız. biz de onları sallamayız.
Genel olarak yazdıklarınıza katılmakla birlikte; Türkiye de çıkan birsey asla kalıcı olarak dusmez. Bu soylemimi dolar 1 tl iken de yapıyordum. 5 tl iken de yapıyordum. Simdi de yapıyorum.Dolar illa ki bir gün düşecek.
Hangi markalar bu ihracat rekoru kıranlar?Dış piyasaya sattıkları ile ihracat rekorları kıran bisiklet endüstrisi iç piyasaya bisiklet sürmüyor.
Hangi markalar bu ihracat rekoru kıranlar?