Hızlı trene bisiklet alınıyor mu acaba
rota ile alakalı herhangi bir değişim var mı ?
Başka bir İBB yönetimi olsa, valilik bu yarışı engeller miydi acaba?
daha ilk oteleme icin baskilari kabul etmeselerdi , yaris zamaninda yapilirdi . marmaris deki baska bir organizasyon ile tarihler cakistigi icin , ilk tarih degisikligi olduBaşka bir İBB yönetimi olsa, valilik bu yarışı engeller miydi acaba?
Şimdide köprü yüzünden ertelendi, yeni yarış kim bilir ne zaman olcak.daha ilk oteleme icin baskilari kabul etmeselerdi , yaris zamaninda yapilirdi . marmaris deki baska bir organizasyon ile tarihler cakistigi icin , ilk tarih degisikligi oldu
zor is bu sene , hic duzenlenmeyebilir bile bence.Şimdide köprü yüzünden ertelendi, yeni yarış kim bilir ne zaman olcak.
Benimde durum aynı bekliyoruz250 TL parasını geri alan varmı, ben bekliyorum mail attım aradım, mesaj olarak talebiniz alındı gibi mesaj geldi ama tık yok.
Bicification projesi kapsamında kazanılan ödülleri de yatırmadılar. İBB'nin bisiklet şefliği baya ağır çalışıyor. Eğer ödemeler onların dışında bir konu ise bir şey diyemem. Ama belirttiğim proje için yaptığım yazışmalarda yaptıkları işe hiç kafa yormadan plansız kara düzen çalıştıkları izlenimine kapıldım. Ülkenin genel özeti gibiler.