Scudo Sports

Tur İstanbul (Kıtalar Arası Bisiklet Yarışı), 29 Mayıs Pazar günü

Hızlı trene bisiklet alınıyor mu acaba

Scudo
rota ile alakalı herhangi bir değişim var mı ?

Katılım az mı kaldı acaba

• Beğen
Tepkiler: Mtt
Başka bir İBB yönetimi olsa, valilik bu yarışı engeller miydi acaba?
daha ilk oteleme icin baskilari kabul etmeselerdi , yaris zamaninda yapilirdi . marmaris deki baska bir organizasyon ile tarihler cakistigi icin , ilk tarih degisikligi oldu

daha ilk oteleme icin baskilari kabul etmeselerdi , yaris zamaninda yapilirdi . marmaris deki baska bir organizasyon ile tarihler cakistigi icin , ilk tarih degisikligi oldu
Şimdide köprü yüzünden ertelendi, yeni yarış kim bilir ne zaman olcak.

Koskoca devletimiz, önümüzü açacağına, daha çok ayak bağı oluyor ya! Ne diyeyim ben şimdi...

büyük ihtimalle katılım az oldu bununda etlisi yüksektir

Bu erteleme ya da iptaller neden son günlerde oluyor ? Tam yer ayırtmışken kayıt sayfasına giriyorum olana bak.

Memleketteki otomobil sayısının artışıyla ekonomik refah ölçen bir zihniyetin yönetimindeki ülkede otomobil harici taşıtların ne seviyede değer göreceği, önünün açılacağı konusunda fazla iyimser olmamak lazım, sonunda hevesi kursağında kalan biz oluyoruz.

İstanbulda yaşayanlar bilir. Yarış güzergahı tüm sahil yolunu ve köprü trafiğini etkileyecek şekilde planlanmıştı. Zaten bu yarışın düzenlenmesinin zor olacağı baştan belliydi. Sahil yolu ve köprüyü kapatmak demek İstanbul'u kapatmak demekti. Keşke düzenlenebilseydi güzel bir farkındalık olurdu aslında ama maalesef ülkemiz henüz böyle bir duruma alışık değil.

Bisiklet trafiği etkiler ama motorla köprüde hız yapmak için köprü komple kapatılabilir. Şaşırdık mı ? Tabiiki hayır.

250 TL parasını geri alan varmı, ben bekliyorum mail attım aradım, mesaj olarak talebiniz alındı gibi mesaj geldi ama tık yok.

• Beğen
Tepkiler: Mtt
Bicification projesi kapsamında kazanılan ödülleri de yatırmadılar. İBB'nin bisiklet şefliği baya ağır çalışıyor. Eğer ödemeler onların dışında bir konu ise bir şey diyemem. Ama belirttiğim proje için yaptığım yazışmalarda yaptıkları işe hiç kafa yormadan plansız kara düzen çalıştıkları izlenimine kapıldım. Ülkenin genel özeti gibiler.

Bicification projesi kapsamında kazanılan ödülleri de yatırmadılar. İBB'nin bisiklet şefliği baya ağır çalışıyor. Eğer ödemeler onların dışında bir konu ise bir şey diyemem. Ama belirttiğim proje için yaptığım yazışmalarda yaptıkları işe hiç kafa yormadan plansız kara düzen çalıştıkları izlenimine kapıldım. Ülkenin genel özeti gibiler.
IMG_3593.PNG

Ben bir ay kullanıp bıraktım, geçen murat bey diye mail atmışlar; mail adresim adım soyadım...
Dedim 300 kişiyi yönetemiyorsunuz AB projesi kovalıyosunuz diye...

Geri