Scudo Sports

Tur İstanbul (Kıtalar Arası Bisiklet Yarışı), 29 Mayıs Pazar günü

@sspl Ben kullanıyorum hala. Bakarsınız çat diye ödemişler :D ama mail atmayı, geri bildirim yapmayı falan bıraktım artık. Bir ara ödemeye başladık kademeli olarak demişlerdi. Ondan sonra ödeme için tekrar kart seri no isteyince hiç ödeme yapılmadığını anlamıştım. Şimdi size yazılan ödeme gelmiyor yazısından sonra da emin oldum.

Scudo
@sspl Ben kullanıyorum hala. Bakarsınız çat diye ödemişler :D ama mail atmayı, geri bildirim yapmayı falan bıraktım artık. Bir ara ödemeye başladık kademeli olarak demişlerdi. Ondan sonra ödeme için tekrar kart seri no isteyince hiç ödeme yapılmadığını anlamıştım. Şimdi size yazılan ödeme gelmiyor yazısından sonra da emin oldum.
Ödeme benim için hiç bir zaman bir problem değildi, hala daha değil. Telefonumun şarjına yazık :D

Siz de kullanıyormuşsunuz programı, siz de biliyorsunuzdur, hangi telefon/modelde kullanıyorsunuz bilmiyorum ama uygulama o kadar kötü çalışıyor ki. Hala da öylemi bilmiyorum, sürüşleri takip etmiyor, doğru km bilgisi vermiyor, kazanılan puanlar yansımıyor falan ben uygulamadan soğuduğum için kullanmıyorum. En son bir keresinde komple sürüşü saymayınca ben bıraktım uygulamayı kullanmayı.

Üstüne bu yönetim hataları, insanları oyalar gibi davranmaları sonrası bu projenin içinde olmak tamamen gereksiz geldi bana. Bir umut başlamıştık güzel şeyler de oluyor diye, sonuna geldiğimde süreç beni hiç şaşırtmadı.

Neyse, konuyu kirletmeyelim daha fazla :)

Geri