@CeRKeZ yazının en başında bahsettim kullanan kişilerin yorumlarını istedim fakat kullanmıyan kişilerden o kadar fazla olumsuz cevap geldi ki biliyiroum hep aynı şeyleri yazdım fakat benim amacım kullanların fikrini almaktı ve kulanan arkdaşlar bana özelden bunu bildirip yardımcı oldular zaten istiyen kişiler cevap vermeyebilir herkes kendi iradesiyle cevap veriyor başlığı 333 kişi okumuş ve istiyenler cevap verdi ben amacıma ulaştım kullanan kişiler bana güzelce izah etti ben en az 5 kere başka bir model öneriyorsanız linkini atın dedim sadce 1-2 arkadaş attı onlarada teşekkür ettim
bu arada çoğu kişide faydada buluncak cevaplar verdi siz istemiyorsanız cevap vermek zorunda değilsiniz fakat diğerlerin fikrine karışmassanız sevinirim kötü birşey demediğnizinde farkındayım ama yinede insanlar düşüncelerini söyleyebilirler 5 sayfa yazı boyunca sadece 2 kişi çıktı kulanan onlarda birisi özelden (yeniden teşekkür ederim o kişiye) yardımcı oldu diğeri de burdan yardımcı eğer triban 100 kulanan birileri varsa fikirlerini belirtirse benim için daha iyi olcak kullamıyan kişilerden de eğer triban 100 gibi bir bisiklet öneriyorlarsa linkini atmalarını tekrar istiyorum
@Desert Fox bu kadar kişi nie merak ediyor anlamıyorum 333 kişi okumuş ama 15 kişi falan yazı yazdı diğerleri inceliyor galiba bu arada foruma sormadan da alabilirdim bisikleti fakat kulanlardan bir düşüncelerini söylemesini istedim saolsunlar yardımcı oldularda sizlerde bazı konularda yardımcı oldunuz fakat çok olumsuz da yorum aldım bunları değerlendirdim ama hala başka bir seçenek göremiyorum triban 500 alıp kalın teker takın demişsiniz ama triban 500 3bintllik bir bisiklet 2.el hadi 2bine satılsa (2.ele karşıyım

) lastik tak şunu ypa bunu yap yine 2500tl oldu ne anladım

bu fiyat bandında bu tür özellikte başka bisiklet yok fazla en iyiside benim fikrimce! triban 100 dediğim gibi istersen iz cevap yazmayabilirsiniz ben kimseye cevaplayın demedim sadece kulanan kişilerden yorumlarını istedim ama forumda bana triban 100den vazgeçmem için seferber olundu

(!) sizde eğer başka bir öneriniz varsa linkini atarsanız sevinirim
Bu arada bu bisikleti çoğunlukla şehirde gezme için kullancağımı ve biraz daha hobi amaçlı olcağını arasıra arkadaşlar arasında yarış yaptığımızı ve artık mtbden bıkan beri olarak söylüyorum.Amacım yarış değil amacım işte 90-100 basayım değil sonra asflattan çıkmayıp sürmek değil. Amacım parkede şehir içinde hobi amaçlı günlük 1-2 saat gezme amaçlı arkadaşlarla eğlenme amaçlı ve bunun yaninda dolaylı olarak spor amaçlı kullanmak sanarım bu bisikletle performans aradığımı sanıyorsunuz fakat hiçbir zaman performans aradığımı söylemedim.Siz galiba beni biraz yanlış anladınız fakat performans içinde kullandığımda bana yetceğini düşündüğümü söyledim ve youtubede 3-4 kanal var türk olarak triban 100 kulanan ve izlediğim her videoda çoğunlukla olumlu bir yorum yaptıklarını gördüm hatta birisi 3ayda 3bin km yapmış ve hiçbir sıkıntı çekmediğini söyledi izlediğim videoda amacımı söylemediysem şuan söyleyim

buna göre yorumlarınız ve fikirleriniz belirtirseniz sevinirim