@lord
Kimse arkadaşın uzerine gitmedi. Mantık ve hayal dışı sebeplerden dolayı arkadaşımıza gelen tepkiler olağandır.
Yani arkadaşımıza kimsenin hiçbişey söylediği yoktur dostum. Sadece arkadaşımız karakter yapısı itibarı ile bu kadar basit eleştirilerle baş edemeyip, hakarete varan kelimeleri kullanması sporcu ahlakı ile ters orantılıdır.
Eleştiriler her durumda bütün spor dallarında vardır. Bir iddia bir tez ortaya atıyorsanız bunun karşıt düşüncedeki olanı her zaman çıkacaktır ve eleştirisini yapacaktır.
Yani söylenenleri sonuna kadar inceledim,ve başından beri amatör bir sporcu olmama rağmen zayıf beslenme sistemi ve vücudun diğer ihtiyacları (mineral ve vitamin)yetersizlik konusundaki her şey bir tuaf geldi gözüme.
Ancak buradaki kendine spora adamış arkadaşlarımızın ortaya koyduğu dereceler ve tezlerde son derece doğrudur.
Eğer hayatında hiç yüzmemiş bir şahıs 2 hafta içinde çok mükemmel bir derece yakalayacağını iddia edebiliyor ise söyleyecek baska bir söz gelmiyor aklıma.
Beynimizin önüne sınır koymayalım fakat bu sınırları kaldırmış olmak için birşeyi denemek gerekiyor ondan sonra karar vermek gerekiyor.
Normalde bir insan saatlerce yorulmadan yüzebilir,koşabilir, bisiklete binebilir fakat burada müsabaka durumları mevcut.
Bakın gene çok üzüldüm hiç birşekilde böyle olmasını istemezdim cunku burada tartışıp bir yere varılmıyyor.
Her ne olursa olsun birlik ve beraberlik içinde, eleştirilere açık sporcu ahlak yapısını kazanmış bir biçimde eleştiriyi kendimiz için bir olumluluğa çevirmemiz gerekir.
Arkadaşımızı tekrar geri kazanabiliriz tabi bunu benden ve bu şekilde dusunen arkadaşlardan çok kendisi istemeli.
Saygılar.