@Eser Sevinç
Rica ederim.
SpyBike'ı deneme firsatim olmadi. Oncelikle IMEI'sini kaydettirmem gerek. Bunun icinde pasaport lazim. Aslinda alacagim bisiklete uyup uymadigini tam olarak bilmiyorum. Furş yataginin oldugu ic kisim her bisiklette farkliymis. Bakalim uyarsa, bir sekilde pasaport bulup kaydedecegim.
Olmazsa satmayi dusunuyorum. SpyLamp versiyonunu alacagim. Bildiginiz bisiklet lambasina benziyor ve sele borusuna monte ediliyor. Ben bu urunu alirken SpyLamp'i gormemistim malesef.
Almak isteyenler cekinmesin. Satici takipli takipli royal mail ile gonderiyor. (Royal Mail International Signed For) Ve benim diyen ozel kargo sirketlerinden hizli geliyor.
@Halil EROĞLU
Tam olarak 11 gun olmus. 18 gun daha var. Kismetse bisikletime kavusacagim.
@caner ünsal
Demekki firmaya gore degisiyor. Her nasilsa, hicbiri kanun nizam tanimiyor. En azindan DHL'nin isleyisi hakkinda bir bilgiye sahip olduk. Merak eden arkadaslar maliyetleri gumruk vergisi + ardiye diye hesaplayabilirler.
Bu arada kisa bir bilgi vereyim. CRC den aptiginiz alisverislerinizde eskiden isediginiz kargoyu secebiliyordunuz. Artik takipsiz, dhl ve takipli diye uc secenek var.
Siparisiniz boyut olarak buyuk degilse ve 2kg yi gecmiyorsa ayrica akipsiz sectiyseniz kargonuz royal mail ile gonderilir. Takipsizdir. 8-10 gun icerisinde elinize ulasir. Takipsiz cin kargolari gibi kaybolma riski yoktur.
Siparisiniz 2 kg yi geciyorsa ve paha olarak cok pahali degilse kesinlikle DHL kacari yok.
Eger siparisiniz yuksek meblag li birseyse genelde Parcel Force ile gonderiyorlar. Takipli ve turkiye dagitimini PTT yapiyor.
Tabii her siparisinizden once sormakta yarar var.
Shipping@chainreactioncycles.com a alacaginiz urunlerin linklerini atip hangi shipping yontemini kullanacaklarini sorabilirsiniz.