Scudo Sports

Trans Türkiye Ultra Bike Race

Üikemizde ultra mesafe bike-packing yarışı yapılması durumunda katılır mısınız...?

• Toplam katılım
    552
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
Meşhur falan değildir ama İzmir'e kadar gelipte Özdilek yanında ki seyyar satıcılardan kokoreç yemezseniz... neyse yarıştasınız.😅 En azından bir tulumba yiyin benim yerime.😁

@Cemal Ç. Kokoreç, Çin'de de olsa gidiniz demiş Konfüçyus dedem... :koptum:

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Meşhur falan değildir ama İzmir'e kadar gelipte Özdilek yanında ki seyyar satıcılardan kokoreç yemezseniz... neyse yarıştasınız.😅 En azından bir tulumba yiyin benim yerime.😁
Dinarda Arnavutta dondurma yiyin demeler, Özdilekin orada kokoreçler falan.
Cemal sen bu işi bilmiyon. Nasıl olsa yiyin dostlar, hesabı Rubeli Cemale yazdırın ben öderim demiyon. :ssrtcbya: Bari Nusrette yin gari deyiver. Nasıl olsa her koyun kendi bacağından asılacak, herkes kendi hesabını ödeyecek,sen ödemiyon. Şanın yürür:snzdglsn:

Dediğim yerlerde beni tanısalar sorun değil de kimse beni tanımaz ki. Sessiz sessiz gelir geçerim.😅

Konya'da yaşıyorum inşallah bi kaç gün rota üzerinde bekleyebilirim yaralarım iyileşirse belki muz bile veririm geçenlere. Muz yemek isteyen Konya etabını gündüze denk getirsin 😂😂😂

Konya'da yaşıyorum inşallah bi kaç gün rota üzerinde bekleyebilirim yaralarım iyileşirse belki muz bile veririm geçenlere. Muz yemek isteyen Konya etabını gündüze denk getirsin 😂😂😂
@Süper Dede dışarıdan takviye yasak değilse bilelim ona göre...🤣😂😀
formula pit.jpg

Aslında dünya genelinde bu tür yarışlar self supported olarak geçer. Ama biz onu full supported olarak değiştirdik...
:koptum:

@Süper Dede Motorla eskortluk yapayım, arka çantanın üstüne tepsi monte edeyim, üstüne köfte, kokoreç allah ne verdiyse...Arada sağ çaprazına yavaşlayım, sen ordan kafana göre menüden istifade et..Bu da mı yasak? Yok artık..😁..

James Hayden Dİ 2 kullanıyor + Büyük aynası 46 diş, ilave olarak kilo problemi yok, aspirin tableti gibi bir adam...Dayanıklılığı da olağan üstü...
Bu arada cehennem gibi sıcaklarda bisikletli meydan savaşlarının başlamasına sadece beş gün kaldı...

Yapmayı çok isterdim ama şu an ttubr02 ye katılanların hepsi (12 kişi) daha önce ultra mesafelere katılmış ve tecrübe kazanmış kişiler. Yani benim vereceğim ip uçlarını bilen ve uygulayan kişiler. Katılmayanlara da boşuna uğraşmaya gerek yok. Sözüm yanlış amlaşılmasın, öyle adamlar var ki yapmak istediğin hayrın içine etmekte üstlerine yok. Sorana söylerim, başımla beraber, gerisi boş iş...Az laf çok iş...
James Hayden bisikleti değiştirdi. Belki bu da kenarda duruyorsun bilemiyorum. Yarış nedense yeterli ilgiyi görmüyor. Tabi bunda çalışan kişilerin 14 günlük yıllık izin neden oluyor. Adam 1 yıl her şeyden mahrum kalınca ailesi mi, tatili mi bilemiyor. Umarım bir sonraki yıllarda yarışa ilgi artar. Yabancı ülkelerde reklam ve duyurusu yapılsa katılan olur diye düşünüyorum.
James Hayden yeni bisikletleri. Uzun zamandır bunları kullanıyor.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri