Dinarda Arnavutta dondurma yiyin demeler, Özdilekin orada kokoreçler falan.Meşhur falan değildir ama İzmir'e kadar gelipte Özdilek yanında ki seyyar satıcılardan kokoreç yemezseniz... neyse yarıştasınız.😅 En azından bir tulumba yiyin benim yerime.😁
Mümtaz abi her şey çok güzel ama bunlar hep para, hep para...
@Süper Dede dışarıdan takviye yasak değilse bilelim ona göre...🤣😂😀Konya'da yaşıyorum inşallah bi kaç gün rota üzerinde bekleyebilirim yaralarım iyileşirse belki muz bile veririm geçenlere. Muz yemek isteyen Konya etabını gündüze denk getirsin 😂😂😂

Strava kapatmadan metroya binmek gibi abi. Kimsenin pek de haberi olmaz ama kandıran kendini kandırır.@Mad Buddha aynen öyle kardeşim
Siteden yarışma kurallarına baktım. 15 madde içinde dışarıdan yardım almanin yasak olduğuna dair bir ibare yok. Geçen seferki yarışta yasaktı diye hatırlıyorum . O yüzden şaşırdım.@Çağdaş78 bizim yarışta herşey serbest
James Hayden bisikleti değiştirdi. Belki bu da kenarda duruyorsun bilemiyorum. Yarış nedense yeterli ilgiyi görmüyor. Tabi bunda çalışan kişilerin 14 günlük yıllık izin neden oluyor. Adam 1 yıl her şeyden mahrum kalınca ailesi mi, tatili mi bilemiyor. Umarım bir sonraki yıllarda yarışa ilgi artar. Yabancı ülkelerde reklam ve duyurusu yapılsa katılan olur diye düşünüyorum.James Hayden Dİ 2 kullanıyor + Büyük aynası 46 diş, ilave olarak kilo problemi yok, aspirin tableti gibi bir adam...Dayanıklılığı da olağan üstü...
Bu arada cehennem gibi sıcaklarda bisikletli meydan savaşlarının başlamasına sadece beş gün kaldı...
Yapmayı çok isterdim ama şu an ttubr02 ye katılanların hepsi (12 kişi) daha önce ultra mesafelere katılmış ve tecrübe kazanmış kişiler. Yani benim vereceğim ip uçlarını bilen ve uygulayan kişiler. Katılmayanlara da boşuna uğraşmaya gerek yok. Sözüm yanlış amlaşılmasın, öyle adamlar var ki yapmak istediğin hayrın içine etmekte üstlerine yok. Sorana söylerim, başımla beraber, gerisi boş iş...Az laf çok iş...