hamlet2006
Forum Kedisi
- Tepki
- 35.943
- İsim
- Süleyman
- Başlangıç
- 1986—87
- Bisiklet
- Scott
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
@Süper Dede Mümtaz Ağabey; 6 Temmuz'da Türkiye'nin öbür ucunda -Hopa'da- 2300 küsur kmlik zor bir bisiklet yarışı değil de dünyanın öbür ucunda çok daha zorlu bir olaya davet ediyor olsaydı yine aynı tepkiyi verir ve koşa koşa giderdim.Mümtaz Ağabeyim çağırsın her işine, her dediğine koşarım.Benim gözümde o kadar değerli, komple, özel bir insan.Eminim benim dediklerime sizler de katılıyorsunuzdur.Kendisi bu yarış için tabiri caizse önemli bir lokomotif oldu.Hem yarış öncesinde ,hem sırasında bilgi ve birikimini bizlere çok emek harcayarak aktardı.Kendisine çok teşekkür ediyorum.
Mantıklı ,mantıksız her soruma bıkmadan usanmadan cevap verdi. Ben de yarış bitince bir boşluk oluştu.İnşallah seneye -çok fazla da beklemeden- Mümtaz Ağabey'e kaldığım yerden Ortadoğu görmüş Amerikan Başkanı gibi saldırabilirim.
Biliriz ki Mümtaz Ağabey tüm iyi niyeti,beyefendiliği ve bilgeliği ile her sorumuza ,her sorunumuza bir çözüm getirecektir.

Mantıklı ,mantıksız her soruma bıkmadan usanmadan cevap verdi. Ben de yarış bitince bir boşluk oluştu.İnşallah seneye -çok fazla da beklemeden- Mümtaz Ağabey'e kaldığım yerden Ortadoğu görmüş Amerikan Başkanı gibi saldırabilirim.