Scudo Sports

Trainer tavsiyeleri

Alacaksın traineri reis, sonra yengenin yanına gideceksin ve canim diyerek kredi kartını uzatacaksın. Ben bugün istediğim birşeyi aldım sende ne istiyorsan al diyeceksin ama fiyat söylemeden.
Zaten bir kart onda bir kart bende. 😂😂 Hayat tam anlamıyla müşterek biz de.

Scudo
  • Beğen
Tepkiler: _Madmexx _
@Semih Cavdar
IMG_20220115_130718.jpg
IMG_20220115_202507.jpg

Sürüş hissiyatına bayıldım kısa bir deneme yaptım ses konusunda da başarılı benden geçer not aldı 👌

Check out my activity on Strava: (link)

• Beğen
Tepkiler: özgür duygu
Arkadaşlar henüz ilana koymadım ama yurtdışı taşınma sebebiyle elite aleno homentrainerim satılık. Bluetoothla bağlanıyor smart. Dusunen olursa yazabilirsiniz

Sürüş hissiyatına bayıldım kısa bir deneme yaptım ses konusunda da başarılı benden geçer not aldı 👌

Check out my activity on Strava: (link)
Hayırlı olsun. Bende Suito kullanıyorum. Bana yetiyor da artıyor. %15'e geldiğin zaman bile pedal kazık gibi oluyor zaten. Ama almışsın artık diyecek bir şey yok. Zwift whatsapp gurubumuz var. @trainspotting35 veya bana özelden telefon numaranı atarsan ekleyebiliriz. Ara sıra gurup sürüşleri yapıyoruz.

Hayırlı olsun. Bende Suito kullanıyorum. Bana yetiyor da artıyor. %15'e geldiğin zaman bile pedal kazık gibi oluyor zaten. Ama almışsın artık diyecek bir şey yok. Zwift whatsapp gurubumuz var. @trainspotting35 veya bana özelden telefon numaranı atarsan ekleyebiliriz. Ara sıra gurup sürüşleri yapıyoruz.
Teşekkürler uygun oldukça sürüşlere katılmayı isterim

Bu trainer alınabilir durumda mıdır arkadaşlar (link)

Bu trainer alınabilir durumda mıdır arkadaşlar (link)
Fotoğraflarda çok bakımsız duruyor. Lastik parçaları falan dökülmüş vida yerlerine siyah siyah duruyor. insan bari satarken bir temizler de, göze güzel gözüksün. Birde zahmet edip adam akıllı açıklama bile yazmamış. Şu marka, şu kadar süre kullandım diye. Ben olsam almam.

Fotoğraflarda çok bakımsız duruyor. Lastik parçaları falan dökülmüş vida yerlerine siyah siyah duruyor. insan bari satarken bir temizler de, göze güzel gözüksün. Birde zahmet edip adam akıllı açıklama bile yazmamış. Şu marka, şu kadar süre kullandım diye. Ben olsam almam.

Ben de almayacağım sanırım. Başka bir trainer buldum. Sadece mevsim şartları için değil , yaz aylarında bile büyük nimet trainer . Teşekkür ederim.

Ben de almayacağım sanırım. Başka bir trainer buldum. Sadece mevsim şartları için değil , yaz aylarında bile büyük nimet trainer . Teşekkür ederim.
Samet; Yazın trainer süremezsin. İnan bana. Süremezsin. Ben interaktif trainer'ı yeni aldığımda sonbahar başı falandı. Denedim, hani olacak gibi değil.

Samet; Yazın trainer süremezsin. İnan bana. Süremezsin. Ben interaktif trainer'ı yeni aldığımda sonbahar başı falandı. Denedim, hani olacak gibi değil.

Sıcaklık kaynaklı mı kullanılmaz ? Evden çıkmak işime gelmiyor. Son 4 yıldır hep evdeyim. Haftada motivasyonum yerindeyse 2 3 defa koşuyorum . Yoksa çok zor abi. Bisiklet sürmek bazen sadece hafta sonları oluyor. Trainer ile belki gazımı alırım diyorum.

Sıcaklık kaynaklı mı kullanılmaz ? Evden çıkmak işime gelmiyor. Son 4 yıldır hep evdeyim. Haftada motivasyonum yerindeyse 2 3 defa koşuyorum . Yoksa çok zor abi. Bisiklet sürmek bazen sadece hafta sonları oluyor. Trainer ile belki gazımı alırım diyorum.
Evet sıcaklık. Hani öyle böyle değil. Yaşamadan bilemezsin. Bende hediye zwift kuponu kullandım diye 1 ay binmeye çalıştım ama sen gel bana sor. Benim şimdi bindiğim odada soba yanmıyor ve sürüş sırasında karşımda vantilatör deli gibi dönüyor. Ona rağmen terliyorum. Bahsettiğim olay yeni dün, evveli gün, daha öncesi. Zwift yarışa girmeden önce tartılıp ona göre kilomu update diyorum. B gurubu bir yarışa girdim. Yarış sadece 16-17 km onda bile sular seller gibi terledim. Birde yarış sonrası tartıldığımda 2 kilo fark vardı. İlgili veriyi aşağıda paylaşıyorum.

(link)
1643294115911.png

Geri