Scudo Sports

Trainer tavsiyeleri

Benim için asıl önemli konulardan biride çıkardığı ses Apartman dairesinde oturduğum için en sessiz olanı da tercih sebebim
Jant ile kullanılan trainerlardan çok daha az ses yaptığı kesin, ayrıca sesi absorbe eden trainer matlarından alıp kullanabilirsin.

Scudo
Jant ile kullanılan trainerlardan çok daha az ses yaptığı kesin, ayrıca sesi absorbe eden trainer matlarından alıp kullanabilirsin.
Mevcutta kullandığım trainer da Direct drive sesle ilgili problemim yokda sırf fantezi için interaktif e geçip birde ses işiyle uğraşmak istemem 😊

Mevcutta kullandığım trainer da Direct drive sesle ilgili problemim yokda sırf fantezi için interaktif e geçip birde ses işiyle uğraşmak istemem 😊
Direto xr kullanıyorum epeydir. Ses konusunda hiç sorun yaşamadım, gayet makul seviye de. Kaç desibel dersen ölçmedim. Önemli ise ölçerim 😀

• Beğen
Tepkiler: haruncoskun
İn ride 100 kullanım olarak nasıldır ? Apartmanda kullanacağım. Ses olarak yüksek midir ?

Direto x kullanıyorum alt katta soruyorum hiç ses duymuyoruz diyorlar. trainer matı da kullanıyorum onun etkisi de vardır.
Ses hızla alakalı. arka tekerlek ne kadar hızlı dönerse o kadar çok ses yapıyor. inride 100 gibi tekerlekle kullanılan trainerlarda yüksek sertlik düşük hız, yokuş antremanı gibi çalışırsanız ses konusundan sıkıntı olmaz. Ama arka tekerlek 30 km hızın üstüne çıkarsa o zaman şikayet gelebilir. Aynısı direct drive için de geçerli ama yüksek hızda bile olsa şikayet gelecek kadar ses yapmaz heralde.
Bir de zemin önemli. Ahşap gibi altında boşluk olabilecek malzemeden oluşan zeminlerde çok ses oluyor. seramik veya parke gibi sert zeminlerde daha az oluyor. Bizzat denedim gördüm bunu

Yavas giderken bile vites değiştirme sirasinda çıkan sese ise yapacak birşey yok maalesef...

• Beğen
Tepkiler: CeCeKa
@haruncoskun iyice çorba olacak ama, diğer iki ürün zaten önerilmiş. ben de 1 yıldır kullanan biri olarak kickr core öneririm açıkçası.

@haruncoskun iyice çorba olacak ama, diğer iki ürün zaten önerilmiş. ben de 1 yıldır kullanan biri olarak kickr core öneririm açıkçası.
Anladığımız m kadarıyla 3 üründe kalite anlamında eşdeğer olaya f/p olarak bakacam artık 😊

İn ride 100 kullanım olarak nasıldır ? Apartmanda kullanacağım. Ses olarak yüksek midir ?

1,5 aydır haftada 3 gün kullanıyorum yanında gelen matı bile sermeden, zemin laminant parke ancak bir şikayet almadım. Geçen günkü zwift sürüşümde yüksek hızlı 19km lik kısa parkuru yaptım onda bile aşırı ses olmadı , sadece oda içinde ses oluyor biraz.

• Beğen
Tepkiler: samet akkaya
Aslında benim de aklıma en çok yatan elite Direto hem fazla eğim simüle ediyor hem ucuz, tacx da ilaveten hoşuma giden özellik garmin satın aldıktan sonra garmin deki rotaları atıp dışardaki sürüşleri simüle etme olayı
Dolar roketlemeden önce aynı bütçeye neo2 alınıyordu :acpsnr:

...tacx da ilaveten hoşuma giden özellik garmin satın aldıktan sonra garmin deki rotaları atıp dışardaki sürüşleri simüle etme olayı...
Bu bahsettiğiniz özellik Garmin ve tacx ozelinde degil bildiğim kadarıyla. Interaktif trainer'lar bu özelliğe sahip sanırım.

Ben de elite-wahoo ile deneyeceğim ama henüz fırsatım olmadı.

Bu bahsettiğiniz özellik Garmin ve tacx ozelinde degil bildiğim kadarıyla. Interaktif trainer'lar bu özelliğe sahip sanırım.

Ben de elite-wahoo ile deneyeceğim ama henüz fırsatım olmadı.
Sonucunu merak ediyorum 😊

• Beğen
Tepkiler: _Madmexx _
tacx da ilaveten hoşuma giden özellik garmin satın aldıktan sonra garmin deki rotaları atıp dışardaki sürüşleri simüle etme olayı
bunun için tacx alacaksan gerek yok. rouvy ve rgt gibi diğer uygulamalar bunu yapıyor zaten hem de istediğin trainerla kullanabiliyorsun. tacx uygulaması bildiğim kadarıyla başka marka trainerla çalışmıyor. rouvy de gpx dosyasına da gerek yok, harita üstünden seçtiğin iki nokta arasını biraz editleyerek trainerda kullanabiliyorsun. ekranda harita üzerindeki yerin görünüyor

• Beğen
Tepkiler: _Madmexx _
AD7F23F5-0352-421F-A633-470EE6C9A2DE.png
Arkadaşlar bir ricam olacak uyuşturucu falan kaçırırken banada haber verin ufak bir komisyonla yardımcı olurum.😂😂😂 Evlimi değilsiniz, hanıma 1000 TL ye aldım diye yalan mı söylüyorsunuz. İşin şakası bir tarafa yeni eve geçtiğimden bu tarafa trainer tepesine çıkmadım. İkinci el uygun fiyatlı bir televizyon bulun bu kardeşinize de bende akayım ortamlara.

280358 dosyayı görüntüleArkadaşlar bir ricam olacak uyuşturucu falan kaçırırken banada haber verin ufak bir komisyonla yardımcı olurum.😂😂😂 Evlimi değilsiniz, hanıma 1000 TL ye aldım diye yalan mı söylüyorsunuz. İşin şakası bir tarafa yeni eve geçtiğimden bu tarafa trainer tepesine çıkmadım. İkinci el uygun fiyatlı bir televizyon bulun bu kardeşinize de bende akayım ortamlara.
Bike 24 suito 420 öro ağbi😀

9.000 TL yi 900 diye mi söyleyeyim hanıma ne tavsiye edersin.😂
O iş riskli oluyor abi artık, hani sitede gezinirken laps diye çıkıverir karşısına yada bi merak eder bakayım der fiyatına filan,iş iyice sarpa sarar sonra :)

9.000 TL yi 900 diye mi söyleyeyim hanıma ne tavsiye edersin.😂
Alacaksın traineri reis, sonra yengenin yanına gideceksin ve canim diyerek kredi kartını uzatacaksın. Ben bugün istediğim birşeyi aldım sende ne istiyorsan al diyeceksin ama fiyat söylemeden.

Geri