Scudo Sports

Trainer tavsiyeleri

Hanım bu sayfaları okumaz inşallah.:krktm::krktm:
Piyasadaki dengesizlik, beni de dengesiz yaptı. Evet, evet kesin yaptı. Sepete at, ödeme yap, hayal meyal hatırlıyorum. Nasıl oldu, nasıl yaptım ben de bilmiyorum. Şuursuzdum, hatırlamıyorum derim.:ssrtcbya::hihi:

Edit: Iyi yaptın felan deyin de kendime gelince iptal etmeyeyim.:eek:
Kesinlikle aynı duygular, aynı hisler içindeyiz ve aynı çılgınlıkları yapıyoruz sizin ile. Aman Tanrım didim 🙈🙈

Scudo
Benim yerim uygun olsa trainerla uğraşmam, gider disk ağırlığı iyi olan bir spin bike alır tepe tepe kullanırdım. Trainerde ses meselesi, lastik eskitme olayı, bisikleti bağlama falan derken yeriniz de dar ise insana ağır geliyor (şahsen).
Rollerın kişiye kattığı denge, odak vs gibi kazançları hariç tutarsak antrenmansız kalmamak için ideal kanımca. Hem bisikletinizi eskitmiyorsunuz, hem de sağlam güç antrenmanınızı yapıyorsunuz. Fiyatları biraz artmış durumda ama akıllı trainerlerden daha ucuz.

@MeSaLih aleyküm selam

Bu aletin özellikleri neler ne gibi bir fayda sağlıyor. Bisikletten farkı nedir...??? Ve önerebileceğiniz bir marka model var mı ???

Arkadaşlar Merhaba,
Trainer için ruble almam gerekiyor. Tiagra 4700 Kısa bacak aktarıcı ile kullanıyor olacağım. Bu kapsam da 11-25T 10 Speed yada 12-28T 10 Speed ruble almam gerekiyor diye düşünüyorum. Bisikletin üzerinde sanırım 12-28T var. Bu ikisi arasında ciddi fark var mıdır ? İkisi arasında vites ayarları konusunda problem çıkar mı? Tüm bunların dışında farklı bir tavsiyeniz var mıdır ?

• Beğen
Tepkiler: özgür duygu
Arkadaşlar Merhaba,
Trainer için ruble almam gerekiyor. Tiagra 4700 Kısa bacak aktarıcı ile kullanıyor olacağım. Bu kapsam da 11-25T 10 Speed yada 12-28T 10 Speed ruble almam gerekiyor diye düşünüyorum. Bisikletin üzerinde sanırım 12-28T var. Bu ikisi arasında ciddi fark var mıdır ? İkisi arasında vites ayarları konusunda problem çıkar mı? Tüm bunların dışında farklı bir tavsiyeniz var mıdır ?
İnteraktif trainer kullanacaksanız tırmanışta 25 ruble biraz sert olur Max speed için 11 12 farketmez bence 12 28 daha ideal olur

İnteraktif trainer kullanacaksanız tırmanışta 25 ruble biraz sert olur Max speed için 11 12 farketmez bence 12 28 daha ideal olur
Cevap için teşekkür ederim.
Interaktif Trainer kullanacağım evet. Bu mantıkta 12-28 daha uygun olucak o zaman. Normal de yokuşları düşünüp 11-34 almıştım ama Tiagra Kısa bacak için Jeton düşünce iptal ettim :)

Cevap için teşekkür ederim.
Interaktif Trainer kullanacağım evet. Bu mantıkta 12-28 daha uygun olucak o zaman. Normal de yokuşları düşünüp 11-34 almıştım ama Tiagra Kısa bacak için Jeton düşünce iptal ettim :)
Onlar için de bi parça var aktarıcı ile kulak arası uzatma ucuz da bir parça ondan alırsanız kısa bacakla da 34 rubleyi kullanabilirsiniz

• Beğen
Tepkiler: gunesmubin
7700 liraya her şey dahil Kickr Climb nasıldır sizce?

Her şey dahil derken, aletin ne aksesuarı var ki?
1639510925927.jpeg
Komple bu setse malı mülkü sat bas parayı sadece ön tarafsa değmez bence.
7700 liraya her şey dahil Kickr Climb nasıldır sizce?

hali hazırda kickr core'um var, her şey dahil derken climbr'ın vergisiydi kargosuydu her şey dahil fiyatı olarak söylemiştim. sadece öndeki aksesuar yani.

hali hazırda kickr core'um var, her şey dahil derken climbr'ın vergisiydi kargosuydu her şey dahil fiyatı olarak söylemiştim. sadece öndeki aksesuar yani.

Bu karar size kalmış özellikle maddi kısımda bir zorluk yaratmıyorsa. Eğer trainerdan keyif alıyorsanız ya da sürüşlerinizin çoğunu onda yapıyorsanız neden olmasın? Ben kamu da çalıştığım için haftaiçi özellikle sonbahar-kış aylarında sorun yaşıyordum. Hatta ilkbahar - yaz aylarında çıksam bile akşam trafiği ayrı bir dert oluyordu. Ben trainerdan baya keyif almaya başladım, ileride rizerı almayı düşünüyorum bende.

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
Vergi, kargo vs içinde ise iyi fiyat. Bulunduğum yerdeki TL karşılığı 9300 TL denk geliyor.

Geri