Scudo Sports

Trainer tavsiyeleri

Scudo
@tahrefa inride 100 veya roller almak için tetikteyim. bu video tamamen kafamı karıştırdı. lastiğe kaç hava vurdunuz artırsanız sesi azaltabilir belki

• Beğen
Tepkiler: tahrefa
@MakRo valla benim de kafam karıştı bende mi sıkıntı trainerda mi anlamıyorum, farklı kombinasyonlar deniyorum hep ses var. Sizde mi inride 100 kullanıyorsunuz?
Benim ki de inride bu kadar ses yapıyor da ben müzikte duymuyor muyum bir an tereddüte düştüm. Eve geçince bir bakmam lazım, benim şuan durdum yer komşuluk olarak sıfır bir yer olduğu için istediğin kadar gürültü yapabiliyorsun :) Bazen üstekiler sıra gecesi yapıyor, bazen birisi gece 23'te matkap ile bir yerleri deliyor çok sıkıntı değil en fazla 1-2 saat sürerim zaten. Yolda olmak gibi 5-10 saat sürülmüyor.

• Beğen
@yusuf tunçer sizde TV'nin sesi duyuluyor rahat bir şekilde ama tabi uzaktan çekim olunca ses farkedebilir.
@trainspotting35 sizinki daha kaliteli bir trainer gibi ama normal lastikle bile ses oranı iyi gözüküyor.
@MakRo sizin apartman ortamı için ses sorun edilmemeli evet :) bizim apartman sıkıntılı biraz insanlarla muhatap olmak istemiyorum çok
@BerkEvren denemeden aldık şu anda kafamda deli sorular var
@yunus42 95-100 arası hava basmıştim ama yarın bir daha kontrol ederim havayı

@yusuf tunçer teşekkür ederim, benim de hayalimdeki ses buydu. Sizin videoyu görünce bendeki alet bozuk gibime gelmeye başladı çünkü kurulumunda hem kullanma kılavuzuna hem YouTube videolarına baktım herhalde hata yapmamışımdır.

• Beğen
Tepkiler: yusuf tunçer
Paylaşımlar için teşekkürler , inride 100 geldiğinde alırım inşallah.

selamlar,

100-110 kadans trainerlarda çok gerçekçi değil. yapılabilir ama iki yolu var. ya inanılmaz pürüzsüz bir pedal çevirme tekniğinizin olması gerek ya da sağlamlık konusunda çok üst seviye bir trainer almak gerek. yoksa aşırı sallanma olur, güç aktarımı azalır ve bisikletin kadrosunun zarar görme olasılığı artar.

1 saat trainer sürüşü. İlk sürüş hatta.
Ort. Kadans 100 (sensör+Garmin ölçümü), Max 134.
Trainer 2. derecede, bisiklet vitesi en düşükte.
Ort. Hız 18km/h. (Gerçek olan, zwift degil)

Bir ara lastikten koku geldi:)
ama aşırı sallanma olmadı.
normal lastik kullanıyorum.

Trainer basit bir şey, Elite eforce.
Teknik falan da bilmiyorum.

Nerede hata var, anlamadım. 😳
Sensör, dışarı sürüşlerimde kullandığım aynı sensör.
Zaten ölçülen, pedalın dakikadaki tur sayısı değil mi?

Trainer tecrübesi olan arkadaşlardan yorum bekliyorum.

@tahrefa selam, çok tecrübem yok. Sadece tahminimi paylaşmak istiyorum.

Sizin trainerin manyetiği görevini tam yapmadığı için, trainerin rulosu yeterince zorlanmadan dönüyor ve hızlı döndüğü için de bu sesi çıkarıyor diye tahmin ediyorum.

Trainerin arızalı olma ihtimali var sanırım.

• Beğen
@_Madmexx _ teşekkür ederim cevap için. Diğer arkadaşların videolarını izleyince bana da bir arıza var gibime geldi. Yarın lastiğe yeniden hava basıp, bisikleti trainerdan ayırıp tekrar takacağım. Yine aynı rahatsız ses gelirse videoyu decatlona yollayıp iade talebi oluşturacağım, bakalım sonucu ne olacak

• Beğen
Tepkiler: _Madmexx _
@tahrefa arkadaki sıkıştırma vidasının ayarını kontrol ettiniz mi? Kurulumunda yazması lazım lastiğe değdikten sonra şu kadar daha çevirin diye. Gevşekse yapabilir. Havayı lastiğin üstünde yazan max kadar basın. Zemin çok önemli oynama veya gevşeklik varsa o yapar. Mümkünse beton veya fayans zeminde bir deneyin. Lastikte ve dönen ruloda çapak yapacak bir şey olmadığından emin olun. Eğer geri götürürseniz de direkt iade isteyin garanti derseniz bana yaptıkları gibi bu modeller böyle diyebilirler :)
Ekleme : düşük sertlik yüksek hız yapar bunu. Ayarı arttırıp hızı düşürürseniz azalacaktır ses. Ama arka vidanın sertliği önemli

• Beğen
Tepkiler: MakRo
@a.erkan Teşekkürler, sizin dediklerinizi madde madde uygulayıp yarın yeniden deneyeceğim umarım düzelir. Yukarda bir arkadaşın videosu var çok sessiz çalışıyor o videoyu örnek gösteririm bu neden sessiz çalışıyor diye :)

Buraya yazmak uygunmu bilmiyorum ama elite aleno satiyorum bluetooth ve ant destekli

@honeybadger çok güzel trainer. Sahibinden'de hemen satarsınız. Bu aralar trainerlar kapış kapış.

Fiyat ne düşünüyorsunuz?

• Beğen
Tepkiler: honeybadger
700 dusunuyorum. Not:Alisveris sitelerini inceledigimde fiyat dusuk kaliyor. Simdilik beklemek taraftariyim.

Son düzenleme:
  • İnanılmaz
Tepkiler: _Madmexx _
Merhaba,
İlk mesajımı bu konuya yazmak istemezdim ama maalesef sadece iki kez kullandığım Inride 100 kullanılmayacak kadar ses yapmaya başladı. İlk kullandığımda sessizliği gerçekten beni şaşırtmıştı. Zincir ve vites değiştirme sesi bile daha fazla rahatsız ediyordu. Cuma akşamı bir saatlik çalışma sonrası herhangi bir problem olmadan bıraktığım trainer Cumartesi günü çok kötü bir ses çıkarmaya başlayınca kullanmaktan vazgeçtim. İlk kullandığım zaman çektiğim ile son durumda çektiğim videoları karşılaştırma olması için paylaşıyorum. Bugün son bir kez daha kurup kontrol edeceğim. Sorun devam ederse için yarın iade başvurusunda bulunacağım.

Soldaki kapağın altındaki Voland sanki kapağa sürtüyor gibi geldi bana.

• Beğen
Tepkiler: welcroix
Ben de Çetin hocam gibi düşünüyorum, titreşimden kaynaklı bir ses gibi geliyor. Gevşemiş vidalar var mı baktınız mı?

Geri