Scudo Sports

Trainer tavsiyeleri

Scudo
lastik bağlantılı olanlar içinde en sessizi olan elite'in qubo fluid modelini tavsiye ederim. tabi direk ruble bağlantılı olanlar daha sessiz ama onlarında fiyatı çok pahalı. elite qubo fluid bir diğer güzel özelliği ise direnç ayar mekanizması yok. hızınız arttıkça vites büyütüp direnç artırabilirsiniz. aynen yolda sürdüğünüz gibi bi hissiyat var. Daha önce gidona takılan direnç ayar mekanizmalı manyetik trainer da kullanmıştım ama bu elite qubo fluid çok daha iyi. elite qubo fluid trainerımı ant+ usb dongle , hız/kadans sensörü ve nabız bandı ile zwift sürüşleri de yapabiliyorum.

@Adrenalin26
Selamlar, trainerda verimli bir antrenman için önceliğiniz nabız ve kadans olsun derim. Hız ve mesafe trainer antrenmanı için en anlamsız verileri oluşturuyor. Trainerda uygun kadans antrenmanları, nabız takibine dayalı sürüşler ise inanılmaz faydalı.

Merhaba arkadaşlar .
Ben de “kış geliyor evde bisiklete bineyim” kulübüne katıldım ve trainer bakmaya başladım.

İkinci el sessiz ve kaliteli trainerlere bakıyorum. Sormak istediğim şu; bu trainerler ne kadar zaman veya km sorunsuz kullanılır? Belli bir zaman sonra parçaları değişir mi? Ses yapmaya başlat mı? Arıza verirse tamiri kolay mıdır ?
Okuyan ve cevap veren herkese şimdiden teşekkürler .

@digitalpalette
Hangi bütçede?

@BerkEvren
Max 1500-2000

Direto aldım sıfır diye satıldı 2. el çıktı. İade ettim. O toplara tekrar girmek istemiyorum :) Düz düz süreyim form tutayım istiyorum

(link)

arkadaslar dusunenlere tavsiye ederim.ses duzeyi dusuk,kurulumu cok basit,smart trainer isteyip cok yuksek butce ayirmak istemeyenler icin cok iyi urun.
Ben gecen yil aldim.Zwiftle, garmin'den onceki suruslerimle sorunsuz kullaniyorum.

F8331 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Merhaba arkadaşlar,

Evde bisiklet antremanı için trainer aldım fakat verileri ile ilgili sorun yaşıyorum. İlk kez kullanıyorum. Tacx ve zwift programında sadece hız bilgisini alabiliyorum. Diğer km vs bilgilerini alamıyorum. Sebebi nedir? Farklı bir aparata mı ihtiyaç var? Yardım.

Teşekkürler

upload_2018-11-19_15-34-19.png

Benzer şekilde Elite Aleno ile Bluetooth kullanarak telefondan strava kullanıyorum. Sadece kadans ve güç bilgisi alırken mesafe ve hız bilgisi alamıyorum. Lakin kinomap ile kullandığım zaman bir rota seçtiğimde bu sorun olmadı.

Sorunu çözmek için Usb Ant + mı kullanmalıyım ?

• Beğen
Tepkiler: Bymacman
@Hurol Yoney
elite aleno ile dün bende mesafe bilgisi alamadım daha önce 2 kez kullandım ikisinde de almıştım. Ben apple tvden bluetooth olarak kullanıyorum. üyelik 7 günde galiba o bitti

• Beğen
Tepkiler: Hurol Yoney
Merhaba,

Şu iki ürünü kıyasladığımda birisi manyetik diğeri fluid dirençli. Farkını deneyimleyen ya da bilen var mıdır. Ya da bu iki üründen herhangi birini kullanmış olan tavsiye edecek olan?

(link)

(link)

@tnhn videonun ilk birkaç dakikasını izleyin, adımların aynısını yapmaya çalışın

@volkan ismail

Fluid trainerlar daha sessiz olmayı vaad eder, tabi bunu ne kadar gerçekleştiriyor bilemiyorum :snzdglsn: Pek sessiz bulduğumu söyleyemeyeceğim, İn'Ride 100 her ikisinden de çok daha sessiz :kötü:

@Hyildiz2 Ömrü konusunda fikir belirtmek istemiyorum ama 2 kış Tacx Satori T1856 kullandım ve artık kullanmadığım için şu an satıyorum düşünürseniz. Trainer'ı altında mat ile kullandığımda ciddi oranta ses yalıtımı sağlandığını gördüm. Sattığım ürünü buradan inceleyebilirsiniz.

1 ayı aşkın 2. El gözlemleme, her türlü trainer, roller araştırma (özellikle tacx smart satori 2400, booster araştırdım) kinetic, tacx, cycleops, elite, btwin magnetic,fluid ve ağa baba tekerleksiz interaktif trainer sürecinden ve danıştığım türk ve yabancı pro bisikletçilerden sonra benim için sessizliğin ve gerçek yol hissiyatının daha önemli olduğu kanısına vardım. Zwift çok ekstra ve her türlü trainerlarla gerekli teçhizatla bağlanılabileceğini öğrendim. Manyetik ve güç mandallı trainerlardansa fluid in daha kullanışlı olduğu söylendi. En son bütçe olarak elite qubo power mag smart ile elite qubo fluid arasında kaldım aynı fiyatta idiler (ekstra olarak çağrı terzioğlu qubo özellikle ve tufan abi(sağnak) smart dediler). Apartmanda oturmam kendi hız ve kadans sensörümün olması ve Pro ların fluid demesiyle (sürüşü hızınızla zorlaştırıyorsunuz tam bir yol hissi zorluk derecesi mandalsız yani) tercihimi bu yönde kullandım. Hemen bir lastik(elite) mat (btwin) ve ön teker desteği (btwin) edindim ki sessizlik ve trainer ve lastikte dayanım sağlayalım. Dün gece yaptığım trainer siparişi sonrası chain reaction cycles sabahın 6 sında kargoyu çıkardı. 8-10 iş günü diyor. Kendi bütçem, düşüncelerim ve elimdeki ürünlerle en iyi seçimi yaptığımı düşünüyorum. Bakalım nasıl olacak. Gerekli bilgilendirmeleri yine yaparım. İşin özü fiyat/performansı yakalamak. Para olsa en iyisini almayı da biliriz :ssrtcbya: yok yok şaka böyle mutluyum :harika:

@isosel çok güzel anlatmışsınız. (link) bu model de dediğinize benzer özellikler taşıyor gibi(detaylarını pek bilmiyorum trainer tecrübem yok) bir fikriniz var mı bu model ile ilgili?

@Gringo1903 evet baktım bu ürüne de en güzeli kullanıcı yorumlarına bakmak. YouTube da kullanıcı ve yorumcuların videolarını izlemek o üründe kullanıcı yorumları iyi görünüyor ben tr de de çokca kullanılan tacx ve elite üzerine yoğunlaştım kendimce. Mesela aklıma geldi şimdi mutlu erçevik hoca tacx booster t2500 fiyat/perf. Ürünü dedi. Çok değişkenlik içeriyor iyi bi araştırmak lazım. Sadece kış için değil sabah akşam vaktimiz çok olmayınca evde kullanım öne çıkıyor benim için bir sürü değişken var.

Uzun araştırmalar sonrası kararımı verdim ve Elite Qubo Power Fluid Trainer ımın siparişini verdim. Şu anda yolda geliyor.
Bu cihazımı akıllı cihaza çevirmek için nelere ihtiyacım olacak bilgi verebilirmisiniz acaba? Bir süre sonra zwift de kullanacağım sanırım.

Geri