Scudo Sports

Trainer tavsiyeleri

trainer lastiği aldım , normal btwin lastik ile kullanmıştım aman aman bir ses farkı olmadı aralarında,ama kullandığım lastiğin trainır rulusuna neredeyse hiç tırtıklı yeri gelmiyo ondan az ses çıkarıyordu, 400w a kadar çok rhatsız etmiyor, trainer lastik ile ama 400+w lara geçince trainer lastiğininde bi artısı çok fazla kalmıyo arkada kıyamet kopmaya başlıyo hızlandıkca, stabil 200-300w larda çok rahatsız edici bir ses olmuyor

IMG-20171207-WA0012.jpeg

Scudo
1-Elite Qubo Digital Smart B+
2-Tacx Vortex Smart Trainer

Bu 2 trainer dan hangisini tavsiye edersiniz?

Vortex Smart kullandım bir sene memnundum.

Vortex %10-15 arası eksik W gösterir.
İnteraktive olması önemli değil ise Elite turbo muin veya Kura tavsiye ederim.

İnteraktive olsun ve fiyat yükseltilebilyorsa Elite Direto.

• Beğen
Tepkiler: Saikou
@Furkan TK

Digital Smart B+ kullandım 2 ay. Sonra komşu telefon etti bir akşam:) Ben de direto aldım. Şimdilik arayan yok aşağıdan. 1000km oldu.

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Zeybek
Bende bushido var.

Alt komşum biraz hassas kulak.

Yoga Matı + ikiye katlanmış battaniye + Trainer matı ile kullanıyorum.

Sıkıntı olmadı.

Smart vortex hakkında arkadaşın dediğine şöyle katılıyorum, düşük değil ben de yüksek gösteriyordu. Pedal bazlı pm göre. Bu sene sattım 1 2 aydır direto kullanıyorum. Memnunum. Direct drive olması avantaj ve pm ile aynı gösteriyor. Sessiz. Bir kaç ileri özelliği de var. İnternetten araştırabilirsiniz

@Furkan TK

Furkan merhaba, son çıkabileceğin rakam nedir? Ona göre nokta atışı bir tavsiye de bulunabilirim. :)

Smart trainer düşünen varsa bkool pro trainer derim şu an kampanyada 2100 tl. Bkoolun programı ile eşleşip o andaki rotada eğim ne ise onu kendisi ayarlıyor. Dünyanın birçok yerinde bisiklet sürebiliyorsunuz.

• Beğen
Tepkiler: yusufgs36
@Erdal Yılmaz

Erdal hocam, son çıkabileceğim rakam Vortex'in fiyat aralığı kadar :) Trainer'a çok yüksek bütçe ayıramayacağım, interaktif trainerlar arasında f/p olarak Qubo Digital Smart B+ ve Vortex Smart ön plana çıkıyor. Numan'ın da dediği gibi interaktif trainerlar bu bahsettiğim 2 modelden sonra fiyatlar yukarı doğru çok fazla ivmelenmeye başlıyor.

Aslında en iyisi 2. el almak fakat aradığın modeli kış sezonunda bulmak oldukça zor.

@Furkan TK elit kullandım,sessiz tacx biraz gürültülü ama hangisini alırsanız alın sıkıcı dışardaki yaptığınız gibi olmuyor bu benim nacizane yorumum.

@sabit Üst mesajlarda bahse konu ettiğim trainerların incelemelerini okudum ses seviyeleri hemen hemen aynı sayılır. Daha önce tacx blue motion kullandım şu anda ise btwin'in en ucuz modeli trainerı var elimde fakat 550 watt desteği olduğu için çok yetersiz kalıyor. İstediğim watt aralığını tutturmam oldukça güç oluyor. Powermetre'ye dayalı idmanları ön plana aldığım için trainer'da spesifik idmanlar yapıyorum gayet verimli idmanlar oluyor. İlginize teşekkürler.

@Furkan TK

Furkan belki bütçenin çok üstünde olacak, ancak bir kez alıp kafam rahat olsun diyorsan ciddi düşün derim. Ben bütçe nedeniyle bu modeli şu an alamadım. Ama bütçe ayarlarsam ilk işim bu trainer’ı almak olacak.

Sağolsun bana da Numan bahsetti, hatta forumdan Kerem @itsaboutyou arkadaşımız almış kullanıyor. Dahili power metre, ant, bt, ne istersen mevcut.

Pendik Efor bisiklette nakit 3150TL, 9 taksit fiyatı 3300 TL civarı. Yurt dışından alsan 3600-3700 civarına geliyor.

(link)

Youtube inceleme videolarına bak mutlaka, almayacaksan bile en azından bilgi sahibi olmanda fayda var.

@NKurtuldu Evet var, 6 aydan beri kullanıyorum bugüne kadar bisiklete harcadığım en faydalı yatırım oldu. O sebeple yüksek meblağlı trainer vs. donanım işini artık rafa kaldırdım.

@Furkan TK Süper, O zaman vortex in düşük değer göstermesi sıkıntı olmaz. Power input olarak PM'i kullanırsın. Ben de öyle yapıyorum şu an.

Trainer'ın çıkardığı sesi nasıl daha aza indiririz. Trainer lastiği aldım. Ses trainer silindirinden mi çok ses çıkıyor yoksa zincir sesi mi anlayamadım. Dairelerde oturunca bir de yalıtım kötü olunca böyle sorunlar oluyor. Geç saatlerde pek bisiklete binemiyorum onun için. Altına battaniye serdim onun üstüne trainer matını koydum ama ne kadar etki ediyor bilmiyorum. Yakında papaz olur gibiyiz :)

Bence trainer lastiği o kadar sesi kesmiyor ancak daha verimli antreman yaptırıyor
Bende bugün ilk kez trainer lastiği ile kullandım lastikte dökülme yok ama silindir üzerinde bir kirlilik var silince çıkıyor ama bazı yerlerde oldukça kalın
28c50bb8bc3f90e03855aeccfd6f6245.jpg
6375085c8edbfd3964e6f9ed333f163e.jpg

@Erdal Yılmaz selamlar. bahsettiğiniz ürüne sitesinden baktığımda 4100 tl olarak gösteriyor. Bir yanlışlık mı var? Bu arada harici olarak

Wahoo kickr Snap modeli kullanan veya hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlar yorum yapabilir mi nasıldır?

@Özhan Akgöğ

Merhaba, hangi siteye baktınız bilemiyorum. Bahsettiğim gibi ürünü almak istiyorsanız eğer, Efor bisiklet mağazası ile iletişime geçebilirsiniz. Fiyat 2 hafta önce bahsettiğim şekildeydi.

Yurt dışından alırsanız, vergi dahil (kargo ücreti hariç) 3460 TL civarına geliyor.
(link)

Geri