Scudo Sports

Trainer tavsiyeleri

Merhaba arkadaşlar 3 tane sorum olacak size
1.Rouvy ' kullanan arkadaşlar bu gün bilgisayarıma indirdim ama sürüşe başladığımda video indirmeme rağmen simsiyah bir ekranda sadece ben oluyorum nerde hata var ?
2.Rgt programının speed sensör desteği varmı ? windows mağzasından indirip bilgisayara kurdum sonra telefona fakat speed sensör kısmı yok bir türlü bağlayamadım.
3.Zwift de aylık 25 km sürüşüm bitti bu gün bazı özellikler kısılmıştır yine de bir şekilde kullanılır diye açtım zwift i ama sürat sensörünü görmesine rağmen sürüşe başladığımda sürat sıfır görünüyor bu paralı versiyonunu almadığımdan mı böyle yoksa 25 km dolana kadar sıkıntı yoktu...

Scudo
@trainspotting35 çok teşekkürler. trainer için de bi yorum gelirse toplayayım inceden. Magene sensörlerle birleştirip zwift falan da kullanıcam gibi. Sensör siparişini verdim, lastik+trainer+destek kaldı. destekle lastiği de decathlondan alayım da trainer mı kalsın, yoksa trainerı da inride 100 alıp geçsem mi bilemedim.

@trainspotting35 çok teşekkürler. trainer için de bi yorum gelirse toplayayım inceden. Magene sensörlerle birleştirip zwift falan da kullanıcam gibi. Sensör siparişini verdim, lastik+trainer+destek kaldı. destekle lastiği de decathlondan alayım da trainer mı kalsın, yoksa trainerı da inride 100 alıp geçsem mi bilemedim.
Hocam sizin gibi ben de cok dusundum okudum ettim inride 100+on destek+Lastik+yoga matı 10mm kalinlikta olanindan aldim gectim. Uc gundur kullaniyorum mutlu ve memnunum. Az once de magene siparisimi gectim aliexpresten.

Hocam sizin gibi ben de cok dusundum okudum ettim inride 100+on destek+Lastik+yoga matı 10mm kalinlikta olanindan aldim gectim. Uc gundur kullaniyorum mutlu ve memnunum. Az once de magene siparisimi gectim aliexpresten.
arayıp da bulamadığım mesaj 🙂 bende öyle yapayım. Çok teşekkür ederim,

• Beğen
Tepkiler: vusalazeroglu
Bu trainer lastiğini tak çıkar zahmetli olmuyor mu? Bir gün trainer, bir gün dışarısı olsa çok zor bence. Nasıl bir sistem uyguluyorsunuz?

Bu trainer lastiğini tak çıkar zahmetli olmuyor mu? Bir gün trainer, bir gün dışarısı olsa çok zor bence. Nasıl bir sistem uyguluyorsunuz?

Elin alışıksa 30 saniye falan sürüyor. Sulukları doldur, taytını formanı giy, kaskını tak falan 10 kat daha fazla sürüyor yani dışarı çıkarken 😅

Elin alışıksa 30 saniye falan sürüyor. Sulukları doldur, taytını formanı giy, kaskını tak falan 10 kat daha fazla sürüyor yani dışarı çıkarken 😅
Trainerlere göz kırpıyorum bu ara, o yüzden sordum. 😉
Geçiş kolay diyorsun yani. Ben henüz lastik söküp takmadım. Fakat zorlanacağımı sanmıyorum. Zaten önümüz kış. Kar yağsa en az bir hafta çıkamazsın. Yağmurda da çıkmıyorum. O da en az birkaç gün sürüyor. 5-6 söküp takmayla kış atlatılır gibi görünüyor. Fakat malzemeyi yıpratma riski de var. 🤔
Dur ben biraz daha düşüneyim. 😆

• Beğen
Tepkiler: _Madmexx _
Trainerlere göz kırpıyorum bu ara, o yüzden sordum. 😉
Geçiş kolay diyorsun yani. Ben henüz lastik söküp takmadım. Fakat zorlanacağımı sanmıyorum. Zaten önümüz kış. Kar yağsa en az bir hafta çıkamazsın. Yağmurda da çıkmıyorum. O da en az birkaç gün sürüyor. 5-6 söküp takmayla kış atlatılır gibi görünüyor. Fakat malzemeyi yıpratma riski de var. 🤔
Dur ben biraz daha düşüneyim. 😆

Ben yeri geldi mi günde 2-3 kere söküp takıyorum. Yanlış bir hareket yapmadıkça hiçbir türlü yıpranma olmaz.

Şahsen bana çok zor geliyordu lastik değiştirmek. Yeni jant seti alınca eski janta trainer lastiğini taktım. Artık sadece jantı değiştiriyorum ki 30 saniye ancak üzerinde lastik takılı hazır jant değiştirme süresi benim için.

Bulabildiğim en ucuz arka jant ve ruble kombinasyonunu yaptım, jant sök tak yapıyorum.

Şahsen bana çok zor geliyordu lastik değiştirmek. Yeni jant seti alınca eski janta trainer lastiğini taktım. Artık sadece jantı değiştiriyorum ki 30 saniye ancak üzerinde lastik takılı hazır jant değiştirme süresi benim için.

Pardon ya ben jantı çıkarıp takmak gibi düşündüm kafam jantsız turbo trainerlara gitti. Evet lastik değiştirmek her gün yapılacak iş değil, en az 5-10 dakika sürer. Bence de uzun vadede ucuz yollu ikinci bir jant ve ruble (belki ikinci el değerlendirilebilir) ile komple tekerlerk değişimi yaparak daha kolay olabilir.

@Abdülkadir Ergin Ruble masrafını unutmayın.😀 Ben eski Jant seti ve eski lastikle kullanıyorum. Dışarı çıkmak gerekirse aynı kombinle dışarı çıkıyorum.

Haklısın elde kenarda yoksa ekstra maliyetli olacaktır. Neyse ki benim senaryoda geçen sene TTR için 11-34 alınca 11-28 ruble kenarda duruyordu iyi ki satmamışım :) Yeni jantlara 11-34'ü geçirdim. Eski RS10 janta da kenarda duran 11-28 rubleyi taktım. Jant setini trainer için almadım, rulman janta geçiş için bayadır düşündüğümden denk gelmesi iyi oldu. Trainer için de ek masraf etmeden jant edinmiş oldum. Tek canımı yakan pandeminin ilk zamanları 330 lira verdiğim mavi shwalbe trainer lastiği, hala içime oturuyor o kadar para verilir miydi diye :D

• Beğen
  • Hahaha
Tepkiler: necmeddin ve MakRo
Pardon ya ben jantı çıkarıp takmak gibi düşündüm kafam jantsız turbo trainerlara gitti. Evet lastik değiştirmek her gün yapılacak iş değil, en az 5-10 dakika sürer. Bence de uzun vadede ucuz yollu ikinci bir jant ve ruble (belki ikinci el değerlendirilebilir) ile komple tekerlerk değişimi yaparak daha kolay olabilir.
Ben anlamıştım zaten bir gariplik olduğunu. 😆
En iyi senaryo jant + ruble gibi duruyor. Şehir bisikletimi iyi ki satmamışım. Jantı işe yarayacak. 🤨
Bakın, bugün de yeni bir şey öğrendik. 🧐

• Beğen
Tepkiler: _Madmexx _
An itibariyle ELITE - Trainer - Qubo Powermag Smart B+ aldım.Hicbir fikrim yok nasıl kullanılır,ne lazımdır,ne kadar faydası olur...şimdi ön teker için aparat var.Bunun markası önemli mi?ayrıca trainer lastiği olmazsa olmaz mı?bende 1 adet maxis detanator var hiç kullanılmamış.bunu kullanmak istiyorum.olabilir mi

An itibariyle bende Kickr'mi , Tacx'mı derken siparişimi Tacx olarak verdim.

Screenshot_20201118-120107_Gmail.jpg

An itibariyle ELITE - Trainer - Qubo Powermag Smart B+ aldım.Hicbir fikrim yok nasıl kullanılır,ne lazımdır,ne kadar faydası olur...şimdi ön teker için aparat var.Bunun markası önemli mi?ayrıca trainer lastiği olmazsa olmaz mı?bende 1 adet maxis detanator var hiç kullanılmamış.bunu kullanmak istiyorum.olabilir mi
Ön teker aparatı da trainer lastiği de çok gerekli değil. Ses sıkıntınız varsa lastik olabilir. 2 seneye yakın schwalbe maraton lastik ve ön tekerde kalın bir kitapla kullandım.
Trainera alışamayan kullanmayan çok insan var. İlk başlarken herşeyi birden alıp hepsini kenara atmaktansa kullandıkça yatırım daha akıllıca bence. Amaç sürmek

Geri