Scudo Sports

Trainer tavsiyeleri

Aynı sorun benim arkadaşın carraro’sundada var bizde gres yağı falan sürdük bir süre sorun olmadı sonra tekrarladı
bugün bir servise götürdüm, onlarda gres yağı sürdü. yarın deneyeceğim inşallah bakalım

Scudo
gres yağı oldugundan emin miyiz :)

(link)

bu trainer için yorumunuzu alabilir miyim? sizce ülkemiz piyasasında muadilleri yüksek fiyatta iken bu alınır mı?

(link)

bu trainer için yorumunuzu alabilir miyim? sizce ülkemiz piyasasında muadilleri yüksek fiyatta iken bu alınır mı?
Hocam imkanınız varsa akıllı bir trainer alın gerçekten çok daha iyi bir sefer alın

Hocam imkanınız varsa akıllı bir trainer alın gerçekten çok daha iyi bir sefer alın
Yanlışım varsa düzeltin ama bu trainer da interaktif diye biliyorum acaba akıllı diye kastettiğiniz özellik nedir? Ant+ vs gibi birsey mi?

Yanlışım varsa düzeltin ama bu trainer da interaktif diye biliyorum acaba akıllı diye kastettiğiniz özellik nedir? Ant+ vs gibi birsey mi?
Evet interaktif trainer. Muhtemelen arkadaş 600watt, %5 hata payı, %6'ya kadar simüle ermesinden dolayı daha iyi olanları alın dedi.
Bu trainer alınır mı dersen, üzerine çıkıp pedal çevirip zaman harcamak için alınır. Antrenman yada zwift vb platform yarışları için kullanılacaksa kesinlikle kullanışsız.

• Beğen
Tepkiler: mr.kowalsky
Bırak yarış 600 watt 70 kg üzeri biri için neuromuscular antrenmanlar için bile yeterli değil. Ayrıca %5 de çok yüksek bir hata payı.

• Beğen
Tepkiler: Semih Cavdar
peki bu
Kullanıyorum benim için yeterli 0 al kafan rahat olsun elite cihazlarda sorun bitmiyor

peki bu trainer de herhangi bir yorumun var mı şurası kötü diyebileceğin yada iyi diyebileceğin.

peki bu

peki bu trainer de herhangi bir yorumun var mı şurası kötü diyebileceğin yada iyi diyebileceğin.
Sadece pedal çevireceğim dersen bu değil dummy denilen eski tipler bile yeter. Antrenman yapıp zwift gibi platformlardaki sürüş/yarışlar için kullanacaksanız boşuna paranı harcama, üzerine biraz daha koy iyi birşey satın al.

nasıl antreman yaptıgı onemlı zwift arkada açık kalacak ben antreman programına göre erg modunda takılayım film izleyeyim derse gayet yeterli. Ama ben gercek rotaları simule edecegim garminden vs dersen yarı yolda bırakır. Yokus simule edebilme yetenekleri kısıtlı cunku. Düşük kadans antremanı yapamassın muhtemelen. Sürekli yüksek kadansta kalacaksın wattlar yükseldikçe. Bende elite direto var gecen bir yüzde 23 lük yokus simule ettirdim çeviremedim resmen okadar sağlam direnc uyguluyor. Bence Elite suito yada direto bakın.

Evet interaktif trainer. Muhtemelen arkadaş 600watt, %5 hata payı, %6'ya kadar simüle ermesinden dolayı daha iyi olanları alın dedi.
Bu trainer alınır mı dersen, üzerine çıkıp pedal çevirip zaman harcamak için alınır. Antrenman yada zwift vb platform yarışları için kullanılacaksa kesinlikle kullanışsız.
Yabancı siteden özelliklerine yeniden baktım dechatlon Türkiye sitesinde yazmamış ama cihazda kadans ölçümü yok ek olarak sensör kullanılmalı.. ANT+ desteklemiyor.. Sadece tek kanal üzerinden bluetooth bağlantısı yapıyor. Yine Türkiye sitesi flywheel için 3.2kg demiş ama yabancı kaynak 1.6kg diyor.

– Direct drive trainer: This means you remove your rear wheel
– Flywheel: It has a flywheel weight of 1.6kg
– Cassette: Offered with both Zwift Cog V2 cassette (€299) or no cassette (€249)
– Sound: Essentially silent. Only the sound of your drivetrain is heard
– Handle: No
– Protocol Compatibility: Bluetooth Smart Trainer Control (FTMS), Zwift Protocol (Note: No ANT+ available on the unit, also note, single-channel Bluetooth)
– Cadence: No
– WiFi: No
– USB Connectivity: No
– Zwift Race Mode: No
– App Compatibility: Any app that supports Bluetooth FTMS
– Skewer Compatibility: All the skewers and adapters you could ask for: Road 130mm, 135mm, 142x12mm, 148x12mm
– Max Incline: 6% simulated grade
– Max Wattage: 600 watts
– Stated Accuracy: < +/-5.0%
– Power Cable Required: Yes, power block compatible with 100-240v
– Pricing: €249/£229 (no cassette), and €299/£249 (Zwift Cog/Click)

• Beğen
Tepkiler: mr.kowalsky

Dosyalar

• 1741374031588.png
    1741374031588.png
    532 KB · Okunma: 24
Artık gres yağı kaymayı nasıl engelliyorsa.. işe yaradımı bari ?
engellemedi.
zaten carraro aero kelepçesini değiştirmen lazım demişti ama böyle bir deneyelim dedik.
olmadı, yenisini sipariş ettim. gelince halledeceğim inşallah, daha verimli sürmek nasip olmadı :)

gresin olması zaten çok mümkün değildi, gereksiz bir deneme olmuş.

nasıl antreman yaptıgı onemlı zwift arkada açık kalacak ben antreman programına göre erg modunda takılayım film izleyeyim derse gayet yeterli. Ama ben gercek rotaları simule edecegim garminden vs dersen yarı yolda bırakır. Yokus simule edebilme yetenekleri kısıtlı cunku. Düşük kadans antremanı yapamassın muhtemelen. Sürekli yüksek kadansta kalacaksın wattlar yükseldikçe. Bende elite direto var gecen bir yüzde 23 lük yokus simule ettirdim çeviremedim resmen okadar sağlam direnc uyguluyor. Bence Elite suito yada direto bakın.

traineri aldım 1 kere deneme zamanım oldu,

ürünün tasarımı sade fiyat olarak 7-8 bandında olabilirdi. ilave olarak direnci iyi diğer markaları denemediğim için kıyaslama yapamam ama tekerlekten baskılı cihazlar yerine bununla direk başlamak daha verimli olabilir.

bağlantı ise sadece bt var evet programlara zaten kadans sensörü ve nabız bandı olmadan yapılan antremanlar da verimsiz olacaktır.

ilave olarak kurulum biraz sıkıntılı oldu kalibrasyonu çok önemli.

cihaz kurulumu yaparken önce onelapfit uygulamasını kuruyorsunuz oradan kalibre ettikten sonra one lap uygulaması üzerinden cihazı aktif olarak kullanabilirsiniz.
ben zwift yerine onelap da denedim %13 yokuş çıktı gayet güzel direnç veriyor. one lap uygulaması aynı zwift gibi verileri de kayıt edip strava vb uygulamalara yüklüyor.

cihazın en büyük sıkıntısı şu oldu onelap uygulaması direk cihazı görmüyor önce onelapfit uygulamasını açıp bağlamak oradan sonra onelap uygulamasını açtığımızda cihazı görüyor zwift ve mywoosh uygulaması için ise bu hafta deneyeceğim.

en büyük sorun ruble oldu, bende 8 li kaset var monte ettiğimde boşluk vardı 9 lu kaset tam olur. mecburen 1. vitesin arkasına 1 pul atıp yapmak gerekecek onu da ilave olarak belirteyim.

cihazın kutusundan 1 adet 8-10 anahtar çıkıyor montaj için kaseti takmak için anahtar lazım olacak. ilave olarak içinden çıkan kablosu max 2m sürüşte sallanma fazla olmuyor o konuda dengesi güzel.

cihazı alıp kullanan varsa yorumlarını bekliyorum.

elite suito tranier kullanıyorum.Video alıntı değil kendi sürüş çekimimdir. Videodaki sorunu yaşayan var mı ?

Son düzenleme:
traineri aldım 10 kere deneme zamanım oldu,

ürünün tasarımı sade fiyat olarak 7-8 bandında olabilirdi. ilave olarak direnci iyi diğer markaları denemediğim için kıyaslama yapamam ama tekerlekten baskılı cihazlar yerine bununla direk başlamak daha verimli olabilir.

bağlantı ise sadece bt var evet programlara zaten kadans sensörü ve nabız bandı olmadan yapılan antremanlar da verimsiz olacaktır.

ilave olarak kurulum biraz sıkıntılı oldu ilk kalibrasyonu çok önemli.

cihaz kurulumu yaparken önce onelapfit uygulamasını kuruyorsunuz oradan kalibre ettikten sonra one lap uygulaması üzerinden cihazı aktif olarak kullanabilirsiniz.
ben zwift yerine onelap da denedim %13 yokuş çıktı gayet güzel direnç veriyor. one lap uygulaması aynı zwift gibi verileri de kayıt edip strava vb uygulamalara yüklüyor.

cihazın kutusundan 1 adet 8-10 anahtar çıkıyor montaj için kaseti takmak için anahtar lazım olacak. ilave olarak içinden çıkan kablosu max 2m sürüşte sallanma fazla olmuyor o konuda dengesi güzel.

cihazı alıp kullanan varsa yorumlarını bekliyorum.
güncel durum bu şekildedir.

Geri