Scudo Sports

Trainer tavsiyeleri

teşekkür ediyorum.
buna mat almak gerekir mi peki alt kata ses çıkmaması için?
roller uçak sesi gibi arkadaşın dediği gibi :)
Hocam o binaya gore degisir.Ince katmansa asagiya ses gider bizimki mesela ince degil saris m2 var matsiz kullaniyorum suanda kadar kimse gelip birsey demedi.

Scudo
Hocam o binaya gore degisir.Ince katmansa asagiya ses gider bizimki mesela ince degil saris m2 var matsiz kullaniyorum suanda kadar kimse gelip birsey demedi.
dumankaya heralde kaliteli kullanmıştır :))
interaktif trainer almaya karar verdim.
2 model arasında kaldım.
hangisini öneririsiniz ?
1. (link)
2. (link)

hangisini önerirsiniz?

Son düzenleme:
dumankaya heralde kaliteli kullanmıştır :))
interaktif trainer almaya karar verdim.
2 model arasında kaldım.
hangisini öneririsiniz ?
1. (link)
2. (link)

hangisini önerirsiniz?
Direto XRT değil, resminden 2017 senesinde çıkan ilk sürüm gibi görünüyor. Suito-T daha yeni bir nesil, aralarında çok bir fark yok. Ben karar verecek olsaydım yeni nesil olan Suito-T alırdım. Şayet Direto XR-T modeli ise Diretoyu alin.

Direto XRT değil, resminden 2017 senesinde çıkan ilk sürüm gibi görünüyor. Suito-T daha yeni bir nesil, aralarında çok bir fark yok. Ben karar verecek olsaydım yeni nesil olan Suito-T alırdım. Şayet Direto XR-T modeli ise Diretoyu alin.
xrt modeli değilmiş.
suito üst modelmiş.

• Beğen
Tepkiler: Semih Cavdar
Suito kullanıcısı olarak gayet memnunum herkese tavsiye edebilirim özelliklede ücretsiz trainer uygulaması Mywhoosh ile çok uyumlu kullanıyorum

• Beğen
Tepkiler: MaRZoCHi
Suito kullanıcısı olarak gayet memnunum herkese tavsiye edebilirim özelliklede ücretsiz trainer uygulaması Mywhoosh ile çok uyumlu kullanıyorum
siparişi geçtim, geldiğinde 1 aylık test sonucu inşallah yazıp döneceğim :)

• Beğen
Tepkiler: Tuzlu_Fıstık
Gelince ilk önce trainerin yazılımı güncelle elite upgrado uygulamasından. Sonrada MyEtraining uygulamasından cihazın kalibrasyon ayarlarını yap. Sonra isteğe bağlı zwift, mywhoosh, vs uygulamasından antremanlara başlayabilirsin

Gelince ilk önce trainerin yazılımı güncelle elite upgrado uygulamasından. Sonrada MyEtraining uygulamasından cihazın kalibrasyon ayarlarını yap. Sonra isteğe bağlı zwift, mywhoosh, vs uygulamasından antremanlara başlayabilirsin
teşekkür ederim. pazartesi günü elimde olacak. akşam iş dönüşü hızlıca dediklerini yapıp buradan da yazarım

• Beğen
Tepkiler: Tuzlu_Fıstık
Rouvy tavsiye ederim 79 TL eğer ipadden üyelik baslatirsaniz.

teşekkür edeirm buna da bakacağım. ipadim var. televizyona bağlamayı düşünüyorum. ya da macbookumu

Ürün geldi, bugün test edecek vakit bulamadım, uzun zamandır kullanmadığım bisikletin bakımını yaptım. İnşallah ilerleyen günlerde ilk sürüşü gerçekleştireceğim :)

9c0a6751-fe0b-4aa9-9c35-02a71b9a56f0.jpeg

Rouvy kullaniyorum apple hesabimla 109 lira oduyorum , cok memnunum . Arkadasim icin ipad uzerinden 2-3 hafta once uyelik acmak istedim( ipadde farkli bir hesap var , kendim telefon uzerinden kullaniyorum ) rouvy websitesine yonlendirme yapti , daha sonra biraz baktim yanlis anlamadiysam yeni uyelikler artik sadece websitesi uzerinden kabul ediyor.
Siz ne zaman uye olmustunuz ?

benim yaklaşık 4 ay oluyor.

Rouvy, Apple ve Android üzeriden abonelik alımını bir süre önce kapattı. Eski aboneler devam edebilir. Sadece kendi siteleri üzerinden abone olabilirsiniz.
Rouvy kullaniyorum apple hesabimla 109 lira oduyorum , cok memnunum . Arkadasim icin ipad uzerinden 2-3 hafta once uyelik acmak istedim( ipadde farkli bir hesap var , kendim telefon uzerinden kullaniyorum ) rouvy websitesine yonlendirme yapti , daha sonra biraz baktim yanlis anlamadiysam yeni uyelikler artik sadece websitesi uzerinden kabul ediyor.
Siz ne zaman uye olmustunuz ?
Aboneliği iptal edip, 79Tl seçeneği ile tekrar abone olabilirsiniz.

2018 den bu tarafa rouvy kullanıyorum. arada yanına zwift fulgaz gibilerini çerez niyetine açıyorum. gerçi fulgazı satın almış, artık daha da iyileşir rouvy. bu arada 2018 deki fiyattan 28 tl ödüyorum. ama o zaman 2 farklı uygulaması vardı AR ve workouts diye. onlar değişince benim üyelik bug olarak kaldı ve aynı fiyat devam ediyor sanıyorum

• Beğen
Tepkiler: Alazarhus
Merhabalar
Trainer da kullanmak amacıyla nabız bandı arıyorum. Satan var mıdır, yardımcı olmak isteyen?

Arkadaşlar ben Coospo’nun nabız bandını öneririm 3 yıldır kullanıyorum herhangi bir kopma yanlış ölçme gibi sorunları yok pil süreside iyi hem bluetooth hemde ant+ ilede bağlantı kurabiliyorsunuz

Geri