Scudo Sports

Trainer tavsiyeleri

Direto xr kullanıyorum , kasım ayında almıştım. Bugün youtubeda aynı modelin videosunu izlediğimde pedal çevirmeyi kestiğinde normal hub sesi geldiğini gördüm. Benim trainerdan öyle bir ses gelmiyor , pedal çevirmeyi bıraktığımda çevirirken gelen dönme sesinin uğultusuna benzer bir ses geliyor. Rublemi satın aldığım bayi takıp göndermişti acaba onunla mı alakalı yoksa trainerda mı sorun var ?

Scudo
Direto xr kullanıyorum , kasım ayında almıştım. Bugün youtubeda aynı modelin videosunu izlediğimde pedal çevirmeyi kestiğinde normal hub sesi geldiğini gördüm. Benim trainerdan öyle bir ses gelmiyor , pedal çevirmeyi bıraktığımda çevirirken gelen dönme sesinin uğultusuna benzer bir ses geliyor. Rublemi satın aldığım bayi takıp göndermişti acaba onunla mı alakalı yoksa trainerda mı sorun var ?
Sesin ruble ile alakası olmaz. Ses freehub'tan yani filibir'den gelir. Kullanıma dayalı filibir'deki yağ azaldıkça sesi artar. Muhtemelen videoda gördüğünüz bu nedenle daha çok ses çıkarıyordur.

• Beğen
Tepkiler: berk92

Sese takılmayın , pedala yüklendiğinizde kaçırma yapmıyorsa sorun yoktur.

• Beğen
Tepkiler: berk92
elite suito trainer kullanıyorum son zamanlarda tempolu sürüşlerde özellikle sola doğru sallanma yapıyor nedenini anlayamadım sağa doğru aynı durum sözkonusu değil sebebi ne olabilir?

elite suito trainer kullanıyorum son zamanlarda tempolu sürüşlerde özellikle sola doğru sallanma yapıyor nedenini anlayamadım sağa doğru aynı durum sözkonusu değil sebebi ne olabilir?

Bazı modellerde yere değen takozlar yuvarlak değil, denge ayar görevi görüyor zemine göre. Kaymış-dönmüş olabilirler mi?

Bazı modellerde yere değen takozlar yuvarlak değil, denge ayar görevi görüyor zemine göre. Kaymış-dönmüş olabilirler mi?
sanmıyorum kontrol ettim boşluk yoktu takozlarda daha çok QR bağlantı kaynaklı olabilir diye düşündum ama sağlam görünüyor

• Beğen
Tepkiler: lrfan
sanmıyorum kontrol ettim boşluk yoktu takozlarda daha çok QR bağlantı kaynaklı olabilir diye düşündum ama sağlam görünüyor

Yan ayak ile ana gövde bağlantısını kontrol etmiş miydiniz?

Herkese merhaba ,

Yurtdışından trainer almak istiyorum 2 model arasında kaldım , tacx-neo-2t-smart-trainer ve tacx flux 2 smart aradaki fiyat farkı 400 € bu fiyata değecek bir özellik farkı var mı , neo 2t alırsam bundle ında oynayan ayaklarda mevcut bunuda göz önünde bulundurarak değerlendirirseniz çok sevinirim . Bu arada türkiyeye göre çok büyük fiyat farkı var 2.5 katı kadar neredeyse , teknik destek konusunda sıkıntı çıkartırlar mı bana bir ihtiyacım olursa bilgisi olan varsa paylaşırsa çok mutlu olurum

Drivo'da katlanan ayak vardı, ona benzer bir mafsalda vida varsa gevşekliği de kontrol edilebilir

Herkese merhaba ,

Yurtdışından trainer almak istiyorum 2 model arasında kaldım , tacx-neo-2t-smart-trainer ve tacx flux 2 smart aradaki fiyat farkı 400 € bu fiyata değecek bir özellik farkı var mı , neo 2t alırsam bundle ında oynayan ayaklarda mevcut bunuda göz önünde bulundurarak değerlendirirseniz çok sevinirim . Bu arada türkiyeye göre çok büyük fiyat farkı var 2.5 katı kadar neredeyse , teknik destek konusunda sıkıntı çıkartırlar mı bana bir ihtiyacım olursa bilgisi olan varsa paylaşırsa çok mutlu olurum
Tabiiki Neo 2T tartışmasız. İnternette yabancı yorumları okursanız anlarsınız nedenini. Tacx = Garmin. 3 yıllık Tacx Neo 2T trainerım sürekli olmasada arada ses yapmaya başladı. Garmine video attım, direk yeni trainer yolladılar geçen hafta. Kısacası teknik destek ve müşteri memnuniyeti konusunda Garmin kadar iyi bir firma yok ama tabiiki Türkiye distribütörü olan baytekinin kullanıcılara uyguladığı politika hiç Garmin ile uyuşmuyor orasıda ayrı konu.

evet ettim yan ayaklar tam açık ve kilitli durumda

Ayaklar açılırken merkezdeki vidayı kontrol edin, gevşemişse kilitleseniz de oradan sallanma yapabilir.
Geriye pek de bişey kalmıyor. Flywheeldeki mil kırılmış olsa gürültü yapardı ve zaten hissederdiniz ama yine de açıp kontrol edebilirsiniz. Bu da değilse, o kadar da kompleks bir cihaz olmadığından son kalan ihtimal vücudunuzu bir tarafa daha çok yatırdığınızdan o tarafa doğru yatıyordur trainer :)

• Beğen
Tepkiler: erman karabaş
Tabiiki Neo 2T tartışmasız. İnternette yabancı yorumları okursanız anlarsınız nedenini. Tacx = Garmin. 3 yıllık Tacx Neo 2T trainerım sürekli olmasada arada ses yapmaya başladı. Garmine video attım, direk yeni trainer yolladılar geçen hafta. Kısacası teknik destek ve müşteri memnuniyeti konusunda Garmin kadar iyi bir firma yok ama tabiiki Türkiye distribütörü olan baytekinin kullanıcılara uyguladığı politika hiç Garmin ile uyuşmuyor orasıda ayrı konu.

Çok teşekkür ederim cevabınız için . Ben bike24 ten almayı düşünüyorum tax free de almaya çalışacağım. Aynı şekilde destek olurlar değil mi ?

Çok teşekkür ederim cevabınız için . Ben bike24 ten almayı düşünüyorum tax free de almaya çalışacağım. Aynı şekilde destek olurlar değil mi ?
Elbette destek olurlar, tax free hakkınız zaten, sadece alış veriş yapmadan önce tax free prosedürleri hakkında kendileri ile görüşün ona göre kendinizi hazırlarsınız.

Direct Drive'a heves sardim ama aylardir satamadim ben de Tacx Vortex'imi :/ Problemsiz alet ve fiyati da normal aslinda..

Letgo'ya guveniyordum o da olmadi.. Sahibinden'e mi koysam acaba? Daha once satabilen var mi?

Neo 2T siparişim geldi . Kara kara nasıl taşıyacağımı düşünüyorum. Dış kutusunu patpata mı sarsam napsam tavsiyesi olan var mı . Kendi kutusu baya ağır. Kilo hakkım var ama bagaja verince başına bir iş gelir mi emin değilim.

Neo 2T siparişim geldi . Kara kara nasıl taşıyacağımı düşünüyorum. Dış kutusunu patpata mı sarsam napsam tavsiyesi olan var mı . Kendi kutusu baya ağır. Kilo hakkım var ama bagaja verince başına bir iş gelir mi emin değilim.
kutunun içinde strafor vardır. Ekstra bir şey yapmanıza gerek yok. Zaten fırlatılacak kadar hafif bir şey değil. Hiçbir şey olmaz.

Kutunun altında ve üstünde strafor mevcut ama yanları korunaksız, her ihtimale karşı spor ekipmanı olarak özel bagaja verin bence

20240125_182234.jpg

• Beğen
Tepkiler: Özcan
Kutunun altında ve sütündeki strafor aleti sabitleyeceği için kutunun bütünlüğü bozulacak şekilde yanlardan delici bir cisimle darbe almadıkca yanlardan darbelerden zarar görmez.

Aynı trainer bana kargo ile İngiltereden gelmişti. Herhangi bir yerinde sıkıntı oluşturacak bir göçük vs yoktu.Sapa sağlam geldi.
Kutusu çok sağlam , kötü bir şey olacağını zannetmiyorum.

Geri