vini vidi vici trabzon turu 290 km bir günde, turumuz uzun ve yorucu oldu yaklaşık 16 saat bisiklet üzerinde toplamda 2o saat süren bir seyahat oldu günübirlik gidiş dönüş yaptık katılan arkadaşlarım insanüstü bir performans ile kazasız sorunsuz bitirdik. 290 km yol yapıldı yolda ilginç bir adamla karşılaştık bizim motive olmamıza yardımcı oldu 7000 km yol yapmış özbekistan dan yola çıkmış hac için arabistana gidiyordu yaş 62 olmaz böyle şey dedik sonra kendimize baktık sorun bizde dedik daha çok yol yapmalıyız. balıklarımız, akçaabat köftemiz, çayımız ve enfes pidelerimiz ektedir. katılımcı arkadaşlarımız başta bu organizeyi planlayan müslüm açar, çok saygı duyduğum dr mustafa koç beye, özay kayış beye, hüseyin yaman beye teşekkür ediyorum. yolda bize rahatsızlık veren şoförleride kınıyorum birgün onların çocuklarıda bisiklete binecek unutmayalım! bize katılamayıpta gönülden destek veren kenan beye, recai beye, yusuf beye, ertuğrul beye ve çok sevdiğimiz enes beye orduya selam teşekkür ediyorum. resimlerimiz yaşadıklarımızın bir kısmını size yansıtır umarım. ayrıca formdaki etkinliklerimizi paylaşan bisiklet form dostlarına da ayrıca teşekkür ediyorum.