Scudo Sports

Trabzon

Şimdilik bir mağaza yok ama Delta Bisiklet eksikliğini hissettirmiyor bize sağolsunlar.Forma ihtiyacım olmuştu.Sağolsunlar 4 adet yollamışlar beğenip alayım diye.Ayakkabıyı da 2 adet yollamışlardı.İnşallah en kısa sürede sabit bir yer olur ama, ciddi sermaye istediğini biliyorum bu tip bir yerin.

Scudo
@sebo

Evet, ben de internetten alacağım bisikleti de, aksesuarları da. Giresun'da bir bayi buldum fakat adam hiç ilgilenmedi. Sorularıma karşı alakadar değildi, sana Bianchi verelim, şunu verelim, o zaman bunu verelim deyip durdu.

Dediğiniz gibi forma ve ayakkabı gibi aksesuarlar için bile o kadar uzaktaki bir mağazanın böyle ilgi göstermesi çok güzel. Yanıbaşımızdakiler umursamazken.

Trabzon-Carsibasinda kaliyorum yazlari..Eger performans uzeri turlar duzenleyecek olan kardeslerimiz var ise, katilmayi cok isterdim..

merhaba arkadaşlar 17 mayısta güzel bir girsundan trabzona gidiş dönüş planlıyoruz(hava koşullarının elverdiği ölçüde). katılmak isteyen arkadaşların katılımını bekliyoruz. Şimdiden teşekkür ederim

Bir günde mi?

uzun ve yorucu bir tur olur. benim dağ bisikleti ile günlük 200-230 yaptığım oldu.Yol bisikleti ile yapabilirmiyim bilmiyorum.En azından denemiş olurum.İnsanın gücünü aşırı zorlayacak bir tur olur

• Beğen
Tepkiler: Selami Daban
Bir gunde mtb bisikleti ile 280 km yol yapılmaz gidiş bisikletle dönüş araba ile daha iyi olur.Aksi taktirde insan'da derman filan kalmaz cok yorucu bir tur olur yani...

• Beğen
Tepkiler: mustafakoc
Yapılırmı? Kafaya koyulursa, hava şartları aşırı kötü olmazsa yapılabilir. Bu gezimidir? Tartışılır :D Ama şunu biliyorum, Giresun ekibi kısa gezileri pek sevmiyor +100 km de ancak açılıyorlar :D Biraz daha biyonikleşirsem Ordu'dan katılım yapabilirdim.140+140+45+45=390 :D Yermi? Bu yemez işte :D

Müslüm turunuzda başarılar dilerim. Gün bi yaklaşsın bakalım. Belki bi ihtimal bende ordu'dan katılır Trabzonda noktalarım ;) Tabii sizin Giresundan çıkış saatinizi denkleştirebilirsem ;)

Acıkcası bu tur benı yermı yemezmı bılmıyorumda gerı dönuşte bısıkletle olursa gece kaçta giresunda olunur bılmıyorum acıkcası enes sen orduya ertesı sabah gecerrsın sanırım :d

• Beğen
enes müslüm için sorun yok biz yaşlıyız !!!!!!!... 200 km. tamam da 280 düşündürüyor beni..

Enes bu turla ilgilenmene sevindim.Sanırım turu tam 280 km yapmamız gerekmez.200kmden sonra arabayla döneriz.Diğer arkadaşların okadar yolu katedeceğini sanmıyorum. O bir hedeftir. önemli olan hedefin ne kadarının gerçekleştiğidir.Yanlız Müslim kardeşimin bu turun hangi gün ve saatte, nerede toplanılacağını planlayıp belirtmesi gerekli diye düşünüyorum.

200 km'ye kadar oke tmm derım sınırları zorlarsam 240 km kadar giderım ama daha fazlası sanırım benı aşar gibi gelio ama tam formuma girince 280 km yoluda bir günde kat edeceğimi düşünuyorum....

arkadaşlar delilik parayla değil bizim içimizde olmalı sabah saat 3,30 yola koyulsak yaklaşık 7 saatte gidilir molalar falan bence 15 saatte bitirilir ben varım mustafa hocam da gelir sanırım müslüm fikir senden çıktığına göre sayı 3 oluyor diğer arkadaşlar sizde bişeyler yaparsanız tur gerçekleşir. müslüm 2000 li yılların gördüğüm en sıradışı insanı bana benziyor teşekkürler :boese157: :Skull-175

• Beğen
arkadaşlar ortalama 25-30 pedal çevireceğimizi düşünüyorum.Zaten yol bisiklettiyle gitmeyi düşünüyorum.Sabah kesin olarak 5 te çıkmamız gerek.Yani 5 te toplanma değil yola çıkmamız gerek.Böylece dinlenmeler dahil en geç 12 de trabzonda oluruz.
Ben buna inanıyorum eğer katılan arkadaşlar yol bisikleti ile gelirse olmayacak şey değil

• Beğen
enes ayrıca senin bu turla ilgilenmen beni çok sevindirdi.Katılmak istesen giresunda kalman için arkadaşlarımdan ev ayarlayabilirim.Böylece bir gün öncesinden giressuna gelebilirsin. Yada o gün arabayla trabzon yoluna çıkar bizzi gördüğün yerde katılırsın

Müslüm sizinle beraber pedallamayı isterim fakat bi gün yaklaşsın ona göre bişeyker düşünüyorum. Trabzonda işlerim olabilir. O yüzden dönüşü yapmayabilirim. Ama toplam km'de gıdıklıyor beni :D Konaklama teklifin için teşekkürler, bi kaç gün sonra herşey netleşir ;)

• Beğen
tur gerçekleşecek gibi görünüyo akçaabat köftesi ufff nolucak benim bu boğaz düşkünlüğüm piyazlı salataaa ızgara köfte kızarmış ekmekleer :boese157: :eek:

Geri