Scudo Sports

Trabzon

ben geliyorum Allah izin verirse müslüm seninle ikiyiz mustafa hocamda gelir oldu üç diğer dört ve beşleri bekliyoruz bide özay var bakalım sabah belli olur herşey

Scudo
@bisela

dostum iyi bir fikir sizimle gelebilirdim ama pazartesi günü akşamı spor salonunda konser düzenliyoruz bir aydır çalışma yapıyoruz bunun içinm yarın da önemli işkler çıktı bu hafta yokum ben idare edin .. size bol pedallar..

İnşallah Trabzon ' da bisikletçiler kulübü açılır.Bunu çok istiyorum.Katılımın fazla olacağından kesinlikle eminim...

Birde Siz hemşerilerime bir sorum olacak ben hem şehir içinde hem de dağda, bayırda sürebileceğim bir bisiklet arıyorum. Gözüme kestirdiğim birkaç tane var ama ağırlığı fazla diyolar hafif olması daha iyi olur diyolar.İkilem arasında kaldım.
Bakın seçtiğim bisiklet bu (link) Yorumlarınızı esirgemeyin lütfen...

Başlangıç için kötü bir seçim olur bu tür ürünler.Lütfen biraz daha biriktirip en azından 2. el ,ama kaliteli bir ürün alın.

@drogheda61

bence onun yerine ya kron yada sedena al hem daha iyi bir bisiklet sayibi olursun hemde hemşerilerine katkın olur firma sayipleri trabzon-sürmeneli fiyat olarak bir şeyler yaparlar sen araştır

vini vidi vici trabzon turu 290 km bir günde, turumuz uzun ve yorucu oldu yaklaşık 16 saat bisiklet üzerinde toplamda 2o saat süren bir seyahat oldu günübirlik gidiş dönüş yaptık katılan arkadaşlarım insanüstü bir performans ile kazasız sorunsuz bitirdik. 290 km yol yapıldı yolda ilginç bir adamla karşılaştık bizim motive olmamıza yardımcı oldu 7000 km yol yapmış özbekistan dan yola çıkmış hac için arabistana gidiyordu yaş 62 olmaz böyle şey dedik sonra kendimize baktık sorun bizde dedik daha çok yol yapmalıyız. balıklarımız, akçaabat köftemiz, çayımız ve enfes pidelerimiz ektedir. katılımcı arkadaşlarımız başta bu organizeyi planlayan müslüm açar, çok saygı duyduğum dr mustafa koç beye, özay kayış beye, hüseyin yaman beye teşekkür ediyorum. yolda bize rahatsızlık veren şoförleride kınıyorum birgün onların çocuklarıda bisiklete binecek unutmayalım! bize katılamayıpta gönülden destek veren kenan beye, recai beye, yusuf beye, ertuğrul beye ve çok sevdiğimiz enes beye orduya selam teşekkür ediyorum. resimlerimiz yaşadıklarımızın bir kısmını size yansıtır umarım. ayrıca formdaki etkinliklerimizi paylaşan bisiklet form dostlarına da ayrıca teşekkür ediyorum.

Fotoğrafları görünür hale getirdim.

Bu arada ayaklarınıza sağlık, hoş bir gezi olmuş.

Özbek amcaya ise bayıldım, sanırım orada böyle bir akım var bir kaç ay evvel de bir tanesi haberlere konu olmuştu.

Bir yanınız deniz bir yanınız dağlar pi da paluklar. Heves verici ve sonuçta 290 km'lik harika bir geziye imza atmışsınız. Elinize ayağınıza sağlık

Bende Trabzon-Rize arasında 150 km lik bir tur yapmıştır,fotoğrafları görünce anılarım canlandı, bu arada size çok imrendim ben yalnızdım iyi bir ekip kurmuşsunuz ayağınıza sağlık.

• Beğen
Tepkiler: Selami Daban
Beni aydınlattığınız için çok teşekkür ederim
Halil Atalay söylediğim markaları araştırıyorum saol

Gerçekten güzel bir gezi olmuş.Bu resimleri görünce insanın gidesi geliyo valla.sizlere bir sorum olacak.ben bisiklettte henüz amatörüm fakat trabzondan giresuna bir günde gidebilirmiyim ? ve de gidersem ne kadar zaman da giderim? Beni bilgilendirirseniz sevinirim

@drogheda61

sabah 5;30 da yola çıktık molalarla birlikte 13;30 da ortalama 22 km hızla vardık ama burda sizin performansınız ve yüreğiniz önemli önce kendinize inanmanız gerekli sonra gerisi gelir bu arada askerde bir söz vardır (DÖNEN TEKER ZAFERİ MÜJDELER) yol gittikçe biter.

Geri