Scudo Sports

Trabzon

KTU de bisikletliler var .. biz yaklaşık 10 kişiyiz.. fırsat buldukça turlar yapıoruz.. bisiklet kulubu kurucusu " cedfaruk " ona ulaşabilirsin...

Scudo
bende trabzonluyumm :D
Ereğli'deyim..
Yazları geliyorum ama bisikleti getirmek pek nasip olmadı :)
Sizinle tanışmak isterim..
Saygılar, tüm Trabzon'a selamlar!..

Evet klüb "KTUBİS" adıyla kurulmuş.Hayırlı olsun.İnternet sayfaları aktif mi acaba?

bende trabzonluyum yazları orada oluyorum ama hiç bisikletle gelemedim inşallah bir gün gelir sizinle tanışırız

@dmrbs67

ereğlimiiiiiiiiii bende ereğlideim tanısmak isterim msn:biketr_67@windowslive.com

@Çağrı Ç.

Hayırlı uğurlu olsun klubünüz inşallah..:)

Bu arada Çağrı Çavdar sen misin acaba? Beni tanıdın mı ben seni nickinden çıkardım galiba hani Antalya konyaaltı sahilinde rastlaşmış mıydık sizle? (Ben de beyaz voltage vardı?)=?
Senin yanında da arkadaşın vardı :eek:??

bildiğim kadarıyla trabzonda bisikletli arkadaşlarımız varmış hatta katüde okuyan sedat adında da bi arkadaşım ar samsun bisikletçilerinden kendisi trabzonda okuyor kron xc 400 ile sizlerin arasında samsundan trabzon a slmlar ii pedallar.

@cold_fusion

:D:D:D oğlum olay 400 - 4000 de değil üstündekinde idris ;)

selamlar sedat ben samsundan trabzon maçkada okuyorum daha bisikletimi trabzona getirmek nasip olmadı ama inşallah getirecem bu dönem hazır havalarda ısındı güsel olur tur düzenleriz ;)

• Beğen
Tepkiler: Coşkun Keskiner
yha dmm bişe demiorm idris bi dene 0 için kalbimi kırıon ben 0 a üst üste 3 sefer basamıyorum öle bi acizliğim var geçen msn de birine yine 400 dedim kan çıkıodu bi 0 (sıfır) için yamayın olmuo sedatın dediği doğru çekicin boyu değil çaktıgı çivinin boyutu önemlidir

arkadaşlar eğer nasip olursa trabzonspor şampiyon karantiiilerse ben buradan çıkıyorum yolla beni orada karşılamanızı isterim

• Beğen
Tepkiler: Son Selim
bu hafta sonu trabzon'da olacağım hem köyde olan akrabaları ziyaret hemde galatasaray maçı için geliyorum

benden de Trabzondan selamlar herkese,
ben de KTÜBİS üyesiyim :) yeni arkadaşları da klübümüze bekliyoruz

tekrar yazmakta fayda var üye olmak isteyen arkadaşlar 24 Nisan 2009 da saat 19:00 da klüpler birliği binasında bulunsunlar ( normalde toplantı her cuma yapılmaktadır, vizeler sebebiyle ileriye alınmıştır )

sizin de çeşitli fikirleriniz varsa cedfaruk veya çağrıyla iletişime geçebilirsiniz,

saygılar...

slm arkadaşlar bende trabzonlu olarak aranıza katılmış bulunmaktayım herkese iyi günler

Arkadaşlar Trabzon'da bir bisiklet mağazası var mı acaba? Şöyle marka seçeneği bol olan, kask, gözlük ve eldiven gibi ekipmanları da bulunduran bir dükkandan söz ediyorum... Beni bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim.

Geri