bende trabzonluyumm
Ereğli'deyim..
Yazları geliyorum ama bisikleti getirmek pek nasip olmadı
Sizinle tanışmak isterim..
Saygılar, tüm Trabzon'a selamlar!..
Bu arada Çağrı Çavdar sen misin acaba? Beni tanıdın mı ben seni nickinden çıkardım galiba hani Antalya konyaaltı sahilinde rastlaşmış mıydık sizle? (Ben de beyaz voltage vardı?)=?
Senin yanında da arkadaşın vardı ??
bildiğim kadarıyla trabzonda bisikletli arkadaşlarımız varmış hatta katüde okuyan sedat adında da bi arkadaşım ar samsun bisikletçilerinden kendisi trabzonda okuyor kron xc 400 ile sizlerin arasında samsundan trabzon a slmlar ii pedallar.
selamlar sedat ben samsundan trabzon maçkada okuyorum daha bisikletimi trabzona getirmek nasip olmadı ama inşallah getirecem bu dönem hazır havalarda ısındı güsel olur tur düzenleriz
yha dmm bişe demiorm idris bi dene 0 için kalbimi kırıon ben 0 a üst üste 3 sefer basamıyorum öle bi acizliğim var geçen msn de birine yine 400 dedim kan çıkıodu bi 0 (sıfır) için yamayın olmuo sedatın dediği doğru çekicin boyu değil çaktıgı çivinin boyutu önemlidir
benden de Trabzondan selamlar herkese,
ben de KTÜBİS üyesiyim yeni arkadaşları da klübümüze bekliyoruz
tekrar yazmakta fayda var üye olmak isteyen arkadaşlar 24 Nisan 2009 da saat 19:00 da klüpler birliği binasında bulunsunlar ( normalde toplantı her cuma yapılmaktadır, vizeler sebebiyle ileriye alınmıştır )
sizin de çeşitli fikirleriniz varsa cedfaruk veya çağrıyla iletişime geçebilirsiniz,
Arkadaşlar Trabzon'da bir bisiklet mağazası var mı acaba? Şöyle marka seçeneği bol olan, kask, gözlük ve eldiven gibi ekipmanları da bulunduran bir dükkandan söz ediyorum... Beni bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim.