Scudo Sports

Tour of turkey 2013 - 49. Cumhurbaşkanlığı bisiklet turu

@Kadir Altuntaş Videoyu seyrettim. Sallamışlar iyice! :):) Paris-Roubaix nin World Pro Tour yarışı olduğundan bile haberleri yok demek ki! :):) Yol kalitesiyle ne alakası var! Bütün bahar klasikleri, Giro, Vuelta, Fransa Turu bile toprak yollardan geçer. Hiç Pireneler' de bisiklete binmemişler. Ben 2 haftada bir çift lastik bitiriyorum orada! :)

Hatırlarsanız bir kaç sene önce Fransa Turu, Giro ve Vuelta organizatörleri, UCİ' yi World pro Tur' a katılmamakla tehdit etmişlerdi.

Scudo
o kadar spor kanalı var bir tanesinde bile seyretemiyoruz göstermiyorlar şu an. :/

ilk tırmanış puanını torku aldı benekli mayo umarım gelir torkuya dopingsiz

Kask seçimi mi turdakilerin kasklarına göre mi seçsem ne? :)

"Senin yüzünden düştüm gibi bişey diyo orda bakın kan var kan !!" AMANEEEY

Türkiyede bisikletin gelişmesi gerekiyor. Spikerliğinin ise dahada gelişmesi gerekiyor. İngilizce bilmesek çekilmez yarış.

Neyi tanıtıyoruz, neyin turu, gerçekten utandım. Avrupa'da küçük bir köy bile çok büyük bir düzen içinde yer alıyorken, sözümona Türkiye'nin en büyük turistik ilçelerinden birinde, şehrin göbeğinde yol kenarında molozlar, ne idüğü belirsiz toprak parçalarını izliyoruz. Yahu bisiklet turu diyorsun, büyük reklam diyorsun, potansiyel diyorsun; bari şuralara bisiklete dair bir şeyler inşa et, yapabildiğin yerlere bisiklet yolu yap, değil mi? Nasıl bir tanıtım anlayışıdır, nasıl bir organizsyondur, çözemedim.

Umuyorum ki bu zihniyeti terk edip, seneye işin ciddiyetini kavrarlar. Tanıtımdan tek anladıkları falez-deniz-kumsal ise, işimiz zor.

beceriksiz torkulu 3 4 tane suluk düşürdü

Torkulu sporcunun 3-4 suluk düşürmesinden daha kötü bir şey varsa o da televizyonunuzun Eurosport'u çekmemesi; TRT'den izlemek zorunda kalmanızdır... (bkz. şekil1.a GiciK eRay ADALI)

eurosport 2 de çok güzel yayın var
kaldığı maraton var eurosport bu yarışı göstermemesi çok doğal

ha trt spikerlerin gerçekten kendisini geliştirmesi gerek çok büyük fark var

@Serkan.ÇABAŞ
Düşürmüş olması gayet normal değil mi? Ayrıca 3-4 değil 1 tanesini kendi attı, 1 tanesini düşürdü. ;)

An itibariyle hem TRT hemde Eurosport'tan izliyorum. Eurosport'taki spiker çok farklı şeylerden bahsediyor. :D

Torkuspor son anda kaçırdı birinciliği. Marcel Kittel kazandı.

mükemmel yarıştı :) Torkulu arkadaş son anlarda kalbimi gümletse de kaçırdı ne yazık ki :) istanbul etabında start tan eminönü iskeleye kadar bisikletimle takip edip oradan da vapur la kadıköye geçmeyi düşünüyorum :D canlı canlı seyretelim şu yarışı :D

torku şeker spor'u kutlamak gerek zaten mustafa sayar yarışın yüzde 80'de öndeki grupta yer alarak ne kadar iddaalı olduğunu göstermiş oldu.

ayrıca son 300 metre Yuri Metlushenko'da biraz erken atak yapmasa son metreler de daha çekişmeli geçebilirdi.

bence alanya etabı güzel bir başlangıç oldu tur için.

@ibrahim çiftçi

1 tane kendi attı..
geri kalanı düşürdü... düşürmeş olmasat gayet normal değil bir tane düşürür anlarım ama önce ceplerini doldurursun sonra üstü doldurursun ha baktın hala yetmiyor suluk o zaman formanın altından sokarsın..
daha bisikletinde 2 tane suluk yeri boşken en son yapıcak hareketi yaptı ve taşıyamadı
neyse tecrübe bunlar heycana verelim

• Beğen
Tepkiler: Okan Örs
Geri