Scudo Sports

Tour de mariokaldato

@Anonim

Alamam usulü olur,,,,:islik::D

(link)

Istanbulun hanımlarına benziyor hava,zırt pırt değişiyor :islik:
Hanımlar bana kızmasın,

1 nisan bulutlu,,,

Scudo
@Kudret Kurtcebe Biz Alaman mıyız da Alaman usulü olsun, bırak ödesin abi, 20 tane bisiklet alıp restore etmeyi biliyor, 2 tabak işkembeyle fakirleşmez. Hem sen kalkıp ta oralara gideceksin iki tabak yemekten mi çekinecek koskoca forum trolü? @mariokaldato

@Anonim

Raşit iyidir iyi,şu havalarda iyi olsada gitsek yahu,ne hikmetse hafta sonu hep bozar,neyse bu konuyu geçen sene şubatta açtımda valla geçen sene kira derdine düştüm mayısta kiraya çıktım,haziran temmuz ağustos sıcaklar denk geldi,birde tek gitmek sıkıcı yahu,,neyse bakacağız duruma,nisana ayar havaya bakar

(link)

Bu turu feridun tezbaşarana adıyorum,denk gelirsem çağıracağım,

149984 dosyayı görüntüle

Feridun baba ,yılların eskitemediği milli,

149986 dosyayı görüntüle

1978 balkan şampiyonası,yalova bursa etabı,arkada şimdiki federasyon başkanı erol küçükbakırcı

150234 dosyayı görüntüle

Selam raşit dostum,bugün yayan bir yürüyüş yaptım,dekatlonda 25 hacim iç lastik 15 lira ,iki adet alacağım 30 kağıt,,valla ucuza geliyor,
Iç lastik stok bitmişti,kar maske almıştım 30 lira verdim,buranın iyi tarafı iç lastikler ucuz,birde giyim,uzun askılıklı kışlık tayt 140 lirada cebi yok,cepli olan tayt alacağım 170 kağıda buldum,
Yeni bir adet forma geliyor,aşağıda,

150235 dosyayı görüntüle

Bursaya bu forma ile geleceğim,formayı bursada ıslatalım,:islik:

150246 dosyayı görüntüle

Teker 510 gram teki,fazla,yanlız acaip ucuz 140 tl toplam

150247 dosyayı görüntüle

Galba alacağım sadece yarıştan yarışa durur senede 1 kere kullanılacağı için eskimezde nemli yerde tutmamak lazım,
Eski tekerler ile geberene kadar yola devam 25 hacim Şivalbe maraton
Birde dışardan tekerde getirsek pahalıya gelmekte

(link)

Günaydın bursa ,günaydın raşit,
Yeni haftaya merhaba,hava iyi,harekette fayda var,eksikleri bu hafta tamamlayacağim,
62 km bir şey değil,saat 06.45 evden çıkacağım,pendik 18 km ,08.00 feribot,45 dakika sonra yalova,ct akşamına kadar havada bir süpriz olmaz ise bursa otogarda olacağım,dönüş deniz otobüsü ile,mudanyadan,

(link)

Şimdilik Pazar rüzgar sert ,rüzgar dinerse hareket olur,

150425 dosyayı görüntüle

Şöyle güzel bir havada,rüzgar olmadan adam gibi gidelim bursaya,,,,

ben bir tane antalyada aldım balon yaptı muğla yolunda zıp zıp zıp ha patladı patlayacak antalyaya döndüm zora gelmiyor bu

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@engin güner

Arkada senin yük olunca o yükü kaldıramadı herhalde,

Sıvı ne olacak engin ?

@engin güner

Bu mereti sadece yarışta kullanmayı düşünüyorumda benim kilo 65 arka ağırlık fazla değil zannederim balon yapmayabilir,,,,denemek lazım ucuz etin yahnisi ucuz olur hikayesi,,,

dene bakalım :D hihihi az gider ama olsun raf ömrü var yine sonuçta kaç senelik raf dayanımı var bakmak lazım

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
(link)

Selam raşit dostum ,sana yakın olmak için prefabrik evlere müracaat yaptım,yanlız daha vakit var tabi,yalova çiftlik köyden çoook bisiklet ile geçtim,açıkça prefabrik evler işime gelir, birde köpek alırız,ikinci alternatıf altınovadan daire kapmak sitelerde daireler ucuz,alternatif çok,,,,,,bu pazar bu şiddetli rüzgar fena kusuyor öfkesini dindirmek için rüzgar duasına çıkabilirim,,,,,,:islik::D

(link)

Bu rüzgara ne oldu yahu gıcıklık yapıyor ,,,

Saat 09 .00 dan 15.00 'e kadar 49 ,57 km rüzgar fırtınası normal bir durum değil bu,

@Kudret Kurtcebe
:D telas yapma abim ehehe . Hafta ici olmak kaydiyla baska bi gunde olabilir. Bence abi suriyeli taklidi yapip herhangi bi eve çökebilirsin. Gecen haberlerde gördum.suriyelinin biri bi villaya çöküp sulalesini cagrmis. Villalar komple belesci suriyeli dolmus. Manzara "YENI TURKIYE'nin" resmiydi :D

• Beğen
Tepkiler: hydrocon
@mariokaldato

Iyi fikir tamam şu dakkadan itibaren ben suriyeliyim,:D hemen bir adet villaya konayım ,yanlız bir kaç hatun bulmam lazım ,suriyeden geldim derim bunlarda eşlerim derim,hatunları nerden bulak yavvvvv:D

@Kudret Kurtcebe
Abi o is karisik biraz sen hem suriyeli hem katarli isadami taklidi yap artik hangisi yerse :D

• Beğen
Tepkiler: Desert Fox
@mariokaldato

:koptum::koptum::koptum::koptum::koptum::harika::harika::harika::harika::harika::harika:

@mariokaldato

Yav senle bir bursa turu yapacağız zati,eli mahkum ,bol bol resim çekip döşeyeceğiz bu konuya sunu çatlasın ve de patlasın :p:pbisiklet forum buluşması olacak bir nevi,,,

150511 dosyayı görüntüle

Gene nostalji olduk,eski hibrit,,,,,,mtb den ne hale gelmişti, emmeeee uzunda yoruyordu,

150512 dosyayı görüntüle

Giant tcr ile bir günde 198 km gidince eve geldiğimde bir 20 km daha giderdim,öyle acaip bir kadro bu,konforlu,
Acaip kızgınim sunuya güzelim karbonu sattı yahu,,,,,,ülen ölsemde bu Giant 'i satarmıyım acaba biraz zor ,hele 8 yıl daha geçsin 10 'uncu yılda bisiklet forum kalır ise, bu kadroyu 2028 'de kutlarız,hedef 2028 acaip vizyondayiz,,,,

@Kudret Kurtcebe
Bisiklet camiasinin buyuk bir kismi ne istedigini bilmeyen kararsizlardan olusuyor abi. Bende dahil :D

Geri