Scudo Sports

Tour de mariokaldato

Benim bisikletin değeri şu anda 8740 lira,neden çünki ayna kol sram force ve sram force fren sistemleri ve de vites ve de ruble,biliyorsun bunlar pahalı parçalar,benim üst parçalar sram red ve duraeks ,gerek duymuyorum,yalnız shimano 105 idare eder,kötü demem,biliyorsun pahalı parçalar fiyatı yükseltir,bu bisikletin fiyatı şu anda kaç kayme onu bilmiyorum

Dediğim gibi Shimano 105 yeni versiyon olacak ona dikkat durumu

Scudo
(link) ağabey sununun makine 7200 TL DİYOR

@sadi imren

Ağırlık ideal 8 kilo karbon kadro,valla bu bisikleti alsın bir dahada bisiklet almasın,
Karbon kadro ne kadar dayanır bilemem,çünki benim gibi sık sık biner ise 10 yıl sonra karbon kadro pul pul dökülecektir,karbonunda yorulma durumu var,giant tcr alüminyum kadro benimki ,,pedalsız tarttım 7.5 kilo gelince ,afalladim,her gören kadroyu karbon zannediyor ,değil hafif alüminyum,bu kadro evladiyelik,çok uzun zaman altımda olacak,16 haziran 2015'de aldım,
33 aylık bisiklet,8 yıl daha bende ,bu uzun bir zaman tabi,jant telleri arkadan atabilir,bunun bir zamanı var,furc yatağının yağı azalmış idi,ora halledildi,orta göbekte sorun olacak zamanla,tekerler değişecek,30 haziranda 3 'üncü teker devreye girecek,5 'inci zincirdeyiz,arka ruble değişecek zamanı var.10 lu sistem 11 \32 yapacağım ayna kolun dişleri sağlam,tek tek değiştiriliyor,aktarıcılar sram force daha çok çalışır,fren teli değişti,fren papuçlarıda,çok binen katlanacak masraflara,

149246 dosyayı görüntüle

Bu kadro bizi daha çok götürür

@Anonim

:eek:Aneyyyy ne vakit urugaya gitti yahu,neyse gelir gelir o beni kırmaz,yav kırk yılda bir raşiti görelim dedik,nede olsa forumun en sağlam öykü yazarı,onsuz forum olmuyor,

Bu arada raşit dostum,ct çalışıyormusun ?
Neden sordum çünki sen ile daha fazla vakit geçirmek için,eğer ct gelir isek yenikapıdan geleceğiz,06.00 'da ayrılık çeşmeden yenikapı yapacağım,ordan 07.30 feribot ile mudanya saat 09.00 'da mudanyada olacağım,21 km sonra bursa anadolu lisesine en geç 11.00 de geliriz,akşama kadar vakit var ,ha raşit dostum ct çalışıyor isen pazar geleceğiz

(link)

Selam sadi bu bisiklet benim kadro 2012 model,2013 'de kadro aynı

(link)

Kadrolar aynı ,,,

(link)

31 mart ct yağmur,
1 nisan 16 derece,
Bu durumda 1 nisan ,mudanyadan son feribot 20.30 'da

(link)

@Kudret Kurtcebe
Abi calisma programima baktim c.tesi yani 31 mart full isteyim. Pazar musaitim 1 nisanda. Tabi anormal bi durum olmaz ise inşallah

@mehmetsunu
geçenler konusunu görmüştüm forumda İzmir'de 2. El oto bayisinin içinde Peugeot marka bisikletler vardı falan yazıyor sizi turu az daha aşağı kaydırıp bir İzmir yapıp canlı bakın isterseniz. Şu da konusu Peugeot İzmir 2.elde Bayisinden Bisiklet Satışı :)

(link)

Hava diyorki boşver raşiti,,,,
Yağdıracam yağmuru,
Otur oturduğun yerde,

:mad::confused::confused::mad::(:mad::confused::(:mad::confused:

@mehmetsunu

Şutladı beni nisan sonuna,
(link)

Bir gün öncesinden yağmur olmaması lazım,yalova bursa otogar arası 62 km ,yol boyunca ıslak zemin sıkıntı yaratır

@Kudret Kurtcebe
Burada şöyle bir segment var. Sizin mahalle de oldukça çekici. Tabi benim yanımda benden önce tırmanıp fotoğrafımı çekecek kimse olmuyor :cool::islik:
Screenshot_20180319-230507.png
Check out this segment on Strava: (link) — Kumluk Caddesi Climb

O zamanlar lastikler cst, setim tourney Di. Tekrar gitmek lazım oraya :krnz:

Alttaki fotoğraf Denizli' nin Babadağ ilçesinden. Bir yerden sonra tırmanmak için fizik kurallarını çiğnemek gerekiyor. Zaten oraya varana kadar 65-70 km 1700-1800 irtifa yapıyorsun

Ekleme: varana kadar değil, gidiş dönüş olacak
IMG-20171119-WA0099.jpg

@Kudret Kurtcebe abi çok güvenme hava durumuna azcık daha süre geçsin 25i falan olsun o zaman kesin sonuçlar çıkar belki yağmursuz günler sizi bekliyordur :D accuweathere çok inanma kısacası :D her gün değişiyor havalarr o programa göre :D

• Beğen
Tepkiler: Abdülkadir Ergin
@sadi imren

Sadi valla acaip eğleneceğiz ,bursada turlarız,en iyi işkembeciye gideriz,
1 ,8,15,22,29 nisan aporttayım,kırmızı alarm durumu,hareketū bursa tour de mariokaldato,
:harika:

(link)

Bu hava durumu şaşmaz ise ,1 nisan,,,,
Murattan ses yok,,
Pendik feribot,saat 08.00
Dönüş yenikapı ,bir gün önceden bilet almak lazım,

@Özcan.
Bence onu kandirip skoda kakalarlar hahaha :D

Screenshot_2018-03-21-14-48-16.png
Memetcim bak bu on numara retro makina
Full ayrodinamik full carpik bacak. Bi restorasyonla on numara olur

Geri