Scudo Sports

Tour de mariokaldato

Scudo
@Kudret Kurtcebe
Su an dürdane tarafindayim abi çay icicem koye gidip

@Kudret Kurtcebe

Sepsevgili kudret abi bu bildiğin karbon kadro. Hatta biz buna pre-karbon kadro diyelim. İlk dönem örnekleri itibarıyla neye benzeteceklerini bilemediklerinden çelik kadro gibi ince bir kalıplama kullanmışlar. Şimdiki karbonlar daha etli ve esnemezliği arttırmak için bazı noktalarda daha kalın. Ha sen yinede çelik arayışına devam et, aklında bulunsun görürsen beni bir haberdar et.

@mehmetsunu
Yeni karbondan eski karbona binip zaman yolculugu yapabilirsin aslinda uygun yollu :D

136833 dosyayı görüntüle

1 km sonra eğim. ,evden çıktık

136838 dosyayı görüntüle

Cehennemden selam raşit dostum burda bir gürültü varki aman allah

136839 dosyayı görüntüle

Bu tünele girmiyorum ne me lazım arkadaş

136840 dosyayı görüntüle

Eski evim daha yıkılmadı yahu

136841 dosyayı görüntüle

Sahile çaldık kendimizi

136842 dosyayı görüntüle

Kadıköy bisiklet kafe

136843 dosyayı görüntüle

Küçük çamlıca

@mehmetsunu

Mehmet ali' nin dükkanı kapalı idi,gene uğrayacağım

Masallah abi guzel havanin tadini cikardik sanki :)

@mariokaldato

Aynen ,hep performans değil arada sırada keyif lazım, bu konu zati keyif konusu,pastırma sıcaklarında pastırmada iyi gidecek, ıspanaklı pastırmalı omlet canımı çekti yahu:p

:D abi yapmaaaaa garibana pastirma denir mi yahu :D

• Beğen
Tepkiler: Atasoy
@Anonim
Hiçte bile ; Garibanların canı yok mu ? Ne yani mersedese binemez mi ? Keh kün ( Argumanlarımdan kendim bile tiksindim. Itiraf ediyorum cok sıkıcı bi tip oldum yaaaa )

aviary-image-1506198926242.jpeg

@mariokaldato
gel! ne olursan ol gel!
ister mario ol ister kaldato gel!

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@ahmetyavuz
Eyvallah :D

• Beğen
Tepkiler: ahmetyavuz
@mariokaldato

Ömer antalya,raşit bursa,ahmet tekirdağ,mehmet sunu,kayseri ,ben istanbul,valla herkes yaptığı tur resimlerini bu konuya atar ise burayı patlatırız,:D bütün kış bura açık.

Ehehe olabilir abi de ne ömerin nede sunum memedin yüzünü gören yok forumda . Bi triplerdeler maykil ceksin sendromuna tutulasicalar

• Beğen
Tepkiler: ahmetyavuz
@mariokaldato

Hohoho,:D:D:D:D:D:D:D

136961 dosyayı görüntüle

Hava bu gün yengen,,,,,,

(link)

Bursaya selam ,kış ayının ilk performansı yarın olacak raşit dostum,42 km yavaş tempo,28 km non stop tempo,ve 42 km dönüş,rüzgar mâkul yağış sıfır,
Aşağıdaki konu öksüz kaldı gene,:(

Anadolu yaka ,28 km non stop kış idmanları başlıyor

137173 dosyayı görüntüle

Kekopolden bursaya selam kısa mesafe eğim idmanı başlıyor raşit dostum 10 km tırmanış sancaktepe, yarım saat sonra hareket normandiya,,,,,:D

137196 dosyayı görüntüle

Fena halde kiptaş

137197 dosyayı görüntüle 137197 dosyayı görüntüle

137198 dosyayı görüntüle

137199 dosyayı görüntüle

Ter döktük iyi geldi,,,

137200 dosyayı görüntüle

Bu yavru kediyi kurtardık

137201 dosyayı görüntüle

Şanslı köpek

Mehmet sunu gardas mehmet aliye geldim .onun instagram 'ina gir,alisbike yaz.
Oradan haberleşirsin.

Dostum raşit,
Valla daha var gerçi,işkembe çorbası,hedef bu,:D
Programı başlatayım,

Raşit dostum ile buluşma,,yenikapı feribot,yazlık tarife daha belli değil,07.30 ile yenikapıdan hareket etmiş idik,ve mudanyaya geldik,21 km sonra çekirge,raşit dostumla buluşma yeri,

142528 dosyayı görüntüle

Dostum raşit bu noktayı biliyorsun herhalde,
Avrupa yakadan gelenlere 42 km 'ye patlıyor bu nokta gidiş ve dönüş,anadolu yakadan bana 60 km 'ye patlayacak ,:harika:

(link)

Tam buluşma yeri

Bursa anadolu lisesi

Kudret baba bir gün uydurup senin idman grubuna katılmak istiyom. Senden şu Kiptaş yokuşu nasıl çıkılır öğrenmem lazım. O yokuşa bakınca aklıma şu geldi.

(link)

@Murat Semiz

Valla bu pazar bir hareket olacak ,kiptaş olacak ya da göçbeyli,
Askerde tankcı idim,bu tank m 47 ,bu tankın önünde eğitim almış idim ,telsiz vardı masada,o günleri hatırladım,1982 senesi,valla biz türkler çılgın savaşırız,son harekata baktım,f 16 yere doğru süzülüyor,ve yerden 20 metre yükseklikte durumunu koruyor ,ve füzeyi tünelin tam ağzına gönderiyor,tam isabet tabi,

@Murat Semiz

Murat hazır mesaj atmısken ,;)senle raşit dostum gidelim ,bana yakınsın,
Plan yapalım,sen ümraniyede idin ,öyle hatırlıyorum,ben findıklıdayım,sen direk ayrılık çeşme marmaraya gelir isen ordan karşıya geçeriz ,tabi saat 06.30 en geç orda olursan geç kalmayız ,feribot 07.30 .da gerçi daha var ,

@Kudret Kurtcebe
Aleykum selam abi :D tirman tirman nereye kadar be abi :D ehehe hayirli antremanlar başkanim

Geri