Scudo Sports

Tour de mariokaldato

Scudo
@Anonim Ne alakası var süper mariom yurt dışına açılıyor yurt dışında tatlı bir rekabete girecek,Uruguay'da Türk markası olarak ilk defa boy gösterecek, çıkan haberler asılsız. Geri dönecek kankam :)

@Anonim
Dombiliyede pek benzemiyor ama kaldıratonun daha masum bir sıfatı var.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Kardeşler her ne kadar "bir koyup beş almak" gibi gerçek hayat kurallarına aykırı bir kazancın peşine düşmüş ve bu hırsın kurbanı da olsalar, bu forumda acizane konunun muhatabı (mağduru) insanları yaralayacak şakalardan kaçınalım derim. Bundan hep birlikte ibret almakla yetinelim.

@Murat Semiz
Dostum 21. yüzyılda bu kadar saf olmak tehlikeli bir durumdur. İnsanın kendisine olduğu kadar ondanda çok cemiyete ve diğer fertlere bu durum zarar verir. Tehlikeli durumları halka duyurmak hem bir vatandaşlık görevi hemde bir zorunluluktur. O halde sabaha kadar dombili...

@mehmetsunu

Sunu kayseri bursa kaç km ,,,,hanım bırakır ise gel loooooooo
Ho ho 30 martta yola çıkacan,ya da atacan bisikleti otobüse gelecen bursaya

@Kudret Kurtcebe
Bir abilik de yapmıyorsunki. Gel stanbula 2 gün misafirim ol oradanda burusaya birlikte geçeriz demiyorsun. Tamam o kadar da eşek değiliz gelirken sucuk, bastırma neyimde getiririz.

@mehmetsunu

Vayyyyyy şimdi,ayıp ettin,gel tabi,,valla seni nerde karşılarım aynen üsküdar harem, hele sen bi gel bakemmmmm

@Kerim A.

Hurrrra kerim geliyor,,,,,valla 1 nisan kerim bursa anadolu lisesinde beklersin,

@Kudret Kurtcebe
Kudret Abi fuara gitmekten vaz mı geçtin?

@Özcan.

1 nisan şakası yaptılar,yarış yok ise ne işimiz var fuarda dedik,ve rotayı çevirdim bursaya,

Ido pazar yatar biz yatmayız
Yenikapıdan sefer yok pazarları,

149197 dosyayı görüntüle

Eyyyyyyy ido,bize bir adet 1 nisan şakası yapta kıyağını görelim,1 nisan yenikapıdan 07.30 feribot nereye mudanyaya, ama yooooook yatar ido pazarları

@Kudret Kurtcebe
Evi hazırla geliyorum, seni tek göndermem, ne olur ne olmaz kaldıratoya seni emanet edemem.

@Kudret Kurtcebe
Kim abi bu pardon ? Bide 1 nisanda uludagda faaliyet mi var yaris maris ?

Geri