Scudo Sports

Tour de mariokaldato

@mehmetsunu
Benim varlığıma her ne anlamlar yüklediniz bilmiyorum ama bende sizlerden biriyim . Normal bir bimden alinma halk kek kadar basid bir formulum var baylar

Scudo
(link)

Yav ct akşam yağmur, pazara yerler gene ıslak nedir ûlen bu hava

@Kudret Kurtcebe

olmadı kudret aga yanlış yaptın. Oysaki senle raşit themaryokaldırato cumhur un misafiri olup onun halk kek stoklarını patlatacağız.

@Kudret Kurtcebe sana kuyruk yağı ayarlamaya çalışıyorum sen hala yağmur derdindesin Kudret abi, şu raşiti bir ikna edelim kuyruk yağlı omlete de hava kolay, buluruz bir günü ;)

@mehmetsunu

Yanlız bu tablet neymiş yahu,ceb yok tapletten konuş vay anasını

@Anonim

Havaya füze atacam tek bulut kalmayacak :islik::D

@Anonim

Kuyruk yağımı dedin allah tutmayın beni:eek:

@mariokaldato

A 101 'in kekleride fena değil hani,bu arada ucuz et başladı kuzu eti yok yahu,,,

@Emre Yönlüer

Emre kapıyı açtın,valla steve vai,zımba gitaristi bir gün gelir genç bir gitarist devirir,müzikte yepyeni grupları bekliyoruzda valla bir ıron maiden var olmayacak ya da metallica' ın melodileri,yeni sağlam eskisinden çok daha iyi yeni sound 'lu rock gruplarına ihtiyaç varda, iş solistte bitiyor, biliyorsun metal müzik rock müziğin bir dalı rock denince bir çok dallar var,senfonik,saykodelik ,psikodelik ,progresiv ,blues, jazz rock vs vs.

@Kudret Kurtcebe

benzer bir sahne için...

sanırım bu bir holivud şablonu...

@mehmetsunu

Filmi seyrettim,geçmişe dönüş olsa ,rock and roll yıllarına ve steve vai ya da joe satriani bestelerini çalsa idi ya da metallica sahne alsa idi ,rock and roll çalmadıkları için aynen yuhlanabilirlerdi:eek::)

@Kudret Kurtcebe
O değilde adam çalamıyormuş gibi yapıyor,iyi oyunculuk :D:D
şu da süper bu arada

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@mariokaldato

Dostum raşit sesini duydum kendime geldim.valla bu tablet cebin sonunu getirebilir,
Ayda 60 liraya internet messengerdan bedava 50 dakika konuş valla istersen 5 saat konuş ayda 60 lira,üstelik internetin var,kahrolsun cep,:islik::islik::D:D

:D ehehehe beles bi hat bul abi ben oyle yapiyorum. Yoldayim bu arada full celik mtb den bozma tur bisikletini sahibine goturuyorum insallah

2017-11-14_13-09-06_HDR.jpg

2017-11-14_12-44-04_HDR.jpg

@mariokaldato

Helal bu sabah ablaya gittim,10 km toplam yürüdüm,valla yoruldum,,sunu dostum affetsin yarın bakacağım bisiklete ,şu anda haber türk dinliyorum,türkiye genelinde 10 milyon 'u aşkın diyabet hastası var ,ülen bu milletmi spor yapacak ,şeytan diyor al kırbacı :islik::islik::islik::koptum:

(link)

Sabah yürüyüş rotası toplam 8 km 800 metre imiş vay be,,,,

136734 dosyayı görüntüle

Efenim,çatıdan güneşi batıracağım,yeşil çayımızı içeceğiz

@Kudret Kurtcebe
Dikkat edersin kudret abi raşit denilen kaldırato topu btaca atma derdinde. Bu tur işinin üzerine bilhassa gitmek gerek. Evet diyorum ben varım. Bursaya geleceğim. Römork ü doldurup geleceğim. Bekle beni kaldırato.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@Kudret Kurtcebe abi kayınbiraderim sana yakın otumakta bende "tur de kurtcebe" yapmayı planlıyorum!(link)

• Beğen
Tepkiler: mehmetsunu
Geri