@ozantuzcu
son anda mesaj geldi abladan yarın sabahtan doluyum ,
öğlen sonrasıda aynen emlakçılara ziyarete devam
yanlız bisiklet ile başıbüyük yoluna girecem ora kayış dağı caddenin altı olmakta çatı katları var kiralık onlara bakacam altta bisiklet olacak...
Detaylar
Bostancı'dan başlayarak F1'e uzanan klasik rotamızı uyguluyoruz.
- 8:30'da grup liderleri öncülüğünde Maltepe yönüne hareket edeceğiz. F1 benzinlikte verilecek kısa bir mola ardından dönüşe geçerek sürüşümüzü Caddebostan Caribou Cafe'de tamamlayacağız. (Sürüş esnasında verilecek karara göre parkurda ufak değişiklikler olabilir. )
- Bu sürüşümüz sırasında bazı bölümlerde fotoğraf çekimi gerçekleşecek. Sürüş grubu olarak göstereceğimiz özen ve hassasiyet için şimdiden teşekkür ederiz.
- Ortalama hız, grubun genel durumuna göre sürüş liderleri tarafından belirlenecek. Sürüş esnasında atak yapılacak bölümler önceden bildirilecek ve gerekli uyarılar verilecek. Tura çıkmadan önce lütfen form ve dayanıklılık durumuzu tartınız.
- Hissedilen hava sıcaklığı 11 ila 17 dereceler arasında değişiyor. Masmavi bir gökyüzü bizi bekliyor.
Önemli not: Etkinlik yol bisikleti disiplininde gerçekleşecektir.)
(link)
rota aynen sahilden devamla pendik kurtköy bağlantısından f-1 deki benzinci o etabı biliyorum ozan
yanlız orada kamyon yolu var ben pek uğramıyorum oralara biliyorsun ,,
bol şans sana ..