Scudo Sports

Tour de mariokaldato

@ozantuzcu

bakalım hava nasıl

(link)

saat 09.30 da yedi tepe üniversitesinde buluşarak bir güzergah belirleriz ozan...

(link)

alo alo ozan tuzcu ses yok senden ,,ne yapıyorsun ct ,kesinmi,yoksa yataşmı ,ben ct idmanda olacağım ferdi ,eğer işin var ise sorun değil..

Scudo
@Kudret Kurtcebe 8.30 da Bostancı Nero'dan peloton istanbul ile çıkmayı planlıyorum bu hafta. Uzun süredir katılmak istiyordum katılamıyordum. Sen de katılmak istersen orda buluşalım

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

@ozantuzcu

son anda mesaj geldi abladan yarın sabahtan doluyum ,
öğlen sonrasıda aynen emlakçılara ziyarete devam
yanlız bisiklet ile başıbüyük yoluna girecem ora kayış dağı caddenin altı olmakta çatı katları var kiralık onlara bakacam altta bisiklet olacak...

Detaylar
Bostancı'dan başlayarak F1'e uzanan klasik rotamızı uyguluyoruz.
- 8:30'da grup liderleri öncülüğünde Maltepe yönüne hareket edeceğiz. F1 benzinlikte verilecek kısa bir mola ardından dönüşe geçerek sürüşümüzü Caddebostan Caribou Cafe'de tamamlayacağız. (Sürüş esnasında verilecek karara göre parkurda ufak değişiklikler olabilir. )
- Bu sürüşümüz sırasında bazı bölümlerde fotoğraf çekimi gerçekleşecek. Sürüş grubu olarak göstereceğimiz özen ve hassasiyet için şimdiden teşekkür ederiz.
- Ortalama hız, grubun genel durumuna göre sürüş liderleri tarafından belirlenecek. Sürüş esnasında atak yapılacak bölümler önceden bildirilecek ve gerekli uyarılar verilecek. Tura çıkmadan önce lütfen form ve dayanıklılık durumuzu tartınız.
- Hissedilen hava sıcaklığı 11 ila 17 dereceler arasında değişiyor. Masmavi bir gökyüzü bizi bekliyor.
Önemli not: Etkinlik yol bisikleti disiplininde gerçekleşecektir.)

(link)

rota aynen sahilden devamla pendik kurtköy bağlantısından f-1 deki benzinci o etabı biliyorum ozan
yanlız orada kamyon yolu var ben pek uğramıyorum oralara biliyorsun ,,
bol şans sana ..

@Kudret Kurtcebe ben de ilk defa giricem o yola ama kalabalık olunacağı için sorun olmaz diye düşünüyorum

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

selam bursa selam raşit
bu pazar bi adet mtb yarışlarını trübinden seyretmece ,
hava iyi kaçmaz ,arazide mtb yarışlarını seyretmek ayrı bir zevk ,
,

ozan tuzcu selam ,

9 nisan-bir hareket durumu var,

28 km non stop ,bıçkıderede 5 dakika durma dönüş aynı ,
son kriterlerim

14 km -41 dakika
dönüş 14 km 46 dakika

9 nisan yağmur olur ise 16 nisana kayar.

etap aşağıda ,

(link)

bu pazar aynen mtb yarışlarında olacağım..

@mariokaldato

bende kutlarım raşit ,tepemizde dönen dolapların farkındayız ama kolay değil cihanı tepelemiş bir milletiz çanakkalede,ingilizi fransızı,anzağı ,ve asla unutmadık kut ül amarre savaşını 35.000 ingiliz askeri 350 subay 13 ingiliz generalini esir alan şanlı osmanlı ordusu bizim şakamız yok biz yaparız dayağıda atarız..

kimse bilmez raşit
mersinde siyah coniler silahla limanda dolaşınca yarbay buna izin vermedi ,silahlarını aldık nasılmı yere yatırdık ,kendi ülkesinde adam yerine konulmayan siyah conilerin aynen silahlarını aldık ,ama sonra ne oldu kerkükte abd 'li albay bizim askerlerin kafasına geçirdi çuvalı ,biz durmadık, sınırımızı ihlal eden peşmergeleri ve sivil bir adet abd 'liyi yakaladık, baktıkki adam albay iyimi ne yaptı benim subayım o albayın kafasına geçirdi çuvalı ,peki ne oldu dönemin genel kurmay başkanı o subayımızı emekliye ayırdı sonuç abd-türkiye 2-2 berabere kaldı

dün bisikleti sıfırladık gürsel akay bisiklet de bakalım bugun performans ne durumda

jantları değiştiricem cuma cumartesi hava durumuna göre 50+ yapıcam son kez jantları test edicem

gideyim bir ne lazım bisiklete bakayım gürsel akay bisiklete

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@no haşhaş no vitamin

amma nik değiştirdin yahu, isaydı, cemdi, şimdide bu no haşhaş no vitamin ,sen gel bakalım bir ara göçbeyliye sokacam seni ama orada basacak durumda değilsin,9 veya 16 nisana ayar bostancıya gel alayım seni ,önce göçbeyli bıçkıdere yolunu gösterecem sonra basacağız senle ,
önce bi öğren bakalım nasılmış bu etap,
ayrıca o gürselede söyle onuda sokacam bir gün buraya ..

biliyorsun seninle nasıl idman yaptığımızı başıbüyükte ,
bura yani bıçkıdere adamın aklını alır

@Kudret Kurtcebe

Pazar günü füze rampalarına çıktık 5 km de 800 metre irtifa kazancı. Peki bu işe ne diyorsun.

@mehmetsunu

duranlar utansın diyorum ..

raşit dostum haber geldi,,

(link)

23 nisan ,
50 yaş üstü rakipler,

1- ismail iltır (eski milli )
2- ali rıza fırıncı
3- nedim güçlü
4- faik yağcı

valla milli olanlar beni zorlar doğrusu,

rota bu ,,

birinciye altın
ikinciye yarım
üçüncüye çeyrek var

sevgili raşit dostum ,
geçen birinci olan nedim güçlü bana 10 dakika takmış idi,orta kanaldan biraz önce konuştum bakalım kısmet dedi,
artı 3 üncü olan mete taşkında malesef kemerde olacağından gelemeyecek bu vesile ile senin anlayacağın 3 rakip var malesef ,bunların ortalamaları yüksek ,çeşme kısada (46 km 'de )1 saat 28 dakikada faik yağcı bitirmiş idi orada yoktum.marmarada 43 km 'de 1 saat 30 dakika yaptım bu durumda faik yağcı bizi devirir,diğer ali rıza ve ismail iltır hepten gebertir ,tek şansım faik yağcıya oynamak tabi, kalan son günlerde eğimlere tabiyiz..

@mehmetsunu

hocam oraya yazma sahada yapılan hareket var sen bilmiyorsun
adam yerine konulmadık yani adamı aynen silerim

Sende çok üzerine gidiyorsun insanların.

Tamam olmuşsa da unutmak da bir erdemdir.

Tamamda niye beni ezdin şimdi. Yani ben yapılan işe bakarım. 120 km yi 5 saatte attık vede 1500 metre rampa çıktık. Şimdi bu işe şapka çıkarılmazmı.

bak bizde durmak yok. Her hafta sessiz sedasız pedallıyoruz. Geçen hafta 110 km vede 800 metre irtifa, ondan önceki hafta 100 km, ondan önceki hafta 60 km, ondan önce 120 km. böyle gider bu liste.

onuda yaparız. Fondoya girmek mesele değil.

Geri