Çağdaş Lale
Üye
- Tepki
- 172
Çok yazık oldu ? Çok üzüldüm Alaphilippe adına.Julian Alaphilippe son 20 kmden sonra su bidonu aldığı için yarış hakemleri tarafından 20sn cezalandırılmış. Bu nedenle liderliği kaybetti ve genel sıralamada 16. sıraya geriledi.![]()
Sosyal medyadan takip ettiğim ve takdir ettiğim bir sporcuydu kendisi,fakat siyasete aleni bir şekilde yakınlığı banada itici gelmiş ve kendisine bir konu yüzünden dm yoluyla küçük bir ikazda bulunmuştum,sonra mevzu uzadı hafiften kavgaya doğru gidiyordu,bende Kadir Kelleci gibi gerçekten hak edenlerin değil kendisinin sırf milli takıma girmek için bu yolu kullandığını iddia ettim,baktım zoruna gidip beni engellemiş😬Bizimkiler biat etmeyi seviyor, taraf olmayı seviyor,siyaseti seviyor.![]()
Dedim acıktı her halde Antep Kebapla ne işi olur diye. Muhteşem bir fotoğraf karesi yakalamışsın. O yarışta @Cemal Ç. olsaydı eğer , mola verir miydi acaba? Ben olsam la yerim yarışını iki şiş yemeden şuradan şuraya gitmem derdim.239408 dosyayı görüntüleAntep kebab😀
Van Aert ne kadar komple bisikletçi olduğunu gösterip etabı aldı. İlerleyen yıllarda büyük turlarda genel klasmana aday olabilir ama daha erken..
İkinci olmuş. Bu çocukta iş var, yokuşa karşı sprint atabiliyorBugünkü favorim ise Cees Bol.

küçük yaşta başlamak ve bilinçli şekilde antrenman yapmak gerekiyor. Onların doğru antrenman, beslenme, dinlenme konularında bilgileri bizimkinin çok ilerisinde. Ayrıca kültürleri gereği çocuklar küçük yaşta bu spora başlıyor. Burdan sonrası benim kişisel fikrim olacak ama Tour de France seviyesindeki bir bisikletçi ile güçlü bir amatör arasında o kadar büyük fark var ki bu farka sebep olan fizyolojik farklılıkların oluşması kısa zamanda olacak iş değil, birey belli bir yaşa geldikten sonra hiç oluşacak gibi değil gibi geliyor bana.bizden neden böyle sporcular cıkmıyor alt yapı yetersizliğinden mi acaba
Bir ara Mehmet Terzi ler , Semra Aksu lar var di atletizmde . Bir kac doğuştan yetenekli genç ve hızlı tüketen hocalar ile ortaya Bir şeyler çıkardı. Üstelik en ucuz spor gözüyle bakılırdı. Koşu, kros koşusu,... bir spor ayakkabı ve eşofman ver koşsun yeter. Oncesindeki bu sahipsizlik sonrası sadece reklam propaganda amacli devşirmeler ve hatta dopinglilerle birşeyler yapılmaya calisildiki. Orada da kullan at mantığı ....küçük yaşta başlamak ve bilinçli şekilde antrenman yapmak gerekiyor. Onların doğru antrenman, beslenme, dinlenme konularında bilgileri bizimkinin çok ilerisinde. Ayrıca kültürleri gereği çocuklar küçük yaşta bu spora başlıyor. Burdan sonrası benim kişisel fikrim olacak ama Tour de France seviyesindeki bir bisikletçi ile güçlü bir amatör arasında o kadar büyük fark var ki bu farka sebep olan fizyolojik farklılıkların oluşması kısa zamanda olacak iş değil, birey belli bir yaşa geldikten sonra hiç oluşacak gibi değil gibi geliyor bana.
o seviyedekiler insan değil benceküçük yaşta başlamak ve bilinçli şekilde antrenman yapmak gerekiyor. Onların doğru antrenman, beslenme, dinlenme konularında bilgileri bizimkinin çok ilerisinde. Ayrıca kültürleri gereği çocuklar küçük yaşta bu spora başlıyor. Burdan sonrası benim kişisel fikrim olacak ama Tour de France seviyesindeki bir bisikletçi ile güçlü bir amatör arasında o kadar büyük fark var ki bu farka sebep olan fizyolojik farklılıkların oluşması kısa zamanda olacak iş değil, birey belli bir yaşa geldikten sonra hiç oluşacak gibi değil gibi geliyor bana.
küçük yaşta başlamak ve bilinçli şekilde antrenman yapmak gerekiyor. Onların doğru antrenman, beslenme, dinlenme konularında bilgileri bizimkinin çok ilerisinde. Ayrıca kültürleri gereği çocuklar küçük yaşta bu spora başlıyor. Burdan sonrası benim kişisel fikrim olacak ama Tour de France seviyesindeki bir bisikletçi ile güçlü bir amatör arasında o kadar büyük fark var ki bu farka sebep olan fizyolojik farklılıkların oluşması kısa zamanda olacak iş değil, birey belli bir yaşa geldikten sonra hiç oluşacak gibi değil gibi geliyor bana.
Bu reklam da çok hoş olmuş.Alpecin reklamları çok iyi değil mi ama![]()