a.valverde
El Imbatido
- Tepki
- 2.715
nokta atisi olmus ustad , yeri belliBizimkiler biat etmeyi seviyor, taraf olmayı seviyor,siyaseti seviyor.![]()
nokta atisi olmus ustad , yeri belliBizimkiler biat etmeyi seviyor, taraf olmayı seviyor,siyaseti seviyor.![]()
nokta atisi olmus ustad , yeri belli![]()
yazilip , cizilmesi gereken o kadar cok konu ve olay var ki ; konuşsam tesiri yok sussam gönül razı değil mottosuyla daha cok yol aliriz .
edit : guzelim konuyu bir an icin farkli boyutlara cektiysem cok ozur diler, affinizi rica ederim.
Yalnız son zamanlarda özellikle küçük yerlerde bisiklete karşı bir merak görüyorum ben. Bazen ziyarete köyüme gidiyorum (Yalovada bir köy). Babam 60 yaşında ve son 2-3 senedir bisiklete biniyor. 7-8 yaşından beri hiç binmemişti, bir anda gaza gelip bisiklet meraklısı oldu. Akşamları da klasik, köy yerinde yapacak birşey olmadığı için kahveye gidiyor. Yaşıtları hep "bu yaşta icat çıkarma" diyordu. Ben birkaç kez yol bisikleti ile antrenman yapıp tayt ile köy kahvesine girdim. İlk gidişlerimde garip karşıladılar ama sonraları ilgi çekmeye başladı. 45-50 yaş civarında bir abimiz de düzenli koşulara çıkıyordu ve ülkenin dört bir yanında yarışlara gidip kendi kategorisinde podyum da yapıyor. Onunla oturup geçmiş yarışları antrenmanları konuşuyoruz denk geldikçe. "icat çıkarma" cı dayılar da dinlemeye başladılar. Bizim 100k bisiklet, 20k koşulara inanmıyorlardı. Strava ve relive kayıtlarını, gezdiğimiz yerlerdeki fotoğrafları görünce merak saldılar.Bizde toplumun %90 (Bana göre) sporu futboldan ibaret sanıyor. Ondan olabilir mi? Atletizm ve bu sporlara kulübede ağzında sakızla geviş getiren bir adama verilen para kadar destek olunsa, neden başarılı olunmasın. Birde borçları yüzünden batmak üzere olan kulüplere tanınan vergi affı rakamları gibi
Ahmet Örken@hamlet2006 Kim bu değerli şahıs hocam?

Her insan kendi hayatının başrolünü oynar ama bazıları ısrarla kendi hayatlarında bile yan role soyunur.
Bir insan hiç mi üzülmez Tour de France kadrosu açıklanırken ben burada olabilirdim diye.Hele hele Giro d'Italia 2019 kadrosuna kesin girebilirdi.Biz üzüldük o üzülmedi.
Bazıları biftek olurken bazıları da biftek yanında garnitür bile olmayı beceremez.
Doğru örneği yemekle vererek ona güzellik katmışsınTam bir yarış sever yörük örneklemesi.