MehmetAliB.
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 4.649
@alpaslankoc Fruumun üstündeki ceket takım formasını kapattığı için, yanında da hiç sporcuya benzemeyen iri kıyımın biri olduğu için sporcu değil normal vatandaş sanmış jandarma. Kenra çekmek istemiş. Video şurda
(link)
O Fısfısçının yanındaki iri kıyım kişi de şahsi koruması oluyor. Seyircilere yumruk atmak gibi pis bi huyu var ekselanslarının. Bi'de pek sevildiği söylenemz. O yüzden korumayla geziyor
'Dumulen dopinkli değilse Furuum da dopinkli değildir wuhuuuu' tezinize saygı duymakla beraber zerre kadar katılmıyorum hocam. Nedenini nasılını anlatmaya şu an hiç girişemyeceğim. Herkes yıllar içinde olanları gördü ve herkesin kendine göre bir fikri var.
....................................................................
@hamlet2006 Demare Greipel'e cevp vermiş.

Yarın tekrar sprint etabına geri dönüş yapılıyr. Genel klasmancılar için hareket olacağnı zannetmiyorum. Dümdüz yolda sadece iki adet 4. kategori tırmanış var. Etap sonu yine tamamen düzlük. Siprinterlerin çoğu elendiğinden kaçış kazanamazsa, ki bana göre kaçışa gitmez, favorilerin sayısı oldukça düşüyor

*** Sagan, Demare, Colbrelli, Kristoff, Boassan Hagen
(link)
O Fısfısçının yanındaki iri kıyım kişi de şahsi koruması oluyor. Seyircilere yumruk atmak gibi pis bi huyu var ekselanslarının. Bi'de pek sevildiği söylenemz. O yüzden korumayla geziyor
....................................................................
@hamlet2006 Demare Greipel'e cevp vermiş.

Yarın tekrar sprint etabına geri dönüş yapılıyr. Genel klasmancılar için hareket olacağnı zannetmiyorum. Dümdüz yolda sadece iki adet 4. kategori tırmanış var. Etap sonu yine tamamen düzlük. Siprinterlerin çoğu elendiğinden kaçış kazanamazsa, ki bana göre kaçışa gitmez, favorilerin sayısı oldukça düşüyor

*** Sagan, Demare, Colbrelli, Kristoff, Boassan Hagen