Froome'da geciliyormus. Performansi dusmeli denilen Froome'un performansi dusunce wuhuuuu, ayni sekilde dusmesi gereken Dumoulin de hicbir sikinti olmayinca yine wuhuuu. Bisiklet gibi spora bile fanatiklik giriyor. O zaman ben de diyeyim Froome dopingliyse Dumoulin de dopingli. Adam Giro'dan geldi tik yok. Her ataga cevap veriyor. Froome'un takiminin muazzam bi kadrosu var destegini saymaya gerek yok ama Tom'a yardim edecek adam yok tek basina da takiliyor her etapta. Froome cok iyi bisikletci ve herkesten iyi takima sahip aradaki farki da goruyoruz zaten. Takim domestik diye getirdigi adamla sari mayo kazanacak. 21 yasindaki velet dagda Froome'u cekiyordu. Bernal resmen sov yapti Froome'un dustugu yerde rahat rahat takildi. Boyle bi kadro varken Froome'un basarilari cok normal geliyor artik bana. 3 buyuk turu 3 farkli bisikletciyle kazanabilecek kadro var adamlarda.
4 etap kaldi biri duzluk oteki Paris zaten. 1 dag bir zamana karsi. Zamana karsidan onceki etapta zaman kaybetmezse Thomas, Tom'a karsi 2 dakikayi kurtarabilir. Froome'dan son bi kursun beklerdim ama o kursunlar Giro'da bitti muhtemelen.
Yalniz her seyden bagimsiz Fransa hicbir sekilde nedense bi Italya tadini vermiyor.
Bu arada turla alakali 2 skandal daha var. Birincisi Froome yaris sonrasi bisikletle asagi inerken jandarma bisikletten dusurmus Froome'u. Sebep ise kapattiklari alanda izinsiz surus. Turist sanmismis.
2.si Thomas finisi gectikten sonra seyircilerden biri koluna girmis dusuyormus az daha.
Fransiz birkac arkadasim var. Cok da iyi insanlar ama genel olarak bu Fransizlardan hoslanmak cok zor. Fransizin turu kazanamamasinin sebebi olarak Sky'i goruyolar ciddi ciddi. Ya sizin 2 Fransiz genel klasmanciniz Sky'i gecse Tom'u gecemez. Tom'u gecse Nibali'yi gecemez. Roglic'i gecemez. Hepsini gecip kazanacak Fransiz sporcunuz yok iste adamlar resmen her seylerini buna adamis gibi saldiriyolar saga sola.
Bardet ve Barguil'in olurlari bu kadar.