Scudo Sports

Tour de France 2018

Sarı mayoyu Paris'te kim giyecek?

• Nairo Quintana

• Chris Froome

• Romain Bardet

• Jakob Fuglsang

• Richie Porte

• Rigoberto Uran Uran

• Tom Dumoulin

• Vincenzo Nibali

• Ilnur Zakarin

• Dan Martin

• Bauke Mollema

• Adam Yates

• Mikel Landa

• Geraint Thomas

• Alejandro Valverde

• Diğer

• Toplam katılım
    258
Merhaba arkadaşlar,

İlk dörtlü kimler?
Sarı mayo grubundaki dörtlü kimler?

İzleyen yazabilir mi lütfen ?
Danke

Scudo
@mimiksiki Landa, Majka, Bardet ve Zakarin. Sari mayo grubunda Quintana haric herkes orada. Froome 35 40 saiye geriye dusmustu ama Bernal sayesinde yakaladi yeniden.

Son 4 km artik tirmanis. Daha sonra 20 km inis var. Bi sey olacaksa artik burada olacak.

Roglic çok iyi indi. Müthiş gerçekten

Ve sürpriz adam Roglic kürsüyü kesinleştirir
Furuumu da kürsüden indirir
Helal olsun, rüştünü ispatladı
2-Thomas
3-Bardet
...................................

Bugünün genel klasman tablosu aynı zamanda Turun sonucu diyebiliriz. Roglic zamana karşıda Fısfısçıdan daha iyi çünkü
2018 Tour de France sarı mayosu
Geraint Thomas
Ekran Görüntüsü (28).png

Dosyalar

• Ekran Görüntüsü (28).png
    Ekran Görüntüsü (28).png
    306,2 KB · Okunma: 5
@h.kozan

Bu gece midesi bozulur yarın zamana karşıda dökülür ve turu kaybeder...:D

Ne kadar kötüyüm değil mi?

• Beğen
Tepkiler: h.kozan
Peter Sagan:''Bugün muhtemelen bisiklet kariyerimin en zor ve en acı günlerinden biriydi ama sonuna kadar savaşmak zorunda kaldım! Destek için BORAhansgrohe Takım arkadaşlarıma teşekkürler! ''
ZAkNCZpH.jpg

DjIAvTzW4AEon-z.jpg

Megastarımız 30-35 kişilik bir grupla yaklaşık 38 dakika arkadan grupetto ile zaman sınırı içinde gelmiş.:harika:

Yarin zamana karsiyi Dumoulin ya da Roglic kazanir gibi. Roglic-Dumoulin farki 19 saniye. Roglic bi ihtimal bu 19 saniyeyi alabilir. Tabi tersi de olabilir. Onun disinda Thomas'a 2 dakikadan fazla fark yapmalari tabi ki ihtimal dahilinde ama zor gozukuyor. Bu saatten sonra Thomas'in problem yasayip turu kaybetmesi de olmasin artik. Froome icin kazanma sansi hic yok denilebilir. 3 ismi gecmesi imkansiza yakin.

Bu arada Dumoulin icin diyecek bir sozum yok. Takim desteksiz ve fizik olarak rakiplerinden biraz dezavantajli biri olarak her ataga cevap vermesi. ustune ataklar denemesi falan. Froome kadar guclu. Fark goremiyorum aralarinda artik.

Umarim Thomas ya da Roglic kazanir bu saatten sonra. Froome sonrasi Dumoulin illa birkac buyuk tur daha kazanir zaten.

@alpaslankoc
Roglic'in Dumoulin'e karşı şansı yok .
Yarınki etap gibi benzer şekilde içinde tırmanışların bulunduğu Bergen'deki Dünya Bireysel Zamana Karşı Şampiyonasındaki durum şöyleydi:
1.Dumoulin
2.Roglic +57 saniye
3.Froomey + 1 dakika 21 saniye

@hamlet2006

Hocam evet haklısınız ama form durumuna bakarsak Roglic'in yarın ki etabı almaması için hiçbir sebep yok bence. Çok çok formda

• Beğen
Tepkiler: hamlet2006
@Tolga Çelebi Roglic sempatik bir adam;keşke O kazansa.Çok formda, inşallah beni yanıltır.

Zamana karşısı olmayan Bardet,Pinot,Landa,Quintana gibi yokuşçulara yer yok , bunu bir daha gördük.
Contador,Cadel Evans,Lance Armstrong ,Froomey,Bradley Wiggins hepsinin zamana karşısı üst düzeydi.Bir tek Andy Schleck vardı zamana karşısı kötü olarak Tour kazanan genel klasmancı.Nibali'nin zamana karşısı da idare eder.

@hamlet2006 asagi yukari bu sekilde diyorsaniz Froome'a 1.21 fark yapabiliyorsa 2 dkda alabilir Thomas'a karsi. Mumkun gozukuyor.

Bugün elim gidip gidip geldi yazmadım roglic alır diye düşünüyordum bu etabı ✌️Zamana karşısı nasıl bilmiyorum ama roglic zirve yapamazsa tom dumoulin alsın isterim

@alpaslankoc
Team Sky'ı hiç sevmem.Ama ben de bu dediğinize katılıyorum.Geraint Thomas bence hakketti.

@alpaslankoc

Normal şartlar altında Dumoulin'in,Geraint'ten 2 dakika alması çok zor .Tom Dumolin gibi çok iyi bir zamana karşı spesiyalisti, zamana karşısı berbat olan Quintana,Landa,Bardet gibi genel klasamacılara kilometrede ortalama 4 saniye fark açabiliyor.Yarınki etabın 31 km olduğunu düşünürsek Dumoulin,Bardet tarzı gkcılara 2 dakika civarı fark açabilir.Bildiğin gibi Geraint'in zamana karşısı iyi olduğu için 2 dakika fark açması mümkün değil.Ancak Geraint yine sakarlık yapması lazım ki fark açılsın.

Tom Dumulen: 'Roglic inişte TV motosikletinin arkasına geçti ve bize fark attı. Her şey eşit olmalı. Çok kızgınım' falan demiş.

Dumulen yine kaprisini yapmış. İşler istediği gibi gitmedi mi acayip konuşmalar yapıyor. Burada neredeyse inişin tamamını izledik, kamera çoğunlukla ön grubu yani Roglic grubunu çekiyordu, ben öyle bir şey göremedim, görebilen var mı

.............................................

Yarın genel klasman sırası değişmez beyler. 31 km yol var. Ha etabın ilk üçü nasıl şekillenir denirse şöyle derim:
m.jpg
Bu isimlerden başka sıralmaya girecek ismler şunlar olabilir: Sky'ın her dokunduğunun zamana karşısı geliştiği için... Geraint Thomas, Kiwatovski, BMC'nin uçağı Stephan Küng, Quick-Step'ten Bob JUngels, başka van Garderen

Dosyalar

• CORVOS_00029838-157-1280x913.jpg
    CORVOS_00029838-157-1280x913.jpg
    97,1 KB · Okunma: 19
Froomey'in zamana karşısı iyi ancak eskisi kadar keskin değil.

@MehmetAliB.
Ben de Dumoulin'in bu huyunu hiç sevmiyorum.

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Merhaba arkadaşlar,
Bugün genel klasmanda tersten sıra ile çıkıyor değil mi sporcular?
Yani sarı mayo en son çıkacak?
Bu durumda yayının sonuna yakın izlesek kayıp olmaz....

• Beğen
Tepkiler: Watts Per Kilo
@mimiksiki

(link)

Öyle görünüyor evet.

Geri