Scudo Sports

Tour de France 2018

Sarı mayoyu Paris'te kim giyecek?

• Nairo Quintana

• Chris Froome

• Romain Bardet

• Jakob Fuglsang

• Richie Porte

• Rigoberto Uran Uran

• Tom Dumoulin

• Vincenzo Nibali

• Ilnur Zakarin

• Dan Martin

• Bauke Mollema

• Adam Yates

• Mikel Landa

• Geraint Thomas

• Alejandro Valverde

• Diğer

• Toplam katılım
    258
Scudo
Froome istediği kadar düşsün ona hiçbir zarar gelmez :D Terminatör gibi adam o formaların içinde neleeer varsa artık. Mini laboratuvar bile olabilir :harika:

Yarışların tekrarını en baştan nasıl izleyebilirim? Biraz araştırma yaptım ama bir sonuca ulaşamadım.

@MehmetAliB. @Tolga Çelebi
Eğer birileri Team Sky'a saldırmazsa ; birbirlerine saldıracaklar.
İyi,Kötü ve Çirkin; Movistar üçlüsü
Kedi:Romain Bardet
giphy.gif

@Mr. Nose
Eurosport player üzerinden

@Mr. Nose
Burdan izleyebilirsin

(link)

• Beğen
Tepkiler: Mr. Nose
Etme bulma dünyası. Fısfıs Wiggins'in zayıf günlerinde sırtından vurmuştu.
Bradley Wiggins'ten Geraint Thomas'a ciddi ikazlar: ''Thomas TDF'yi kaybedecek. O oldukça iyi durumda aslında. Paris Nice gibi yarışları kazandı. Dauphine'yi kazandı. Ancak bir bisiklet sporcusu olarak yaşlanıyor. Fruum zamana karşıda Tom'a kaybeder. Eğer Thomas dikkatli olmazsa sarı mayo Tom'a geçecektir.'' gibi cümleler kullanmış. Aslında ''Thomas sarı mayo senin hakkın, sakın Fruuma bırakma'' mı diyor acaba:islik:
İçerik geniş, bir de çevirene göre sözler değişiyor gibi, ben bağlantıyı vereyim:
(link)
8zNWRV.jpg
........................
Yarın TDF'nin son haftası. Ufukta genel klasman savaşları görünüyor. Thomas'la Fruumun arasındaki denklemin çözülmesi için zamana karşı günü beklenmemesi gerekiyor. O yüzden Fruum sarı mayoyu sırtına geçirmek istiyorsa zaman farkı kazanmak için atak yapmalı. Öte yandan Giro'dan geldi. Yani yorgun. Yani hormonlu değilse yorgun olması gerekiyor.:) Bu da en büyük dezavantajı. Sadece atak beklediğim Fruum yok. Bardet'in yarışı bırakmayacağı belliydi zaten, bugün savaşa devam sözlerini yineledi. Movistar son haftada Fruumu yorgunken indirmek istiyor bence. O yüzden iki hafta boyunca fazla zorlamadı. Tuhaf bir taktiği vardı ama ne yaptığını anlamadım. Kintana tüm sene form zirvelemeyi bu yarışa sakladı. Sonucu ne kadar başarılı olacak görülecek. Bu hafta ard arda atakların haftası. Bir Kintana, bir Landa. Sessiz ve derinden Roglic geldi. Denklemin hesaba katılmayan zorlu parçası. Onu da atağa katalım. Thomas boş mu duracak? Varıyla yoğuyla sarıyı savunacak. Bunlar yarının ve aslında tüm haftanın sprint günü hariç etaplara saldıracak kişileri.
stage-16-profile.jpg

***Genel klasman iddialıları
**A. Valverde, J. Alaphilippe, B. Mollema, , Tejay van Garderen
* Yılın hayal kırıklığı Warren Barguil

Bir haber de Lotto Soudal takımından. Namı diğer Goril, sprintlerin adamı Andre Greipel ile yollar ayrılıyormuş.
upload_2018-7-24_9-17-2.png
Lotto-Soudal confirmed rumors Sunday that André Greipel will leave the team at the end of this season.
Lotto Soudal, sezon sonu Andre Greipel'in takımdan ayrılacağını pazar günü doğruladı.

(link)

Bugün günlerden Romain Bardet.

Son yokuş olan Col du Portillon atak yapmak ve süre kazanmak için yeterince sert değil.Ondan önceki tırmanışlarda uzun mesafeli atak bekleyin.

Yağmur ihtimali var,işler karışabilir.

Eurosport Player'a abone oldum 7 günlük trial verdi fakat sık sık content not available hatası alıyorum. Sunucusuz yayınlarda sıkıntı yok. :(

İTT etabında Dumulen roglic, furum ve geranta yaklaşık 1dk civarında, geri kalan landa ve bardeye 2-3 dakika fark yaratabilecek güce sahip, bunun dışındaki etaplarda herhangi bir kaza bela patlak çatlak olmaz ise dumulen ve roglic için tur sadece podyumun 3. basamağı için savaşmak olacaktır. bardet ve diğerlerinin şansı yok bence. Dumulen ve roglicin takım direktörleri, doktorları dağlık etaplarda super domestik olarak kullandıkları gerant ve fruma atak yapabilecek antrenmanlara ve sistemin izin verdiği kimyasallara daha fazla çalışmalı. ancak bu şekilde sky takımını alt edebilirler.

Bugün son yokuşun sonlarında eğim%10-12lere dayanıyor. Orada atak yapıp inişte kopartmaya çalışan çıkar muhtemelen.

Zaten iniş biter bitmez 1km sonra finish var. O yüzden gc tayfası mutlaka bir şey dener. Ha yağmur olasılığı %80. Dolayısıyla düşme kalkma vs olabilir. Ama TT öncesi baedet, nairo gibilerinin denemesi gerekiyor.

@celilcetinerElemanlar sağlam alay ediyorlar sanırım [emoji38]. Yani ben alay etme olarak anladım bu görseli [emoji57].

Cemal Ç.

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Ortalık karıştı. Çiftçiler grev yapıyormuş peletonun üzerine sanırım biber gazı sıkmışlar şuan tam kesin bir bilgi yok, yarış durmuş durumda ve etkilenen yarışçıların tedavisi yapılmakta :S

• İnanılmaz
Protesto nedeniyle peleton nötralize edildi.Çok ilginç; yarış durdu.Çiftçi protestosu

Di3RG_BXcAAWYIM.jpg

• İnanılmaz
Aklı başında görünen adamların, bir insanın hastalığıyla dalga geçmesi hiç yakışmıyor.

@Soykan U. Simon Yates de astım hastası.Yates hakkında en ufak bir ima duydunuz mu?
İngiltere Parlementosu ,kendi ülkesinin takımı olan Team Sky için TUE kullanımı hakkında ahlaki sınırları aştığı yönünde meclis komisyonu raporu hazırladı.
La Vuelta Espana 2017 'yi sindirebilen birileri varsa afiyet olsun.Pro peleton ve bu işin otoriteleri rahatsızlıklarını dile getiriyor.
Bu gibi durumları gözönüne aldığımızda Froome'un hastalığıyla dalga geçiliyor demek çok doğru olmaz.

Bir çiftçinin protesto amacıyla yola saman yığınlarını atması nedeniyle yarış durdu ve polis biber gazıyla olaya müdahale etti. Birçok bisikletçi gazdan etkilendi. #tdftr18 #TDF2018
(link)

IMG_20180724_141514.jpg IMG_20180724_141521.jpg

Kaçış için savaş sürüyor peloton oldukça hızlı ve kacisa izin vermiyor bakalım inişlerde ne olacak

Geri