Scudo Sports

Tour De France 2014 - Fransa Bisiklet Turu 2014

@Gökhan Toros

yoksa pantani'nin muhteşem güneş yansıtıcı kabağını göremezdik kask kapatsaydı :D

Scudo
arkadaş bu eurosport neden vermiyor yayını boşunamı aldık eurosport playerı ! başka izlenicek yer varmı ?

@Kadir Altuntaş

Daha önce de vermiştim. Ben eurosport DE (yani almanca) aşağıdaki linkten izliyorum. Tabii çözünürlük biraz düşük
(link)

@Melih Çolak

Bir tanıdık skype üzerinden sana izlettirebilir....mi acaba? Bağlantı hızı yeterli olur mu?

@Raşit S

kaçak yayından izliyorum şuanda eurosport neden vermiyor onu anlamadım türkçe anlatımı ile izleme zevki harika oluyordu :)

(link)

Stef Clement (Belkin) çekildi. 60km bitti.

(link)

Son etap dışındaki tüm etapların sadece bir kısmı yayınlanacaktır. Eurosport ne gösteriyorsa diğer dillerde aynısı gösteriyor. Sunucular seslendiriyor. Almanya kanalındaki şu anda dünkü yarışın banttan gösterimi. TR da da aynısı gösterilmek.

(link)

İnigilizcesi iyi olan bir arkadaş. Anlatımları çevirip buraya atabilirse çok güzel olur.

@Melih Çolak
Ben de dün sormuştum.
Bir kaç sayfa önce yazıldı. Eurosport belli sayıda etabı naklen verecekmiş (8-9 tane)
Diğer etaplarının son kilometrelerini verecekmiş. Yani beklemeye devam bir süre sonra naklen yayına başlayacaklar..

@Melih Çolak
Eurosport sadece 10 etabın tamamını verecek önemsiz etapların yarısından itibaren yayına başlayacak yani bugün olduğu gibi saat 14.30 yada 15.00 gibi başlayacak yayın

Bayağı link paylaşımı var. Link paylaşmak yasak değil miydi? Ben mi yanlış hatırlıyorum?

An itibari ile;

100km geride kaldı. 134 km daha gidecekler. 2 saat 21 dakikadır sürüyor etap. Ortalama hız 42 km/saat.

6 kişilik kaçış grubu var: Alexandre Pichot (Europcar), Matthew Busche (Trek), Nicolas Edet (Cofidis), Martin Elmiger (IAM), Bartosz Huzarski (NetApp) and Anthony Delaplace (Bretagne-Séché)

Kaçış grubu peletondan 3 dakika ileride.

2010 TDF şampiyonu Stef Clement (Belkin) düşüp sakatlanarak yarış dışı kaldı.

Teşekkürler Aykut. Zaman ayırıp bilgilendiriyorsun.
Bisiklet sporunu sevdirip ülke çapında yaygınlaşmasını sağlamak hepimizin arzudur. En azından gelişmeleri üyelerine aktarmak konusunda www.bisikletforum.com daha fazlasını yapabilir miydi merak ediyorum.

Rui costa bıraktı mı?
Niye durup konuşuyor? Almanca Eurosportta anlamıyorum :)

SmartTürk Web TV de Türkçe olarak vardır diye tahmin ediyorum.

Kaçakların peloton tarafından yakalanma anı ne kadar dramatik değil mi? Acıdım adamlara.

Son 5 km Contador,Valverde,Kwiatkowski önlerde ama Nibali bırakmıyor. Ataklar başlıyor yavaş yavaş.

Sagan ile BMC'li biri önde 3 km kala.

Geri