Kaza oldu 1 km kala yarışı birde Talansky düştü sonlarda ve kazanan 1 cm farkla Sagan'ı geçen Matteo Trentin :alkis: Sagan 2.olmaya devam ediyorlar genel klasman adayları sorunsuz geldiler.
Fransa Bisiklet Turunun 7.Etap Galibi Etixx TEAM'DEN Matteo Trentin. Tebrikler Trentin.
Tour de France 7. Etap Epernay ve Nancy şehirleri arasındaki rota üzerinde yapıldı. Toplam 234.5 km mesafe yapıldı. Arkadan esen bir rüzgar söz konusu idi. Peleton ( ana grup) genelde beraber gitti. Bugün yine toplu Sprint yarışı oldu.
1- Foto Finish
2- Finis Anı.
3- 7. Etap ilk 10.
4- 7. Etap sonunda Sarı Mayo Durumu.
5- 7. Etap sonrası Genel Klasman
6- 7. Etap Sonrası Reportaj Matteo Trentin.
Yarın bizi 8. etap bekliyor. 8. Etap - 12 Temmuz : Tomblaine ve Gérardmer La Mauselaine bölgesi arasında olacak. Toplamda 161.00 km - Dağ Kategorisi. Yarın artık bisikletçilerin kaçış günü olabilir.
Hmm evet şuursuzca bir hata yapmışım. Yanlış okudum sanırım. Düzeltme yapayım şimdi mesajda. Teşekkürler düzeltme için.
Ekleme: Önceki mesajı düzeltemiyorum zaman aşımından ötürü. Andy Schleck'in 3. etapta sakatlanıp yarış dışı kalmasının haberini okurken o mesajı yazıyor olunca frekanslar karışmış sanırım.
arkadaşlar, turun ilk gününde dikkatimi çekmişti, spikerler söylediyse de kaçırmış olabilirim, kullanan bisikletçiyi de hatırlamıyorum ama trek marka bisikletinde arka fren yoktu.yani olması gereken yerde yoktu. şimdi aklıma geldi ve çok merak ediyorum bu durumu. bilen bir arkadaş yanıtlarsa sevinirim