Scudo Sports

Tour De France 2014 - Fransa Bisiklet Turu 2014

Scudo
@Özgür R

En güzel örnegi Basso' dur. Cezadan sonra hic bir sey kazanamaz oldu, ne yokuslarda, ne saate karsi.... :)
Hele doping cezalarinin en agir oldugu üke olan Fransa' de kafaya oynayabilecek bisikletci bile yoktur. Demek ki diger ülkeler daha o kadar temiz degiller.

@Uğur Ece

Teşekkürler..

Eski evimde dijitürk paketim vardı ordan izleyebiliyordum ancak şimdi yok.Eurosportplayer i araştırdım ordan aylık abone olabilirim ancak ben kalıcı bir abonelik istemiyorum.Fransa turu bitince aboneliğimi kaldırabilir miyim bunu bilmiyorum?

@HASAN TONBUL

eurosport'da da tivibu'da da kaldırabilirisiniz. eurosport'un zaten direk tek aylık seçeneği var, 1 ay para öder bırakırsınız. tivibu'da aynı şekilde aylık. zaten kredi kartıyla ödeme yapmıyorsunuz tivibu'da, telefon hattınıza ekleniyor ay sonunda 11 TL. devam etmek istemezsiniz bırakırsınız arayıp iptal edersiniz üyeliğinizi..

@Hasan SAYLIK

sarı-mavi-siyah renk kombinasyonu daha güzeldi, keşke böyle bir değişim olmsaymış. bildiğin cannondale takımına dönmüşler :)

@Hasan SAYLIK

Kittel Turu bitirebilir mi? :) :)

tanıtım başladı
ingilizler yine farkını gösterdi tanıtım gecesi ile

eurosportda, türkçe olarak yayınlanıyor! takımları tanıtıyorlar.

fransa turunu bu derece önemli kılan etkenlerden biriside bu! tanıtımı çok iyi yapıyorlar. oscar töreni gibi :)

alberto contador, sürekli froome favori deyip duruyor. psikoljik oyunlar oynuyor alberto :)

Froome benim düşündüğüm gibi zaman farkını az tutarak zamana karşı da herşeyini ortaya koyacağını söyledi. Herkesin korkulu rüyası 5.etap olmuş kimse belli etmiyor fakat herkesin kazadan,lastik patlatmadan korktuğu açık. İkinci etap da herkes sarı mayo peşinde olduğu için kritik sprinterler 2-3 etap da olsa sarı mayo giymek istiyorlar ki Cavendish dahi hayatında hiç sarı mayo giymemiş. İlk etabı Kittel alır diyorum, 2.etap herşeye açık fakat farklar çok fazla olmaz sarı mayo büyük ihtimal aynı kalır, 5.etaptan dağlara kadar da Cancellara sarı mayoyu giyer

@Uğur Ece

Bunlara ek olarak bir de kablotv/teledünya var. Bizim evde teledünya en alt paket var, geçen yıl kampanyadan üye olmuştum, aylık 39 liraya uydunet (10 MB) ve teledünya hd paket var, eurosport hd de bu paket içerisinde mevcut. Teledünya'dan da gayet memnunum bu arada :)

Ben de Digiturk'e üyeyim. Kutu Diyarbakır'da evde. Ben Bayburt'ta evdeyim. Mobil izle paketine üyeyim. İnternet üzerinden Eurosporttan izleyeceğim. 2 dakika gecikmeli izleyebiliyorum kanalları ! Haftaiçi iş yerinde açılmadığı için mesai çıkışı 17.00 da doğru bisiklete atlayıp eve döneceğim. İnşallah etaplar 17.40 a kadar felan devam eder de bari son km lere yetişebileyim.

TürkTelekom ev telefonu kullanıyorsanız tekno kumbaradaki para ile 1 aylık tivibu web üyeliği ücretsiz alabilirsiniz 2000 tekno paraymış benim 6000 tekno param var öyle almayı düşünüyorum.Paket içeriğinde eurosport var.

14 kez Fransa Turu'nda yarışmış eski dünya 1 numarası ve Eurosport yorumcusu Sean Kelly herkesin Froome ve Contador hakkında konuştuğunu ama diğer GC iddalısı isimlerin neler yapacağının da düşünülmesi gerektiğini söylemiş.Hava koşullarının, ilk haftanın gerginliğinin özel olarak 5.etabın yarışın şekillenmesinde etkili olabileceğini ve daha bir sürü belirsizliğin olduğunu belirtmiş. Bu ilk haftalık periyodu sorunsuz atlatmaları halinde ancak Froome vs Contador konuşmalarının daha doğru olacağını söylemiş.

Önceki yıllar Sky'ın turu domine etmesine rağmen bu sene bundan uzak olduklarını,sezon boyunca bir sürü şanssızlık hastalık ve kazalarla uğraştıklarını ve şu an geçen seneye göre daha zayıf göründüklerini belirtmiş. Wiggins olayının da Sky tarafından çok büyütülmemesine rağmen takımı etkileyeceğini ve büyük bir soru işareti olduğunu söylemiş.Ayrıca bu sene birçok takımın Sky'a atak yapacağını çünkü geçen sene bu yaptıklarında Froome'un izole edilebildiğini gördüklerini ve diğer takımların taktiklerinin öneminden bahsetmiş.Sadece tek takımdan ziyade diğer takımların toplu olarak Sky üzerine oynamaları durumunda Froome'un Dauphine'de ki kazasını da eklersek kırılgan olabileceğini belirtmiş.

Nibali hakkında kimsenin konusmadığını ama iyi işler yapacağını düşündüğünü agresif yapısıyla özellikle ıslak inişlerde etkili olabileceğini her ne kadar geçen seneki formunda görünmese de dikkat edilmesi gerektiğini söylemiş.

Valverde ile ilgili olarak ise Nibali eğer atak yaparsa onun da destek vereceğini Valverde'nin yarışı iyi okuyan biri olduğunu ve bu sene formunun yuksek olduğundan bahsetmiş. Quintana'nın tur kadrosuna alınmama konusunu Froome-Wiggins olayına benzetmiş ve Valverde için sorun olmamasına yönelik takımın böyle bir karar aldığı düşündüğünü söylemiş.

Son olarak sprint etaplarında Kittel ve Cavendish mücadelesi olacağını bunların dışında Arnaud Demare'in potansiyelini yüksek gördüğünü seviyesini yükseltebilirse onun da süpriz şansı olabileceğini söylemiş.

(link)

@ihtiyar

belki Giro dan daha kolay gelir? :)
sizce bitiremezse nedeni ne olur?

Arkadaşlar d-smart'ta eurosport yok galiba çıkmıyor. İnternet üzerinden hangi site üzerinden izleyebiliriz yarışları ?

@mevlutyuceldinc

D-Smart'da bu sene başına kadar vardı ama saçma sapan birtakım olaylardan dolayı eurosport çekildi D-Smart'dan. İnternette ise Eurosport'un resmi online izleme sitesi ( (link)) var. Aylık/yıllık ücret karşılığında izenebilyor.

Start'a saatler kaldı. Heyecan dorukta :)

Geri