Scudo Sports

Tour De France 2014 - Fransa Bisiklet Turu 2014

Eurosport yayın akışı sayfasını kapatmış. İletişim bölümünüde kapatmış. Ne halt yapıyorlar anlamadım gitti.

• Beğen
Tepkiler: ihtiyar
Scudo
@Turan Babacan

Sol üstte Eurosport Player ordan Tv Schedule ile bakabilirsiniz yayın akışına.. (1 saat zaman farkı var )

Ayrıca bugün 16:50 'den itibaren gene Tour özel gösterimi yayınlanacak..

• Beğen
25 yıllık futbol seyircisiyim. Ben hiçbir derbiyi veya finali bu kadar heyecanı beklemedim arkadaş. Başlasa da seyretsek artık :)

Chris Froome bu sene tura hazırlanırken daha çok zorluklar yaşadığını hastalık ve Dauphine de yaşadığı kazanın kendisini etkilediğini söylemiş.Şu an kendini iyi hissetiğini 2. ve 3 hafta çok daha iyi duruma geleceğini düşünüyormuş.

Kendisi ve takım için en ideal senaryonun tehlikeli etapların bulunduğu ilk haftayı beladan uzak durarak ve zaman kaybı yaşamadan geçmek olacağını söylemiş.

Sarı mayo kendinde olmazsa özellikle 20.etap olan zamana karşıya odaklanacağını daha erken atak yapacak olanlarla zaman farkını tutmaya çalışacağını ve zaman karşı etabına yükleneceğini açıklamış..

Son olarak Alberto Contador'un bu sene World Tour sıralamasında birinci durumda olması ve bu seneki performansına bakarak kendisini favori olarak görmediğini ama ünvanını korumaya çalışacağını söylemiş..

(link)

• Beğen
@HASAN TONBUL

hocam abonelik dediğiniz için internetten izlemeyi kastettiğinizi varsayıyorum. şöyle ki birkaç seçenek var;

- tivibu web. 4 paket var ve sadece en alt pakette yok eurosport, diğer 3ünde var. (bu arada eurosport 2 de var. yayınlar iki kanalda da türkçe) inceleyerek seçebilirsiniz. yayınlarda 45 dakika geriye sarabilme özelliği var. eurosport'un bulunduğu en düşük paket aylık 11 TL. ((link) linkinde paketleri belirttim) 100e yakın başka kanal da var yerli ve yabancı.

- eurosport player. eurosport'un kendi internet üzerinden stream servisi. eurosport hd, eurosport, eurosport 2 ve eurosport int adında galiba 4 kanal varmış bunda. hiç denemedim. ama pahalı geldi. aylığı 5, yıllığı 40 €. yıllık alsanız 120 TL yani. yayınlarda geriye sarma var mı bilemiyorum.

- bunların dışında bir resmi platform ben bilmiyorum eurosport'u veren. d-smart daha yeni çıkardı eurosport'u kanalları arasından. digiturk'te var (ama eve fiziki kutu alırsanız var, internet servisi digiturkplay'de [ben kullanıyorum aylardır] eurosport kanalları yok malesef ) ona da şimdi baktım şöyle oluyor; eurosport + es2 + es news (ben de ilk kez duydum şu an) + es hd'nin bulunduğu bir paket adı var sporsever paketi, fiyatı 4 tl. bunu kullanabilmek için giriş paketi lazım. giriş paketi 15 TL'den başlıyor o da standart kutulu fiyat aylık. hd kutu'nun farkı da aylık 7 tl. yani minimum 15 + 4 + 7 aylık 26 TLye geliyor izlenebilir bir yayının fiyatı. çok mantıksız.

yani toparlarsam;
- tivibu web, aylık minimum 11 TL
- eurosport player; aylık 15, yıllık 120 TL
- digiturk (eve kutu alınması lazım); aylık minimum 26 TL. en mantıklısı tivibu ki ben de onu kullanıyorum zaten.. hayırlı değerlendirmeler :)

• Beğen
Tepkiler: H.T ve Özgür R
Tinkoff-Saxo'nun sahibi Oleg Tinkoff gelecek sezon için bazı bisikletçilerle anlaşma yaptıklarını ama bunu transfer sezonu açılışı olan 1 Ağustos'tan sonra açıklayacaklarını söylemiş.

Görüşülen bisikletçiler arasında Mollema, Valverde,Talanski ve Sagan olduğunu söylemiş.

Benim anladığım Sagan bitmiş :)

(link)

Garmin'den cevap gelmiş hemen :)

Jonathan Vaughters Talanski ile 2 yıllık anlaşma yaptıklarını açıklamış..

• Beğen
Herkes topu digerine atiyor! Ama burada dikkati ceken, kendilerine en cok rakip gördükleri kisiden bahsetmeleri, baska isim hic yok!

Bizim ulusal yarislardan onceki antremansizim hastaliktan yeni ciktim dustum gibi bahanelerin dunya capindaki versiyonlarini dinliyoruz :)

Bisikletciligin birinci degismeyeni yuksek egodur.Bu adamlarin hepsi yapabildikleri en iyi hazirligi yaptilar.zaten dunyanin en iyileri bunlar bu konusulanlar sadece olmayinca konusulacaklara ön hazirlik :) ben condatoru cok sevsemde bu yil da fhroome dan yana oy kullaniyorum.yaris baslamadan yazayim ki kazanirsa dediydim yazarim :) contador ne kadar iyi olsada takim ona yardim edemiyor.boyle bir buyuk turda takim destegi yoksa yapilacaklar bes on gun surer.son hafta hersey degisir.

Etapların başlama saatleriyle ilgili tahmini bir saat var mı? Ona göre internet paketi almak ya da evde izlemek arasında bir seçim yapacağım..

@Cem Kılıçarslan

yaklaşık 15.00 - 15.30 gibi başlar eurosport'ta, 2 saatten aşağı da sürmez. son hafta yayınlar günlük 3-3.5 saat arası sürer.

@Ferhat Köse

Madem öyle bende yazayım :)

Froome'un kazanmasını istesem de, Contador'un kazanacağını hatta geçen seneye nispet yaparcasına kazanacağını düşünüyorum..

@Uğur Ece

Eyvallah üstad, bilgi için çok teşekkür ederim. Muhtemelen patronla papaz olmalı bir ay bizi bekliyor :)

@Cem Kılıçarslan

kolay gelsin hocam, kaçak kaçak izleyecen artık yapacak birşey yok allah yardımcın olsun :)

(link)

ben buradan izleyebiliyorum.
geçmiş yarışları veriyor şu an.

@Özgür R

bazen kızıyorum ,
contadorunda dopinge adı karışmış idi açıkça dopingsiz bi yarış özlemi çeken biri olarak artık doping skandalları duymak istemiyorum, bileğinin hakkı ile yarışları alanları seyretmek başka bir heyecan çünki.

@Kudret Kurtcebe

Söylediklerinize tamamen katılıyorum Kudret Bey, artık göreceli olarak daha temiz yarışlar izlediğimizi umuyorum bende ama geçmişte yapılan şeylerin cezasını çekti bazı bisikletçiler dereceleri ellerinden alındı büyük bir hayran kitlesi kaybettiler ve eğer bu insanlar tekrar temiz bir şekilde yarışacaklarsa bir nevi onur mücadelesi yada ismini temizleme mücadelesi vereceklerse buna da saygı duyuyorum.( hala doping kullanıyorlarsa zaten diyecek lafım yok )

Ayrıca bana kızmayın lütfen ben Froome'u destekliyorum :)

Artık doping öyle hale gelmiş ki yenilen etten bile geçebiliyor. Futbolcular bile var doping yapan fakat lobileri engelliyor.3 yıl önce ispanya-fransa sınırında yakalanan kişinin elinde ki listede futbolcu,koşucu daha bir sürü sporcu olduğu söylendi fakat sadece bisikletci duyuldu, diğerlerinin arkası sağlam. Her spor dalı birbiri ile yarışıyor her lobi yediği ekmeğin daha fazla olması için çalışıyor futbol ne yapıp edip her zaman para alanında birinci sırada şike de var doping de. Ne oldu 3 sene önce Lig tv zarar görmesin diye 1000 takla attılar, bu işler böyle parası olan güçlü...

Tinkoff-Saxo takımı mayo renklerinde biraz değişikliğe gitmiş 3 hafta boyunca bu renklerle yarışacaklarmış iyi de oldu bence peletonda ki siyah sıradanlığından biraz kurtulmuş oluruz.https://pbs.twimg.com/media/Brn1W7TCAAIER7q.jpg

az önce bitti 30 dklık bir yayın vardı şampiyonlar tanıtıldı .akşama 20.30 da ve 22.15 te yayın var.benim 3 favorim var marcel kittel, alberto contador ve chris froome.
Eurosport turun 6 favorisini mercek altına almış Chris Froome , Alberto Contador , Vincenzo Nibali , Tejay van Garderen Andrew Talansky, Thibaut Pinot :)

• Beğen
Tepkiler: Samet Yurt
Geri