Scudo Sports

Tour De France 2014 - Fransa Bisiklet Turu 2014

TDF'nin Eurosport'taki şu tanıtım videosunda arka plandaki müziği nerden bulabilirim acaba? Acayip havaya sokuyor.

Scudo
Aykut sanki o müzik Tron.Legacy filminden çıkma gibi ben de Giro etapları videosudan ki müziği aramıştım bulamadım.
Geçen Aralıkta Eurosport ayrılmamış, D-smart çıkarmış kanalı listesinden bende arayıp sordum böyle bir değişiklik yok deyip kandırmaya çalıştılar hemen Digitürk e geçtim iyi ki de geçtim yalanları da çıktı ortaya artık rahat rahat izliyorum.

@Hasan SAYLIK

O sıralar sinema kanalları çıkarılmıştı D-Smart'dan. Bildiğim kadarıyla bu sinema kanallarının sahibi olan şirket ile Eurosport'un şirketi aynı şirketti ve "Madem sen benim sinema kanallarımı çıkarıyorsun platformundan, ben de anlaşma gereği Eurosport'u da çekiyorum" diyerek çekmişlerdi Eurosport'u. Tabi o aralar ben bisiklet sporundan bi-haber olduğum için sallamamıştım Eurosport'un kaldırılmasını. Şimdiki aklım olsa ne yapar ne eder bitirirdim üyeliğimi. Üyeliğim bitince Eurosport'u olan bir platformdan devam artık. Ya da hiçbirini almayıp sadece Eurosportplayer aboneliği de yeter gibi.

Millet sabahtan toplanmış..Darısı başımıza..

https://pbs.twimg.com/media/BrxPNoAIIAAu4oW.jpg:large

Bunlar sanırım yarış başlangıcını izlemeye gelenler. Ben de zirve etabını izlemeye gidicem sanırım saat 11-12 gibi çıkıcam yola. Birde 10. etap bitişine gidicem bu kadar saat beklemek kolay değil gerçekten Avrupa insanında ki bisiklet aşkı gerçekten başka.

(link) linkte yarışı vericek galiba eurosport kanalı olmayanlar için :)

@Ömer ASLAN

Tekrar paylaşayım tura az kaldı :cool: Ben buradan Eurosport British'i ücretsiz izliyorum.

Arkadaşlar bir sorum var. Eurosport a abone oldum geçen sene olduğu gibi. Ama bu yıl Mac pro kullanıyorum.

Eurosport player sayfasında microsoft silverlight yükleme uyarısı çıkıyor, yükledim ancak yine aynı sayfa çıkıyor. Var mı bir bilgisi olan bu konuda ?

Edit: Tamamdır, hallettim arkadaşlar

(link) Bu adrestede var birşeyler tv de izleyemeyenler için...

ingilizlerin büyüklüğümü bu
yoksa turun büyüklüğümü çözemedim
sağlam bir tarihi an yaşadık

startı kate yaptı :) yarış başladı önden 3 kişi atak yapıp kaçtılar bence çok erken başladılar

• Beğen
Tepkiler: Samet Yurt
@Melih Çolak

elizabethi tanıyorn mu sen ?
yarışı izliyorsund emi başka bir şey izlemiyorsun : )

@Serkan.ÇABAŞ

ovv benim kafam diğer kadının ismine gitti :) kate ile karıştırdım :)

• Beğen
evet tahminleri alalım kim kazanır ilk etabı ben Kittel diyorum :)

fark 3 dk 15 sn kaçan grup ile :) bence cavendish alacak gibime geliyor yada contador :)

• Beğen
Tour de France büyüklüğü para ile birleşince bu hale gelmiş. Britanya milleti de bu ziyafeti geri çevirmemiş üstüne davete pasta ile gelmişler. İlk etabı Kittel e veriyorum bende yarın için de Ruis Costa olabilir diyorum, fakar Ruis Costa'yı tehdit olarak görürlerse Froome, Contador vs. o zaman kaçmasına izin vermezler.

@Melih Çolak

etabı Cavendish Tour'u Contador alır diye anlamak istiyorum ben :)

Geri